- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
Egymástól különböző élő háttérképek beállítása, a kezdő és zárolt képernyőn, se működik már Droid 15-ön.
-
sbalu1
senior tag
A status barban lévő akku ikont is sikerált jó randára lecserélniük.
-
sbalu1
senior tag
Fent is van a 15, tanulgatom az új dolgokat, mondjuk sajnos a régebben meg volt, letölthető magyar nyeovi csomag sajnos most sincs benne.
-
mSchumi87
senior tag
Elerheto a One UI 7 frissités
-
mSchumi87
senior tag
Hmm hát nem gondoltam volna hogy ennyire hiányzik majd az ipad aspect ratio-ja. Samsung-nak hova lehet írni hogy csinaljanak már egy olyan tabletet max 10colost de amoled es flagship specifikáciokkal
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok olvasgattam teszteket a Tab S9rol.es sokan panaszkodtak hogy az ujlenyomat olvaso nem tudja regisztralni az ujjait, vedo uveg nelkul es mindenkinek 40-49% kozt megall a regisztralas, tapasztalt itt valaki ilyet?
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok, S6 Tabról váltottam sima S9-esre.Átportoltattam az S6-ról a dolgokat rá, kb.64 Gb-ot olyan fél nap alatt vitt át.Sok minden jó az újon ami a régin volt, de sok nem.Dolgozok rajta, hogy a megszokott dolgok menjenek itt is, a nem telepìthetőeket megpróbálom mással kiváltani.Tetszik az S9. Idáig 1 bosszantó dolgot találtam, a nem telepíthető - nem kompatibilis régi appokon kívül, azt hogy itt nincs letölthető magyar nyelv az s-pen fordító programjához.Nem értem miért vették ki, az S6-ban még volt.
-
ABal
őstag
Sziasztok!
Tudnátok S9 FE-re olyan kijelzővédő fóliát/üveget ajánlani, ami nem befolyásolja hátrányosan az S Pen használatát? -
bounty123
őstag
Úgy, hogy van benne GPS. Ha már a saját szemeddel is látod, talán el is hiheted
Positioning: GPS, GLONASS, BDS, GALILEOChatGPT válaszait készpénznek venni veszélyes dolog, orbitális baromságokat képes tényként állítani.
-
konyi79
addikt
Namostmár....
Amikor megvettem a Tab S9-et, 2nap múlva pánikot is kaptam, hogy egy dolog, hogy nem 5G-s, ugye SOS kellett és sehol nem volt olyan, de a sima WIFI verzióra utána olvastam, hogy nincs GPS-se abban.
De csak pozícionált mindenhol, próbáltam már a GPT-t is faggatni, az is próbált meggyőzni.
Ez akkor hogy? Minden megvan, GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO -
konyi79
addikt
Sziasztok,
DEX és külső monitor kapcsán van valakinek tapasztalata?
Örömmel láttam, a DELL U2723QE-n van kép a TB4 bemeneten, láőtta az ethernet kábelt és a rádugott meghajtót is.
Egyszer. Azóta se. Type-C dongle működik továbbra is, más eszközzel a monitor is. Van tippetek, hogy mi gond? -
gretzky77
veterán
Tab S9-re is megérkezett a OneUi 6.1 az AI csodával! Most települ, aztán meglátjuk! S23U topicban nem túl jó a visszhangja
-
VivienR
tag
válasz
gretzky77 #125 üzenetére
Remek kérdés. A magam részéről elégedett vagyok a 9+-al, ugyanakkor meg biztosan nem váltottam volna a 8+-ról ha nem olvad le a töltő port, és még egyébb dolgok... Szerintem a 7,8-as széria is elég jó, és biztosan sokakat visszatart, hogy a kiegészítők nem kompatibilisek a 9-es szériával. Ami persze abszolút pofátlanság, pláne hogy annyira zöldnek mondja magát a Samsung.
-
gretzky77
veterán
Sziasztok látom elég kihalt a topic. Ilyen kevesen használják vagy csak minden oké és azért van ilyen csend?
-
mazsi
senior tag
Csatlakoznék a klubhoz.
Milyen kuponokat tudok most használni rendelésnél a SES oldalán? MAR+10%+készülékbeszámítás?
-
AtHoS
nagyúr
Meglett Hipxel féle Disk Speed, apkmirror-on fent van, egyből beugatott indításkor, hogy régebbi Android verzióhoz készült....S9 R: 1.3GB, W: 0.99GB
-
Frozen
addikt
válasz
István971 #118 üzenetére
A samsung tab s8 ban és az s9 ultrában is 120hz es kijelző van szóval a 120 vs 144hz közt sok különbség nincs nem is észrevehető. A 90 hz nem tudom hogy került ide, vagy honan szedted.
"A tablet esetén mármint xiaomi nem német árakról beszélek,,
Az előző hozászolásban te jöttél azzal az érvel hogy 27% az áfa..... ezért néztem meg a német árakat ,hogy kb alig van különbség a 2 gép közt annak ellenére ,hogy az egyik egy régi technologiát hordoz magában.
"A belső ssd sebességet meg nem hozom szoba mert maradjunk annyiba,, hogy, egyáltalán nem tudod szerintem mit rakott a Samsung ezekbe a gépekbe,,
Most miért mondod? #113István971 itt hoztad szoba még képet is raktál fel,hogy a storage 0 bázist mérted......
A samsung s8 ban volt ufs 3.1 az s9 ben ufs 4.0 van [link]
Nekem amugy van egy olyan érzésem,hogy troll vagy ugyhogy inkább hanyagolom is a válaszokat, még azt is letagadod amit pár hsz fentebb írtál...... -
István971
tag
Természetesen azért találták ki a 90 és 144 frissitéseket mert van közte különbség.
A tablet esetén mármint xiaomi nem német árakról beszélek.
Az optimalizálással egyet értek de akkor is ez így elsőre elég megdöbbentő volt.
A belső ssd sebességet meg nem hozom szoba mert maradjunk annyiba,, hogy, egyáltalán nem tudod szerintem mit rakott a Samsung ezekbe a gépekbe. -
Frozen
addikt
válasz
István971 #115 üzenetére
Szinte teljesen érthetetlen amit írsz. Egyszer a belső tárhelynek a sebességére panaszkodsz.
Magyarul azt mondod az ufs 3.1gyorsabb mint a 4.0......Masodszor a chipre panaszkodsz hogy a gen 1 gyorsabb mint a gen2....
Siman benne van a pakliban ,hogy maga az app nincs ugy leoptimalizalva a samsungra mint a xianomira es nem is a tablagep hibaja.
Az arakra visszaterve nem is olyan regen linkeltem oldalt ahol a xianomi 6 pad pro nemetben 450 euro volt es ott volt linkelve akkor volt s8 pad is 530 euroert (ez elofizuval anelkul630)ugyan az az orszag a samsungban azert super amoled van nem egy gatyi ips. 120 vs 144hz nem is latod a kulonbseget ergo semmi ertelme nincs.
Szerintem az hogy valamiben gyorsabb a kínai kutyű ezen nem is kell csodálkozni. De az is biztos nincs ra 5 év garancia.
-
AtHoS
nagyúr
Ez melyik APP?
Itt [link] A 6os pontban ilyen képet raktak be, de a linkről telepítve tök máshogy néz ki
Sima S9: Read 1343MB, Write 557MB
-
István971
tag
Hát akkor kezdjük az elején.
A legelső és legfontosabb infó a belső ssd sebessége ugyanazzal a programmal amin a fénykép is van.
Ez az eredmény nagyon gyenge a Samsung részéről.
Kétségtelen veri a xiaomi.
Ne kezdjük ezt a minden nap használom mantrát mert tisztában vagyok vele, megvolt az s8 ultra és valóban jó volt de eszméletlenül drága.
Hozzateszem az Apple is megvolt az m2es szériáhoznis volt szerencsém de változatlanul állítom amit régen is mondtam ismerősöknek, hogy, Apple csak hardvert tud gyártani de softwaret nem, legalábbis tablet fronton számomra katasztrofális ez a kötöttség file kezelés Katasztrófa szóval az Apple semmilyen szinten nem pálya.
Az stage. Menedzser semmire nem használható.
Szóval az Apple már semmilyen szinten nem téma a tablet világában számomra.
Na de térjünk vissza az s9 ultra gépre, milyen hihetetlen én is éppen ezt használom.
