- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
nem...mert hulladék...
thrustmasterből csak az f430 ffb használtan ami szóbajöhet szerintem... (ott is lehetnek pedáltöréses gondok , mint az általad linkeltnél) viszont ez minőségi maga a kormány illetve ffb-je...900 fok meg nem kell codemasterses f1 hez...vagy dfgt újan/használtan vagy olcsóbban használtan f430ffb vagy még olcsóbban a momo( ez már gyakorlatilag olcsóbban megkapható mint egy kontroller) -
jozsi252
veterán
Náluk meg lehet vásárolni bármelyiket, persze jó drága pénzért.. Az egy dolog hogy leállnak/tak a gyártással, attól függetlenül még náluk hegyekbe állnak ezek a kormányok. Mégpedig azért hogy a garanciás igényeket ki tudják elégíteni. De ez már teljesen más tészta, mivel náluk is szerintem, meg több másik cégnél is, teljesen más a raktárkészlet amivel a garanciás igényeket ki tudják elégíteni, illetve más a webshopos készlet.
Azt pontosan nem lehet tudni hogy mennyire álltak le a gyártással, ha teljesen akkor a jelenlegi készletet használják fel, szóval a készlet erejéig lehet vásárolni a kormányokat. De úgy gondolom hogy saját részre még folyik a gyártás, kis mennyiségben, pont annyira hogy a webshopos igényeket ki tudják elégíteni.
Szóval hogy 5 év múlva milyen kormányt tudsz vásárolni? Thrustmaster, Fanatec. Fanatec alapból húzós, szóval azt nem kell magyarázni, viszont Thrustmasternek is vannak jó kormányai, csak épp nem a 10-20k-s kategóriában.
Én azt mondom, hogy a helyedben várnék a vásárlással, és megpróbálnék valami úton módon hozzájutni egy új DFGT-hez. Akár hónapok múlva, akár fél év múlva. Elég jól össze van rakva az a kormány, nem nagyon van ismert szériahibája, mint pl Momo-nak a poti hiba, vagy van olyan Thrustmaster aminek a pedálja törik. Szóval lehet hogy az 10 év múlva is kormány lesz.
-
jozsi252
veterán
Közbe látom hogy átmentél kormányos topicba is, de ott se tudtak sok jót mondani más noname kormányokról. De mivel látom hogy csak F1-re kellene, így én is azt javaslom hogy 10-13k körül vegyél egy Momo-t. Az még aránylag jól használható F1-re, mivel ott nem fontos az 540 fokos elfordulás, vagy 900 esetleg. Ezért szerintem az lenne a legjobb választás. Jobb mint egy ilyen FFB nélküli Thrustmaster GT Experience csoda.
-
jozsi252
veterán
Én a helyedben megpróbálnék vásárolni egy még garis DFGT-t. Igaz ez már nagyon nehéz lesz, mert mivel a logi már kivonult a piacról, ezért a raktárkészletek fogynak, így boltokba is olyan 40-45k környékén lehet kapni ezt a kormányt.
Eladni meg ugye már senki se nagyon szeretné. De azért a helyedbe aprókon nézelődnék, mert 20-25k körül szerintem tudnál vásárolni.De azért várd meg mások véleményét. Amúgy csak érdeklődésképpen kérdezted hogy kinek mi a véleménye, nem logi kormányokról, vagy vásárolni szeretnél? Ha igen akkor mekkora összegig mennél el?
iPon tavaly év közepéig árulta ezt a kormányt, akkor 31k volt, annyiért nagyon jó vételnek számított. Aprókon 17-20k körül lehetett is venni. De most hogy hiány van belőle, illetve lesz is, nem csoda hogy az ára 50%-al megemelkedett. Illetve az a 3-4-5 db ami van aprókon, azokat is inkább 25-30k körül adják.
-
jozsi252
veterán
Logitechen kívül, illetve ami újonnan 20k alatt van kormány, sok jóra ne számíts, legalábbis a véleményeket tekintve. Ezeket egyszerűen nem éri megvásárolni, mert közel sem tud olyan élményt nyújtani mint egy DFGT pl.
Amúgy elvileg nemsokára bemutatják az F1 2014-et, kíváncsian várjuk hogy mit tudtak alkotni. Mert forradalmi újítás nem nagyon volt ezidáig, legalábbis ami a 2012-2013 szériát érinti. Jó lenne ha egy kicsivel jobb fizikát bele tudnának zsúfolni a 2014-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- EAFC 25
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest