Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JocoF1

csendes tag

Lassú FERRARI :(
    Sziasztok!
    A CARRIER mod-ban ahhoz, hogy pl a Ferrari-t tudjam választani, a Ryder Database Editorral megnyitottam egy fájlt, a database nevűt, és azon belül az F1teams résznél a Ferrari-nál átírtam egy adatot, a Tier-t ami 1-esen volt, de én 5-ösre írtam át, mert ekkor engedi választani a Ferrari-t is a CARRIER elején.
    DE
    a PROBLÉMÁM az, hogy hiába lehetek a Ferrari-val, a csapattársam Alonso olyan lassú mint a HRT, Lotus vagy a Virgin!!!!
    Mit lehetne tenni, hogy Alonso az élmezőnyben legyen és ne a mezőny végén, persze mindezt úgy, hogy a jelenlegi carrier-nél maradok???

Azt már próbáltam, hogy a Tier-t visszaírtam a Ferrari-nál 1-esre, ahogyan eredetileg is volt, de ezt már nem érzékeli a játék, miután már kiválasztottad, hogy náluk versenyzel.
    Illetve a database fájlon belül szerepel egy AI_TIER_CHARACTERISTICS nevű "rész" amin belül ha a VIRTUAL PERFORMANCE-en állítok az értékeken, pl 1-esre akkor Alonso ismét az élen lesz, az élmezőnyben, csak az a baj, hogy a HRT a Lotus és a Virgin is!!!!!!
    Ők is mennek Alonso-val és az élen lesznek.

Szóval valahogy ezt szeretném megoldani, hogy csak Alonso térjen vissza az élbolyba és a 3 másik kis csapat pilótái ne, hiszen úgy már nem valósághű.

Esetleg valakinek valami ötlete??

Új hozzászólás Aktív témák