Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Amazon Fire TV stick/box
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Én is próbáltam ma multizni, de a helyzet siralmas.
Nem nagyon volt olyan rajtom, hogy szándékosan ne toljanak meg hátulról a rajt után többen is és még húzzák rám a kormányt. Jó esetben nem kapok érte büntetést, rossz esetben bünti + kis szárny törés, onnan kuka is a futam.
Már inkább indulok a legvégéről, első kanyarban elengedek mindenkit és utána kezdem a versenyt, úgy talán túl lehet élni. Bár ilyenkor jó, mert sorra forognak ki előlem az emberek, de az elsőket már elkapni lehetetlen

Ha meg sikerült az első kanyart túlélni , akkor meg futam közben lost connect
Nem tudom az most a külföldi host-ok miatt van-e, de elég megbízhatatlan még mindig ez a multi 
Itt a magyarokkal meg az a gond, hogy szanaszét játszunk, vagyok valahol és két külön meghívást is kapok barátoktól, mindenhol kószál 1-2 magyar magában, valahogy össze kéne jönni így esténként

Új hozzászólás Aktív témák

- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 26
- RAM topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- Dell Latitude 7420 Prémium laptop 14" FHD IPS kijelző / 16GB memória / Intel Core I5-1145G7 / gar.
- Fujitsu Esprimo P520 E85+ PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 240 GB SSD
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom az most a külföldi host-ok miatt van-e, de elég megbízhatatlan még mindig ez a multi