Hirdetés
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Hja. Itt is mentés hiba van ,nem tudnak megbízható mentést csinálni,nekem itt azt hiszem 5x ment el a mentésem ,vagy már nem tudom ,de sokszor ...
..2x a karrier is odalett a rangokról nem is beszélve online,de állíts mindent vissza minden pályára az autóbeállítást külön TT külön GP
nincs is kedvem még a karriert sem fojtatni,habár el kezdtem ismét 50% melbourne, Caterham-al meg van 3. hely .Igaz, már kb:1hónapja bírja,na meg az is,hogy nem játszom annyit vele.de ennyi.... nem fog megint hülyét csinálni belőlem a felhőtároló. Akkor ott van még ,hogy minek is csináljam a karriert,ha aztán nincs kivel versenyezni online
Igazából az online játékokat szerettem hús vér emberekkel ,nem pedig a program ellen versenyezni. de itt sajnos nincs rá lehetőség ,
jó ha páran összejönnek nem,hogy verekedjünk a helyért,hogy ki fér még be egy szobába
ááááh. változik a világ
-
Ventru
tag
Nem olyan menő már a formula1
,hogy beszámolók szülessenek ,minden este.....Nagy valószínűséggel ez lehet a helyzet
Ha magamat nézem akkor sajnos én sem játszom már (csak vasárnap Ligán) ,nem azért mert nincs időm rá, mert esténként ráérek..,csak
napi szinten feljövök ide ,de semmi érdekes. Ezért gondolom,hogy ennek a játéknak nincs már akkora tábora mint anno. -
-
sith7
félisten
Nem nekik szólt, félreértés volt részemről
A "barátom" azt mondta az egyik futam előtt, amikor végignézte a résztvevőket hogy "na mi van, itt az egész gocompete ?" ... ezt követte a roncsderbi ... most meg olvastam, hogy megint alkottak a w2w - k, + a csillagok állása , fiam rosszabbodó állapota, ezt váltotta ki belőlem
Steady74
Köszi a megértést -
sith7
félisten
A tudást el lehet ismerni, és el lehet ismertetni normális játékkal is, és természetesen, akinek nem inge, nem veszi magára.
Tegnapelőtt én vezettem a mezőnyt másfél körön keresztül, totál feltartottam mindenkit, mégsem löktek ki, hanem, amikor a 2. kör közepén hibáztam, elmentek mellettem ... így is lehet.
-
sith7
félisten
Nekem ez az 1-2 óra, az este 9 - től kezdődik ... amikor már alszik a család ... nekem sem napközben
szerk.:
A Grid 2 - re miért lesz több időd ?Pepi79
Pedig a manuál váltó az, ami még sok tizedet hozhat...Igen, olvastam róla ... na .... majd egyszer azzal is komolyabban foglalkozom
-
sith7
félisten
Ne töröld le ... nekem ez legalább két hét volt, napi 2-3 óra játékkal úgy, hogy csak ezt próbáltam ... hidd el, én is untam már, de most már csakazért is meg akartam csinálni, nem igaz, hogy másnak sikerül, nekem meg nem ... csak idő kérdése ... mondjuk, most már a végére annyira képbe kerültem, hogy tudtam, pl. ha az első kör végére legalább nem közelítem meg a 8.-9. helyezett párost, akkor ESC, és verseny újraindítása, mert esély nincs, hogy utolérjem. Sokszor volt, hogy az utolsó kanyarban értem el, de onnan már esélytelen volt megnyerni ... na az idegesítő volt rendesen
1:47:1xx ??????
Nekem TT - ben 1:51:1xx a rekord ... igaz az még régebben volt, lehet ha ma próbálnám meg, akkor jobb lenne ... akkor viszont nem értem, hogy miért nem megy neked ?
Ha TT - ben 4 mp - cel gyorsabb vagy ... oké, itt nem lehet állítani semmit, a rich - en kívülNe add fel, próbálgasd, meg esetleg nézz videókat róla, én is onnan jegyeztem meg, hogy kb. mennyivel megy néhány kanyarban , melyik sebességi fokozatban ... ezeket felírtam, memorizáltam + 2 hétig csak ezt toltam ...
