Hirdetés
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- OLED TV topic
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- LED / LCD TV topik
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Hja. Itt is mentés hiba van ,nem tudnak megbízható mentést csinálni,nekem itt azt hiszem 5x ment el a mentésem ,vagy már nem tudom ,de sokszor ...
..2x a karrier is odalett a rangokról nem is beszélve online,de állíts mindent vissza minden pályára az autóbeállítást külön TT külön GP
nincs is kedvem még a karriert sem fojtatni,habár el kezdtem ismét 50% melbourne, Caterham-al meg van 3. hely .Igaz, már kb:1hónapja bírja,na meg az is,hogy nem játszom annyit vele.de ennyi.... nem fog megint hülyét csinálni belőlem a felhőtároló. Akkor ott van még ,hogy minek is csináljam a karriert,ha aztán nincs kivel versenyezni online
Igazából az online játékokat szerettem hús vér emberekkel ,nem pedig a program ellen versenyezni. de itt sajnos nincs rá lehetőség ,
jó ha páran összejönnek nem,hogy verekedjünk a helyért,hogy ki fér még be egy szobába
ááááh. változik a világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest