- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #1257 üzenetére
Én ma feküdtem rá jobban a kormány setup kérdésre, kíváncsi voltam, nálam milyen hatást vált ki Trihorn közzétett cucca.
Számomra se bizonyult túl jónak ez a nagyon felpuhított beállítás!
Volt időm, hát ráfeküdtem a dologra, h számomra kicsit kezelhetőbbé tegyem...
Alap koncepció szerint nekem keményebb kormány kellett, úgy jobban érzem az utat.
Próbálgattam a csúszkákat, h minek mi a hatása. Arra jöttem rá, h a profiler jobban meghatározza a kormány érzetet, mint a game-ben az FFB...
Végül is nekem most egész érezhető a dolog, és sokat gyorsultam...
Profiler-ben megdupláztam az overall-t, tehát nálam most 76-22-59.
Szögnek nekem sok a 300, alul kormányzottnak éreztem a gépet, 200-ra tettem.
Ezzel viszont a játékban a rázókövek "felerősödtek", ezért a környezetet visszavettem minimumra, tehát FFB 10-10-0.
Én is Melbourne-t gyakoroltam, általában mindenki azt ismeri a legjobban...
A fenti setup-al stabilan tudom az 1:25.5 körüli időket, ami hozzám képest már nagyon jó, lévén, h a játék elején csak 1:28-29 körül futottam.
Remélem tudtam segíteni a gyorsulásodban!Jól látom Steam-be, hogy volt egy update a játékon? No, kíváncsi leszek, mik lesznek így a mentési tapasztalatok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest