- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Születésnapos a Noctua
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Szerintem igen ... ha leszek , 9 előtt én se leszek ...
giigz
Hát nem tudom ... néztem youtube videókat is, már kívülről tudom melyik kanyar milyen sebességi fokozat, próbáltam már manuális váltóval is ... valahogy nem megy ...
... ha egyszer leesek az ideális ívről, akkor vége a dalnak ... valahogy kevésnek érzem ezt a 3 kört ... ha még egy fél lenne, akkor meglenne
... na mindegy, ha lesz kedvem, küzdök még majd vele
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... ha egyszer leesek az ideális ívről, akkor vége a dalnak ... valahogy kevésnek érzem ezt a 3 kört ... ha még egy fél lenne, akkor meglenne
... na mindegy, ha lesz kedvem, küzdök még majd vele