- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
válasz
TazLeacher #1907 üzenetére
Tudom ebben igazad van.Egy kicsit elkapkodtam a dolgot mert keret nem nagyon volt rá de nekem mégis azonnal kellett.Na mindegy most azért megpróbálom kisajtolni belőle amit lehet és a későbbiek folyamán beruhátok vizre.Ja és azért kérdezgettem több totyikban is mert ha utánnanézel elég sok variáció elhangzott.Igazából nem nagyon voltam képbe igy hűtő vásárlás terén ezért kérdeztm meg pár emert hogy nekok mi a véleményük.Egyébként nem volt szándékomba és nem is lesz mások "idejét rabolni".
Én csak tanácsot kértem de úgy tudom hogy ez nem ütközok semmilyen szabályba.Ha esetleg zavar amit kérdezek nem muszály rá válaszolni.
Üdv és mindenkitől bocsi az OFF-ért!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- FSP HYDRO M PRO 800W
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest