- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #2783 üzenetére
Köszöntem ,végre volt izgalom számomra is
Kemény 5 kört mentem ezen a pályán előtte +az időmérőn 3 at ,hogy nagyjából belőjem a féktávokat
Védekezés meg hát tudjuk te is az ilyeneket szereted de legalább nem rántották vissza a másik oldalra
És igen a végét nagyon elcsesztem ,de ennek ellenére elégedett vagyok a futam végeredményével . -
Ventru
tag
válasz
Steady74 #2741 üzenetére
Ja és ilyenkor irigykedek rád Steady azért amiért nem jöttél ligázni
. Másodjára okoz problémát a csatlakozás azaz most ledobott
a szerencsétlen. És olyan szar az egész,hogy vissza sem tudtam csatlakozni,holott még az időmérő elején tartottunk.....
Még az a szerencse,hogy nem állok harcba a dobogóért.
((megyek és tolok egy Batlesfieldet ott nincs ilyen gond)) f1
-
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2481 üzenetére
Sir, zavarba hozol!
De a pontosság kedvéért: nem írtam hozzá drivert, hanem valami máshoz való Win7-es drivert írtam át úgy, hogy menjen az akkori kormányommal. Valami játéktermi szimulátor kormányához volt való eredetileg.
Egyébként ha az a kérdéses kormány egyik irányba megy, akkor azért le kellene egy másik oprendszeres gépen (amihez van driver) ellenőrizni, hogy jó-e egyáltalán. -
giigz
veterán
válasz
Steady74 #2473 üzenetére
Igen, kb. 2 hónapja voltam olyan hülye, hogy a régi jó gépem helyett, amin legalább ment az F1, és társai, vettem egy jobb alaplapot, processzort, csak a vga-ra nem maradt pénz...
Azóta meg vettem 1 TB-os vinyót, laptopot, memóriakártyát, sílécet, tápot, csak a rohadt vga-ra nincs pénz...
Na mind1, mostmár a következő tuti a vga lesz, aztán már csak a játékot kell megvenni, és mehetek játszani veletek.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #2455 üzenetére
nem szerénykedek ez tény ,hogy egyedül a H ringen tudtam egy értelmesebb futamot letudni .
A többi helyszínen a tempóval nagy baj nem volt ,csak a rengeteg hibával . Amiket nem tudok elhagyni , egyszerűen nagyon a határon akarok menni és jön a hiba és egy elfékezés vagy egy lesodródás után kel majdnem másfél karika mire visszarázódom, vagy csak elkezd úgy viselkedni a gép ahogy szeretném.Szerk:
Monza leggyorsabb körét én sem gondoltam volna ,a 22 eleje meglepett engem is -
válasz
Steady74 #2048 üzenetére
Hát remélem.
Most a Season Challenge-t nyomom, de vagy 20x el kell kezdenem minden időmérőt, hogy legalább 18. legyek a Torro Rosso-val
Futamon jobb a helyzet, mert az elején beszaladok 10 alá, aztán meg vonatoznak mögöttemMondjuk mintha arról lett volna szó, hogy idén az AI agresszívebb lesz, ahhoz képest elég ha elé húzom kicsit a kocsit, és már vissza is táncol, pedig van vagy 6 autónyi helye előzni..
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #2013 üzenetére
Köszi a válaszokat!
TT-ben próbálgattam, javított a rugó valamelyest a helyzeten, de azért 2mp-et nem fog hozni...
Tudnátok mondani valami oldalt, ahol setup-ok vannak közzé téve? Elsősorban kvalifikációs és verseny beállítás érdekelne, a TT nem az én világom, annyira nem vagyok jó... -
válasz
Steady74 #1902 üzenetére
Még a 2011-nél tapasztaltam, hogy szenvedtem a quick setupokkal, aztán rátaláltam talán Vixen (de lehet, hogy Motion, ha rosszul emlékszem elnézést) beállításaira és Melbournben azonnal 4 mp-vel jobbat mentem. Az azonnalt úgy értsd, hogy átállítottam az autót és gyakorlatilag az első körben megvolt a 4 mp mínusz. Mintha ragasztóvel kenték volna be az autó kerekeit úgy tapadt mindenhol, ahol előtte pörögtem, mint a búgócsiga
Tényleg MAXIRESPECT Nekik, hogy közzéteszik a TUDÁST
És természetesen Mindenkinek, aki hasonlóan önzetlenül cselekszik
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #1755 üzenetére
Túl vagyok az első online megmérettetésen, és nagyon jó volt
Igaz a maláj, és az ausztrál pályán kívül nem mentem még más pályán , de ennek ellenére, az indiai pályán az első körben végig vezettem a mezőnyt az első helyen ... igaz , ami igaz ..... gondolom feltartottam őket, mert mikor kicsúsztam, onnantól kezdve nem láttam a mezőnyt
Brazil pálya nagyon tetszik, 3. lettem
............. nem .......... nem 3 induló volt összesen
, hanem 7.
Amit megszakértettünk többször Steady74 kollégával a pályák közötti szünetekben az az, hogy meg kell még tanulni pár embernek azt. hogy ne az első kanyarban akarjon nyerni, ne ott dőljön el a futam sorsa ....
/magyarul: ne lökjetek má" ki mindig vazeg
/
Holnap este nem vagyok, de ha vasárnap este lesz ismét online guriga, akkor ha tudok, megint jövök
-
Nunder
őstag
válasz
Steady74 #1541 üzenetére
Akkor valószínűleg a multi modulban van valami hiba. Egy valami még: a rank az csak az online aktivitás során változik? Mert láttam, hogy van aki már 17-es
Valamint annyi, hogy legközelebb lehetne valami rendszer az indított pályákban, mert én még egyiken se mentem a tegnapiak közül
Persze ismerem őket a korábbi verziókból, de azért kell egy kis idő, míg belerázódik az ember.
-
axwellz
csendes tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #1257 üzenetére
Én is megnéztem Melbourne TT-t... első mért körben mentem egy 1:24.2-t, az azt követő minden körben egyre lassabb lettem, jobb esetben a ghost car seggét bámultam... ismét Atl+F4 lett a vége
Csak felkúrom magam ezen a szaron
Ja és ugyanúgy lehet vágni a pályát mint eddig, és megint csak jobban jársz ha a füvön kanyarodsz
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #1257 üzenetére
Én ma feküdtem rá jobban a kormány setup kérdésre, kíváncsi voltam, nálam milyen hatást vált ki Trihorn közzétett cucca.
Számomra se bizonyult túl jónak ez a nagyon felpuhított beállítás!
Volt időm, hát ráfeküdtem a dologra, h számomra kicsit kezelhetőbbé tegyem...
Alap koncepció szerint nekem keményebb kormány kellett, úgy jobban érzem az utat.
Próbálgattam a csúszkákat, h minek mi a hatása. Arra jöttem rá, h a profiler jobban meghatározza a kormány érzetet, mint a game-ben az FFB...
Végül is nekem most egész érezhető a dolog, és sokat gyorsultam...
Profiler-ben megdupláztam az overall-t, tehát nálam most 76-22-59.
Szögnek nekem sok a 300, alul kormányzottnak éreztem a gépet, 200-ra tettem.
Ezzel viszont a játékban a rázókövek "felerősödtek", ezért a környezetet visszavettem minimumra, tehát FFB 10-10-0.
Én is Melbourne-t gyakoroltam, általában mindenki azt ismeri a legjobban...
A fenti setup-al stabilan tudom az 1:25.5 körüli időket, ami hozzám képest már nagyon jó, lévén, h a játék elején csak 1:28-29 körül futottam.
Remélem tudtam segíteni a gyorsulásodban!Jól látom Steam-be, hogy volt egy update a játékon? No, kíváncsi leszek, mik lesznek így a mentési tapasztalatok...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest