Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Nem történt semmi
Olvasgattam a hsz-eket, és gondoltam a tapasztalatot megosztom. Viszont, nekem így csalódás ez a hűtő, olyan hangja van mint egy régi 6cm-es celeron hűtőnek. A hőmérséklet jó, de minek pörög 2000-t?
Sajna most nem tudok ilyen ellenállást beszerezni, majd utána nézek, de azt nem értem, hogy pl a speedfan, miért nem hozza be azokat az opciókat, melyeket Tommee kolléga leírt egy nem túl régi hszben. Szóval olvasok én itt bőszen, de semmire sem jutottam érdemben, talán ennyire láma vagyok?
Cska ennyi.
Köszi az infót. -
zsigee
aktív tag
Hi mindenki!
Valamelyik nap vettem egy HTX2-t, és tegnap fel is helyeztem egy Asus P5B-re. (A lapot nálam is hajlítja, de a gyári is hajlította-szerintem nem lesz baja...)
A kicsomagolással, és a lap valamint minden más egyéb alkatrész eltávolításával, majd újra visszahelyezésével (a házba) a művelet nem tartott 30 percig! Pöcköket kell helyesen igazítani, majd átlósan lenyomni... kb 15-30s-os művelet, a venti maradt a helyén, meg a hőterelő is.A kérdésem viszont: melyik programmal lehet a fordulatot szabályozni? 3PIN-es, és sajna pörög mint a rettenet, bár a hőmérséklet rendben van, de szerintem nem kéne 2000et pörögni, ha 1100 is elég.
(A hsz első fele csak infó, mert olvastam a gondokról...)
Köszi mindenkinek, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest