-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma kicsit próbálgattam a játékot. Egy fél órát tudtam rászánni, összehoztam egy 1:23:350-es időt a Hungaroringen (gép nem adta meg, mert valahol túlságosan lecsúsztam az ívről...). Tudom, hogy ez még harmatos bocifing, de legalább már végig tudtam menni a pályán
. Egy biztos: szükségem van a 300 fokos elfordulásra. 250-esnél állandóan túlkormányoztam a kanyarokban az autót. A plusz 50 fok szinte csodát tett, azonnal normálisabban tudtam kanyarodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest