Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Az írásomból sztem kiderül hogy én maximálisan egyetértek Murénával.
Inkább a te kijelentéseddel nem értettem egyet.
Csak ha belegondolsz..valakinek elsütöd nagyvonalúan hogy a szarok mennek 3800-3900mhz-n, és ő megveszi és nem jut el 3700mhz-ig joggal lesz csalódott mert még a szar szintet se érte el, holott ha megnézed az itteni proci állományt általában 3,6
ghz-n járatja mindenki.
Az pedig hogy 3700mhz felett fusson úgy hogy terhelve ne menjen fel 70fok fölé, mert éppen kifog egy olyan procit aminél már feszt kel emelni, ölég nagy munka és +pénz.Mert ugye nekem is 3760Mhz-n megy emelt fesszel, de az nincs ott hogy AC silver paszta van a procin,dupla hűtő van a freezeren+6db házventi próbálja kifújni a bent rekedt trópusi levegőt a toronyházból, és most érkezik az 5000rpm-es,270m3/h fújó szerver ventim.Na jó ez már egy kicsit túlzás, de nyáron nagyon zsír lesz.Egy vízhűtés hatékonysága és egy Boing sugárhajtóműve hangjának az ideális elegye!

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Inkább a te kijelentéseddel nem értettem egyet.
Az pedig hogy 3700mhz felett fusson úgy hogy terhelve ne menjen fel 70fok fölé, mert éppen kifog egy olyan procit aminél már feszt kel emelni, ölég nagy munka és +pénz.Mert ugye nekem is 3760Mhz-n megy emelt fesszel, de az nincs ott hogy AC silver paszta van a procin,dupla hűtő van a freezeren+6db házventi próbálja kifújni a bent rekedt trópusi levegőt a toronyházból, és most érkezik az 5000rpm-es,270m3/h fújó szerver ventim.Na jó ez már egy kicsit túlzás, de nyáron nagyon zsír lesz.Egy vízhűtés hatékonysága és egy Boing sugárhajtóműve hangjának az ideális elegye!