Hirdetés
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
De szép is lenne, ha ABS nélkül rövidebb féktávot lehetne venni, vagy TC-vel lasssabban lehetne kigyorsítani... De nem így van sajnos.
Pedig kb. ezzel lehetne biztosítani azt, ami a versenyzés lényege lenne, minél "szimuláltabb" környezetet vállalsz be, annál jobb köridők elérésére lennél képes. Így mindenki szépen lassan áttérne a full assist off-ra, ahol ugye sokkal több a hibalehetőség.
De nem ez a fő gond, hanem a billentyűzet, gamepad és nem neves kormányokra kapott rásegítés a program által. Akárhogy is nézzük ez nem igazán egységes, hiszen hiába van egy DFGT-m, ha billentyűzettel vagy egy már elavult kormánnyal játszó társam 1-2 mp.-et ver rám kvalifikáción.Ratam egyébként tehetség és ez semmiképp nem vitás, mert segítség így vagy rásegítés úgy, billentyűzettel ennyire profin és fair módon menni tiszteletet érdemel, főleg, ha belegondolunk, egy kör alatt hányszor nyomja le a billentyűzet gombjait összesen, mert ugye úgy kell neki pötyögtetni, mintha vibrátort tartana a billentyűzeten.
Az assist off ligát mindig is erőltettem gocompete-en belül, sajnos be kell látni, nem ilyen népes tábor versenyezne, ha csak így lehetne menni. De még a mentőötletem sem aratott sikert, miszerint A liga (a legjobbak) full assist off, B liga 1-2 segítség engedélyével, C liga többel és így tovább mennének. A mostani full assist off liga lehetséges kialakulásának örülök
, bár Cooler féktávjai és kigyorsításai elszomorítottak, mert megint van valami furcsaság, amit nehéz megmagyarázni.
-
-
willike71
tag
Én nem javaslom a Momo megvételét. Ugyan nagyon jó kormány, fogásra szerintem a legjobb, jó a pillangóváltó is rajt, kellemesen használható, de a pedáljaiban olyan gyenge minőségű kínai pótméter van, ami előbb-utóbb gyengélkedni kezd. Ha használtat veszel (aki azt mondja nem használta, az elég fura), akkor ez az időpont még hamarabb következik be.
Én tavaly év elején küzdöttem vele, Momom volt, amit nemrég eladtam alkatrésznek Hobo csapattársamnak. Minden tapasztalatomat leírtam a gocompete fórumában. A fékkel volt baj, némi játékidő eltelte után picit (5-7%-ot) befogott, amikor nem is nyomtam és ugrált is az alapállapota ide-oda.Ja... és a kormánnyal jó eséllyel lassulni fogsz nem keveset, mert nincs olyan rásegítés, mint billentyűzetnél. Persze sok gyakorlással lehet előrébb jutni.
-
MC HOBO
aktív tag
"... Szerintetek egy Logiech Momo kormány jó lenne F1-ezni? 10k-t megér? Manuálisan lehet vele váltani? Jó vele versenyezni? Esetleg valaki használ ilyet? ...
Nekem is MOMO-m van és szerintem élvezetes vele a vezetés. Lehet vele manuálisan váltani, van rajta pillangó- és botváltó is. 240 fokot fordul és hat programozható gomb van rajta.
Bár sokan mondják, hogy a DFGT-nél kezdődik az igazán jó kormány, én elégedett vagyok vele...
Szerintem 10-et akkor ér meg, ha újszerű, alig használt... Ha már kotyog kicsit a kormány tengelye, akkor talán érdemes alkudozni kicsit... -
Miért ne lehetne vele F1-ezni? A pillangóváltón kívül 6 gomb van rajta. Ha az elég Neked az F1-hez (D-Pad nincs), akkor akár jó is lehet. Viszont a pedálban a potik meg szoktak halni, ez MOMO gyengeség.... Illetve még az elfordulási szög a kérdés. Ha jól emlékszem, akkor 270 fokot fordul. Neked kell eldönteni, hogy ez elég-e vagy sem számodra.
-
barcalaci84
őstag
még nem csináltam sose , de majd rakok fel, de ma monzára kéne valami jó setupot csinálni...
egyébként kers használaton is sok múlik (bár beállítás függő is) , au rouge- ba felfele nyomni kell, de maradjon meg kb fele a többi szakaszra is...
illetve nekem nagyon bejött a small fékek használataamúgy én tt- ni nem szoktam , vagyis csak setup készítéskor, (tehát nem használok drs-t) és úgy mentem
múlt héten 1:45-ös időt (na abban szerintem nem maradt semmi)
-
Đusty
addikt
-
Ventru
tag
Néztem játék közben (BF3 ) és nem fúj nagyon meleget ,de inkább közelebb áll a langyihoz
mint sem,hogy melegedne a táp doboz az meleg de nem vészesen ja és a szoba hőmérséklet az 24fok ...ne idegesítsetek már fel....alapjáraton csendes az egész motyó ha játszom akkor meg egy kicsit hangosodik de szerintem ez semmi ,hasonlítom most az előző verzióhoz ,na annál mintha földrengés lett volna. még az asztal is komolyan mondom reszketett. Ez a táp volt akkor is ........ (utána nézek azért ,aki ajánlotta itt Ph-n a motyót ő mit mond rá)
-
sith7
félisten
ok
szerk.: megnézem, köszi--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ma esti futamokról 3 szó jut eszembe ..... gusztustalan, és magyar mentalitás
Akinek nem inge ...--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
sith7
félisten
Hát pedig nagyon kíváncsi vagyok, mert laptop billel ilyen jó köröket menni, mint amilyen időket be irogattál régebben is, számomra elérhetetlennek tűnnek, még kontorllerrel is
Tudom, hogy nem vagyok egy F1 ász, ezért lennék kíváncsi egy videóra, hogy mit csinálok rosszul
-
Trihorn
tag
Köszönöm! Egy kicsivel több mint fél óráig tartott. Ezt a kört a múlt hét elején futottam meg, viszont azóta sokat gyakoroltam Valenciában Shikareeval és Gabennel. Pár apró trükkel(kanyarbejáratok, kigyorsítások, setup) még tapasztaltabb vagyok, úgy érezem, hogy 2-3 tizedet tudnék még javulni ha megint nekivágnék a pályának TT-ben.
Steady74:
-
sith7
félisten
Igen, szoktam igaz ritkábban mostanában .... pár napja volt pár jó kör Steady és Pepi kollégával .... jó meccsek voltak ... amikor ők mentek elől, és látták kicsúsztam, akkor mindig megvártak, megelőztem őket, aztán a következő kanyarban, ők előztek meg engem
De tényleg jó volt, mert elhitették velem, hogy versenyezünk
-
Egy viszont tény: a kanyar előtti lassításokat sokkal hatékonyabban lehet megcsinálni manual váltóval, mint automatával. Sokkal rövidebb fékutat lehet venni.
Amit viszont nagyon sokszor elrontok az az, hogy túl sokat pakolok vissza és kigyorsításkor visít a motor
Szóval mire normális időket fogok tudni menni, addigra kijön a 2013, és kezdhetem elölről az egészetTényleg, Melbourne-höz nincs valami jó setup?
Gocompete-n nem találtam sajnos, de lehet hogy van csak már ott is bénázok
-
sith7
félisten
Az első 2 ok, a 3. nem hiszem,... nálam a család az első, este 9 előtt nincs game, de még akkor is közbejöhet bármi, nem hiszem, hogy 5 - 6 , vagy még több ember arra fog várni, az éppen aktuális versenyen, hogy én monitor elé érjek végre ... ezek fix időpontban vannak / gondolom / , és az nem az én életemhez van belőve
-
Fang
aktív tag
Szép munka giigz és tkesy köv héten megint lesz egy kis időm, remélem tudok majd faragni egy keveset
(remélem akkor a kormányomat is meg tudom már rendelni
)
szerk: screenshotot steamen belül csináltok? nekem a printscreen gombbal csak nagy feketeséget ment... + esetleg ha egy videót is fel lőne vki az csodás lenne
-
jozsi252
veterán
Köszönöm neked is
Ez télleg nagyon jó árban van, lévén hogy regio free best buy!
Lenne 1 másik kérdésem mégpedig a setup-okkal kapcsolatban. segmentnext.com-on láttam hogy van jópár setup. Kiindulási pontnak jók azok? Csak mert láttam még nincsen gocompete.hu-ra feltöltve setup-ok. Gondolom épp most folyik az adatgyűjtés.
-
tkesy
őstag
Csak kiváncsiságból,- a fórum olvasása után,- néztem meg mit tudok TT-ban, és ha gyári beállításokkal megyek, akkor van valami összehasomlítási alapom, hogy kb mennyire vagyok béna...
De ha van időm F1-ezni, akkor inkább a carriert nyomom 100%-os versenytávval...sith7: szívesen...
de mondom, némi gyakorlás és Te is tudsz hasonló köröket futni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Filmvilág
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest