Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
A fentebb említett okból kifolyólag, ha vennék is egyet, az csak új lenne ... max. 15 - 20k ... de inkább 15k
Tudom nem sok, de ennél többet nem tudok rá áldozni
Ha nem, nem, akkor marad a gamepadBíztam benne, hogy van itt olyan , aki valami más márkájú, akár noname kormánnyal játszik, és elmondja a véleményét róla ... akár pü - ben is
Nem vagyok egy hardcore autóversenyző típus, szerintem nekem elég lenne egy átlagos is
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő