Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Nem történt semmi
Olvasgattam a hsz-eket, és gondoltam a tapasztalatot megosztom. Viszont, nekem így csalódás ez a hűtő, olyan hangja van mint egy régi 6cm-es celeron hűtőnek. A hőmérséklet jó, de minek pörög 2000-t?
Sajna most nem tudok ilyen ellenállást beszerezni, majd utána nézek, de azt nem értem, hogy pl a speedfan, miért nem hozza be azokat az opciókat, melyeket Tommee kolléga leírt egy nem túl régi hszben. Szóval olvasok én itt bőszen, de semmire sem jutottam érdemben, talán ennyire láma vagyok?
Cska ennyi.
Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Olvasgattam a hsz-eket, és gondoltam a tapasztalatot megosztom. Viszont, nekem így csalódás ez a hűtő, olyan hangja van mint egy régi 6cm-es celeron hűtőnek. A hőmérséklet jó, de minek pörög 2000-t?