Egyszóval nagyon komolyan rákészültem
Tényleg, egy kérdés, ha a Button kihívást megcsinálom aranyra, akkor megadja a bronz, ezüstöt is, vagy meg kell csinálni mind a 3 -at ?
-
sith7
félisten
Köszi
Igen, a legnehezebben, amúgy már a második kör felénél lehet látni a minimappon
Motion_Blur
Puttony/Gombos= Button
Ez jóMC HOBO
, igen, bár nem elsőre, de meglett
mokus1
PC - n tolom, kontrollerrel, amúgy amikor nekiálltam, akkor ilyen 1:55 - ös 1:56 - os köröket mentem, hát az nagyon kevés, aztán, amikor bementem 1:55 alá, akkor már kezdtem közeledni hozzá, de ehhez a győzelemhez, be kellett mennem 1:54 alá is, 1:53:386 volt azt hiszem a leggyorsabb kör ... természetesen rich beállítással.
Youtube - n amiket néztem videókat, abban 1:54 - es időkkel is megcsinálták, csak én nem tudom egyszerűen jól bevenni, azt a hosszú balos kanyart ... azt mindig elrontom, és azért kellett jobban kapaszkodni.
-
kovi831
aktív tag
Szerk.
Bocsánat a címzett hermanyi lett volna.jimi74
Nem véletlenül nem szabad a tápon spórolni. Rengeteg problémát tud okozni egy nem minőségi tápA kollégának igaza van, nekem egy másfajta codegány(ms industrial) tápom volt és nem bírt lemenni alvó módba a gép.most vettem egy 500wattos chiftech tápot, sajnos ára is van, de megéri.
Ismeritek még a Varga és társa nevű bt? na az még egy "
fasza" táp.
-
jozsi252
veterán
Azt azért figyelembe kell venni hogy elsőnek is inkább az alaplapi USB portba érdemes dugni bármit is. Legalábbis a G27-et én is mindig oda dugom be. Mert előlapi nem annyira ajánlott. Egyszerűen jobb ha egyből az alaplappal kommunikál a kormány nem pedig 1 kábelen keresztül a lappal.
Más: Érdeklődnék hogy így a sokadik patch után mennyire jó az FFB a 2012-nek? A patch-ek sok mindent javítottak rajta? Mert pl ismerősnél próbáltam még a legelején és nem volt valami jó.
-
-
sith7
félisten
Szerintem igen ... ha leszek , 9 előtt én se leszek ...
giigz
Hát nem tudom ... néztem youtube videókat is, már kívülről tudom melyik kanyar milyen sebességi fokozat, próbáltam már manuális váltóval is ... valahogy nem megy ...... ha egyszer leesek az ideális ívről, akkor vége a dalnak ... valahogy kevésnek érzem ezt a 3 kört ... ha még egy fél lenne, akkor meglenne
... na mindegy, ha lesz kedvem, küzdök még majd vele
-
Shadahin01
csendes tag
Alul kormányzott az autód.Egyszer állíthatsz a menüben a fékerőelosztáson, aztán menet közben választhatsz a fékerő elosztáson: előre, középre, hátra. Ahogy én észrevettem a két beállítási hely nem függ össze.Tehát ha a semleges autódat a menüben 55-45% arányban osztod a fékerőt akkor a menet közbeni beállításoknál ez az érték a "középre" állásban lesz érvényes.Ha ezen felül még előre állítod akkor plusz fékerő megy előre de azt már nem tudom milyen mértékben.Bár ezek a beállítások egyénfüggők mert én pl az erősen túlkormányzott autót szeretem.
De kicsit bővebben: itt -
-
Pepi79
tag
Na ezzel most megfogtál. Ahogy te is említetted, én is csak ritkán jutok gép elé, akkor meg egyből megyek on-lineba. Nagyon még nem tudtam elmerülni a progiban. De lesz itt valaki biztos, aki meg tudja mondani.
Szerk.: A TT-s időidet meg tudod nézni a Leaderboardon, de hogy azt meg lehet-e nézni, hogy az on-line versenyeken milyen időt mész...
-
Shadahin01
csendes tag
ha valaki alkatrészként árul G25-öt és jó a pedálja akkor csak a pénztárcád a gát.Most vettem egy driving force pro-t úgyhogy nekem is indul a cocpit project
Valaki esetleg tud majd adni felhomályosítást azzal a kerékkel kapcsolatban illetve, hogy ez a labda gázpedál kombó hogyan is működik? mod: mintha láttam volna valahol alkatrészként árulva.Ha sikerül előtúrnom akkor belinkelem.
-
djrobaa
aktív tag
Hardverapróba raktam fel egy hirdetést, hogy g25 pedált keresek. Jó sok időbe telt, de aztán irt egy srác, hogy van neki egy eladó és ha megtudunk egyezni akkor eladja nekem. Külön még nem láttam sehol se, hogy valaki árult volna. Még az ebay-en sem. A bekötése nem nehéz, igaz a 3 pedálból csak 2-őt tudsz használni, hacsak nem veszel hozzá egy Leo Bodnar kábelt. Ha tudsz szerezni akkor segitek majd összekötni a DFGT-vel.
-
hermanyi
addikt
Ahogy irod lenyulni vezetés közben a közép konzolhoz csak szokás kérdése ,én simán lenyúlkálok ha jelezni akarom ,hogy változik a stratégiám ,mert esik vagy mert kicsit megnőtt a jobb lábam és nem bír ki annyit a hátsó gumi mint amit terveztem
Lásd Monaco 22. kör helyett a 10. végén már mentem be új szettért mert ,kicsit jobban terheltem
-
sith7
félisten
Az jó lenne, tényleg ... tegnap a végére már eléggé elfáradtam, ütnöm kellett rendesen a bill - t, hogy tudjam tartani a tempót
kb. így: [link]
hm ... hát az fárasztó lehetett .... én, 2 órán át beszélgettem az anyósommal, egy 15 m2 - es panel szobában ... szerinted ki van jobban kikészülve ?
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Mr.Mercury
aktív tag
Igen, azt tudom. Van egy magyar oldal, akik szintén árulják VPN-esen, ott azt az infót kaptam, hogy ha bebukom, akkor visszaadják a kulcs árát. Ennek ellenére nem tudom, hogy válasszam az olcsóbb, de VPN-es kulcsot, vagy inkább a drágább, de region free-t. Sajnos a Steam-ről lekéstem... Az oldal, amit írtál, ott sajnos out of stock-ot ír a kulcsokra. Amit linkeltem az jónak tűnik még árban is, csak nem tudom, hogy az VPN-es e vagy sem. Lehet írok nekik, aztán meglátom.
-
fagy53
nagyúr
Pedig amiről leghamarabb meg kellene, hogy szabadulj az az automata váltó. Ezt nemcsak a köridő csökkentésének okán mondom, hanem a vezetés élményének is egyik fontos meghatározója.
Ne törődj azzal, hogy kezdetben szokatlan a manuális, hidd el soha nem fogsz visszalépni az automatára!
Az ABS használatával veszítesz a féktávon, de nyerhetsz azzal, hogy tudsz kormányozni intenzívebb fékezésnél és nem csúszol ki. Profiknak felesleges az ABS, de kezdetnek nem rossz..
A DFGT-t használd 400°-on kb ennyit használnak a valóságban is, pl videón Monacot nézve senki nem forgatta ennél jobban ki a kormányt.Az egyéb beállítások meg egyén függőek, ki keményebben ki lágyabban szereti, de nem az a cél, hogy megizzadj belé. -
-
werszomjas
addikt
Hmm, hát gyakorlás, az a legfontosabb
Első körben a pályákat kell megtanulni, arra ott van pl a szabad edzés, kimész és nem a legjobb körökre törekedsz, hanem hogy betanuld a pályát, ha megvan (sztem 10-15 kör elég egy ismeretlen pályára) jöhet az idő javítása.
Nincs tuti speciális módszer, minél többet gurulsz, annál jobbak lesznek az idők, mivel folyamatosan rájössz, hogy hol vannak még a pályában a tizedek.
Ehhez érdemes a nagyobbak idejét megnézni mit futnak adott pályán, hogy legyen viszonyítási alapod.
TT-ben van olyan lehetőség, hogy be tudod tölteni az emberek idejét és szellem autóként látod a pályán, úgy konkrétan látod melyik az a kanyar, ahol sokat vesztesz pl én így szoktam gyakorolni, betöltöm Vixen idejét, aztán csak nézek, hogy már az első kanyarban 1 másodpercre vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest