Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldamúr
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hm értelek..de gondolom akkor a ramnak is kell majd még plusz fesz..a te ramod az miben más Mint a corsair..tuninbarátabb nem ismerem azt a márkát,típust...ez a ramom pontos típusa
orsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2
Nem tudnál valahol utánanézni mennyire tuningbarát..persze ha lesz majd időd...
Előre is kösöznöm eddig is sokat segítettél!
-
Oldamúr
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hmm akkor ha később miuzán beszereztem egy új hűtöt ha fel szeretném húzni a procit akkor mondjuk az említett 3800ra akkor mit lehetne állítani a ramon h bírja?az időzítéseket visszavenni nagyobbra, v mit?Aúgy ez a thermalright ultra 120 extreme jobb mint mondjuk a Zalman 97000as?Nem akarok itt okoskodni de a réz nem jobb hővezető,az előbbi meg ha jól látom alu?
-
Oldamúr
csendes tag
Ha mondjuk később a procit fel szeretném húzni olyan 3800ra (nem tom a az E6750est fel lehet e addig és mekkora feszen most 3400on 1.40v-on megy,alapórajel 2667MHZ)
Az intel elvileg 4000maxot ír...víszhűtésre nincs zsém de ha fel szeretném húzni majd ennyire milyen hűtőt tudnátok ajánlani..olyan 12-13ezer ftért?ja és a ramot ugye autűmatikusan húzza..akkor az vajon bírná e?A corsair elvileg tuningbarát ram..
-
Oldamúr
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Megtaláltam a tuning részt de mikor beállítottam a ramot akkor vissza vette a procit alap órajelre..ezt nemtom mért?ja és így is csak 5-5-518on megy a ram ..mert mondjuk még lehetet volna vmit állítani az alatt amit átírtam 4-4-41re ott asszem vmi 3-3-3-6os érték volt csak az nem tom mi meg h mirte kéne beállítani...
-
Oldamúr
csendes tag
Srácok a ramok időzítését hol lehet beállítani a biosban,ja és ha húzom a procit akkor mindíg kell a ramnak is plusz feszültséget adni?Most 3200mht-z-en megy az e6750-esem h felhúznám 3400ra amire asszem mondtátok h alapfeszen meg gyári ventivel még bírna,nos ahhoz is kell ramfeszt emelni,és ha igen mennyivel?Meg nem tom meddig lehet a ram feszt emelni...elvileg tunungbarát ram ez a corsair..szal nem tom....ja és a ram hőmérsékletét hogyan lehet megnézni?Köszi előre is!!

-
Oldamúr
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
letöltöttem azt a progit,de nekem ez csak 2400mhz-et ír átlagosan mondjuk mindíg változik,de everset,meg easytune5 is 3200mhzet állandóan.Szal azt hoigyan tudom elküldeni neked,vagyis belinkelni ide,v hogy van ez?Bocsi az értetlenkedésért de még nem csináltam ijet..bár gondolom nem nagy szám
-
Oldamúr
csendes tag
Sikerült!3200mhz-en fut a proci!Már csak annyit szeretnék megkérdezni,hogy szerintetek alapfeszen a 6750est meddig lehet húzni?
Ja és az everest a memóriának 5-5-5-22-t ír..a ramom:
Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2 memória hũtőbordával
ahhoz h 4-4-4-12-őn menjen mit mire kell állítani? -
Oldamúr
csendes tag
Oks mindenkinek köszönöm a segítséget megpróbálkozom vele!

-
Oldamúr
csendes tag
azt én is megtaláltam de az az 100-tól 700ig dolog nem enged 0-ra végződőd értéket beállítani...sőt 0nem is lehet az értékben mert a 0-s billentyűre nem reagál...oda mit írjak..meg az eddig említett menüpontokhoz..még gyári hűtő van a procin..szal túlhúzni nem akarom..de olyan 3,2ghz körülire a 2.66ról jó lenne fellőni..
-
Oldamúr
csendes tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Megtaláltam,a kézikönyvben az említett dolgot.
Szal ha egy ligtos beállítást tudnál javasolni,az jó lenne!
Csakhát nem igewn nyulkáltam még az előző gépemnél se sokat a biosban,de meg akarok tanulni minden fontosat!Ha leírnád lépésről lépésre mit hol,hjogyan ,mennyit azt nagyon megköszönném!!!

-
Oldamúr
csendes tag
Ja és van egy progi amit az alaplaphoz adtak vmi easytune 5.Ez elég egszerűnek tűnik,de mikor felnyomom a proci teljesítményét,v lefagy, v ujraindul és utána megint marad az alap órajel mintha mi sem történ volna...

-
Oldamúr
csendes tag
ost vettem egy új gépet:
Gigabyte GA-P35-DS3P alaplap s775
Intel Core2 Duo-2,66GHz (E6750) LGA775
Corsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2
Asus Geforce 8800GTS 640MB PCI-E
Chieftech 550w-os táp
WD 250GB sata-2 16mb vinyó
Egyáltalán nem vagyok otthon géptuningolásban,szóval nem akarom,hogy bármi
is leégjen,v tönkremenjen benne!
Ha valaki részletesen le tudná írni lépésről lépésre mit hol,hogyan kéne csinálnom azért rendkívűl hálás lennék az illetőnek!Meg szeretném tanulni mit hogyan,de magamtól nem akarok kísérletezgetni,mert nincs pénzem új procira v ramra ha tönkremegy
.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

orsair 2GB DDR2 (2x1GB 800Mhz PC2-6400 4-4-4-12) XMS2

..csak nem..