- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy viszont tény: a kanyar előtti lassításokat sokkal hatékonyabban lehet megcsinálni manual váltóval, mint automatával. Sokkal rövidebb fékutat lehet venni.
Amit viszont nagyon sokszor elrontok az az, hogy túl sokat pakolok vissza és kigyorsításkor visít a motor
Szóval mire normális időket fogok tudni menni, addigra kijön a 2013, és kezdhetem elölről az egészet
Tényleg, Melbourne-höz nincs valami jó setup?
Gocompete-n nem találtam sajnos, de lehet hogy van csak már ott is bénázok 
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gocompete-n nem találtam sajnos, de lehet hogy van csak már ott is bénázok