Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo23
tag
válasz
zsolt1129 #1913 üzenetére
Sajna a Hyper TX2 lefogatása valljuk be nem a legjobbra sikeredett, nekem is ilyen van, és mint itt sokan mások, én is sokat szívtam vele amíg felszenvedtem... TTS-től vettem egy 775 csavaros rögzítő keretet, amivel már egyenletesen lehet összefeszíteni az érintkező felületeket. Hozzá még egy jó paszta, és jobban fog hűteni. Esetleg még a másik oldalára is rá lehetne barkácsolni egy másik ventit, nem próbáltam, de szerintem hatásos lehet.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
zsolt1129 #1906 üzenetére
Csak gratulálni tudok. Miután 5 napon keresztül kb. 10 különböző topic-ban érdeklődtél, hogy milyen hűtőt vegyél a Quadra, mindenhol lebeszéltek róla, ezután megveszed. Ami persze nem gond, mert azt csinálsz a pénzeddel, amit akarsz, de akkor azt mond meg nekem, hogy mi a büdös *****nak kérdezted meg mások véleményét, és "raboltad" az idejüket, amikor pont lesz@rod a tanácsukat, és mész a saját fejed után....
Ez persze megint nem lenne baj, de aztán eltelik 2 hét, és jössz majd panaszkodni, hogy ilyen-olyan szar a proci, mert nem megy X Mhz fölé, túlmelegszik, állandóan fagy, mi lehet a baj? Az, kérlek szépen, hogy szarsz a többi ember véleményére, és mész a saját fejed után. Akkor menj! Sok sikert!
Néztem a biosban a Q-fan 600-on van alapból.Szerintetek ha 1200-ra tenném az gáz lenne?
Nem tök mind1? Úgyis azt fogod csinálni, ami szerinted a jó, és nem azt, amit az itt tartózkodó jópár hozzáértő ember javasol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged