Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cortex1978
üzenetére
Vegyél Amazonon 550 euróért egy Xiaomi Pad Mini-t és próbálj megbarátkozni a HyperOS-szel. Én legalábbis ezt tenném, ha 10" alatt keresnék tabletet.
-
cortex1978
újonc
Sajnos egyet kell értenem. Nekem van egy Gen3-as Legion Tab-om. Egyébként maga a vas remek. Agyonveri az iPad Mini-met. Na de az, hogy csak a saját Starter megy rajta, meg jó néhány szolgáltatás egyszerűen nem fut rajta az katasztrófa. Egyébként az iPad-en is katasztrófa, hogy az appok tabletként viselkednek rajta, és nem lehet vele mit tenni, a törpe billentyűzetről már nem is beszélve...
-
worxland
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
"De aki ragaszkodik az androidhoz?"
ja, meg jó lenne keskenyebb káva, meg gyorsabb töltés, meg 120+ Hz, meg OLED, meg sarokba rakott kamera, amit nem takarok el a kezemmel míting közben.
A negyedik iPad Minimet (1, 2, 5, 6) nyűvöm, de a 2021-es dízájn és tudás ma már kicsit gáz. -
janeszgol
félisten
Nézd, válaszolok normálisan. Bár ha nem mémmel reagálnál, megspóroltunk volna két hszt.
Ennek a tabletnek a mérete a lényeg. Én nem veszek 11 colnál nagyobbat. A 9.7-10.5 col kategória tök jó filmezni, de olvasni nem, túl nagy. Erre akkor jöttem rá, amikor már kb 2 éve 10 colos tableten olvastam, és a kezembe akadt egy 8 colos. Mennyivel jobb fekve olvasni azon! Illetve ugye megvettem az említett Lenovot, ami 8.8 col. Olvasni és filmezni, videózni is jó rajta.Csak 1-2-3 főverziót kap? Nem baj.
-
-
janeszgol
félisten
Nekem oled csak akkor kell, ha nem fárasztja a szemem.
Van Lenovo Y700-as tabletem (poén, hogy mindegyik ezen a néven fut), a harmadik generációs, amit SD8+ Gen1-el szereltek.
Szóval igen, ez is, mint mindegyik a sorozatban különösen ajánlott kategória az iPad Mini mellett. -
janeszgol
félisten
Különösen ajánlott vétel 2026-2027.
-
Ixion77
addikt
OLED?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

IPS (vs RedMagic Astra OLED), 800 ajróért (vs Astra 500 rénes európer sztotyinka) - tényleg ajánlott vétel...