Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • keembo

    tag

    válasz GabN73 #10822 üzenetére

    Lehet publicon is szép köre/megoldása az embernek, csak legyen az ellenfél/szituáció kihívás... Szerintem nem szégyen, ha valaki ebből csinál olyan videót, amin látszik, hogy van hozzá tehetsége...Példának okáért öljön 10vs10-ben 8-at a gyengébbik oldalon, elveszettnek látszó körben.

    Hány ilyet láttam, hogy kb. középerős játékos porig alázza a nagyon kezdőket (és így is csak 1-2 szerencsés kör) és abból csinál fragvideót....hogy lövi hátba őket, meg szegények hogy nem néznek be alaphelyre, ahonnan kisebb várással aztán szépen hátbalövi a bandát. Nos, ha valakinek ez így kihívás/élmény/felnyomja az adrenalinszintet és a pulzust, akkor hagyni kell a saját világában (vitába szállni, győzködni majdnem hogy lehetetlen - lázadó tiniként reagál rá, tapasztalat). Nem a kihívást keresi az ilyen, hanem a minél nagyobb pontszámot/magasabb kdr-t.

    A bunnyhop script vagy script nélkül ugyanaz : előnye származik az illetőnek az "alapnak eltervezett játékban" a többi játékoshoz képest. Az teljesen mellékes, hogy "tisztán" (bugot kihasználva) vagy programmal/egyébbel éri el, a szándék a lényeg. Felér egy kényelmetlen speedhackel :(((

    Ugyanez a hozzáállás sajnos tömegesen van jelen az egész világon. Az én véleményem, hogy az ilyen csalók későbbiekben csakis kizárólag a pénzben és a luxustárgyakban látják majd életük értelmét és az értéket/"boldogságot" is csak ebben lelik, emellett pedig még meg is maradhat az ismeretlen emberek iránt mutatott tiszteletlensége. Jobban belegondolva egyáltalán nem hangzik hülyeségnek, hogy a publicokon a sok, szellemileg kiforratlan gyerek a későbbiekben majd ilyen értékrendet épít fel magában, vagy épp a környezete építi fel benne.

Új hozzászólás Aktív témák