Szóval pontosan tudom miről is beszélünk, nem játékra használom hanem grafikára és nem rossz ez a cucc de a gen2t leveri a gen1 azért ott van még mit optimalizálni.
Ja és a xiaomi április tervezés milyen érdekes még a hdr 10 is támogatva van és a 144es frissítés.
Szóval nagyon jó kis gép ez...
Xiaomi túl arazva????
Ja, hogy te esetleg arról beszélsz, hogy ugye van a Magyarországon lévő 27afa, meg hát a kereskedő is szeretne keresni rajta, ebben az esetben ha hosszú távra keresel tabletet akkor azért azt hetekig is lehet keresni.100 szónak is egy a vége, független attól hogy, én is ezt használom ez nem sikerült annyira nagy durranásnak mint amennyire be van reklámozva...
Meg látjuk majd hova fejlődik a rendszer meg az optimalizálás de csodát nem várok ettől a hardvertől. -
Frozen
addikt
válasz
István971 #111 üzenetére
Hát gyerekek nem mindenki akar videot vágni , szerintem ezek a készülékek nem erre készültek , nyilván megtudja oldani mindegyik idő kérdése. Szerintem az emberek nem ez alapján választanak táblagépet.Egyébként nem is értem ,jóhogy nem azzal jövünk hogy csak 50 fps el megy a legdurvább game maxra tolt grafikával... Vannak dolgok amikre egy asztali gép való rendes kakaóval és hűtéssel.
"A xiaomi tablet durván 190 ezer forint (Magyarországon nem lehet kapni) a Samsungnak meg ismeritek az árát,,
Ismerjük az árát igen 630 euro az s8 plusz és pár dologban még jobb is mint a kínai vacak szóval a felár a +40ezer ft szerintem érthető.
Az s9 ultráról minden egyes nap a kezemben van és használom mint forró kés a vajban mindent vitt még semmivel nem volt gondom, sem akadás sem lefagyás.Aki centit akar méregetni az akkor pár hónap múlva meg majd jön az új alma tablettal,hogy mennyivel jobb az uj chip és lehetne ezt a végtelenségig fokozni... (Amugy szerintem a xianomi tablettek iszonyatosan drágák és fele annyit tudnak mint a samsungok technologiailag kb 1-2 éves hardwer van benne és olyan áron adják majdnem mint a mostani konkurencia, de az egészben az a gáz bizonyos területeken még a hasonló hardweres gépek is jobbak amiket 1 éve adott ki a samsung . -
István971
tag
Hát gyerekek.
Aki még nem vette meg de gondolkodik rajta az várjon még egy kicsit főleg ha videót akár vágni rajta.
Csináltam egy tesztet ami azért eléggé megdöbbentő.
Egy xiaomi mi pad 6 pro gyakorlatilag Luma fusion render exportban leverte a Samsung galaxy Tab s9 ultrát!!!!
Ez azért megdöbbentő mert a xiaomiban egy gen 1es chip van.....
A xiaomi tablet durván 190 ezer forint (Magyarországon nem lehet kapni) a Samsungnak meg ismeritek az árát.
Szóval lehet min gondolkodni.És a másik döbbenet ehhez fotót is csatolok, hogy úgy néz ki a belső tároló is kicsit sokkal gyorsabb a xiaomiban....
Nagyon érdekes... -
Jannn
aktív tag
válasz
Nephylim13 #109 üzenetére
Azért annyi, mert volt rá sok kupon, amivel százezrekkel lehetett csökkenteni az árat..
-
Nephylim13
csendes tag
válasz
Nephylim13 #108 üzenetére
400+ pénzért szereztem be, de már itt HA-n azonnal 400 alatt passzolják el, bontatlanul, billentyűzettel, hogyan?
Ezt sose értettem... -
Nephylim13
csendes tag
Napközben kaptam, hogy Elfogadták és maximálisan 28 napon belül küldik ki
szeretem, hogy kiírják 28-60 nap között szállítanak.
Miért nem rendelnek akkor be megfelelő mennyiségű eszközt, ha már promóznak valamit?
Mert ez lesz a háttérben, nincs árukészletük; én kis boltban napi 20-40 árut össze tudok készíteni meg 100-200 tételes rendeléseket is 3-4-et is összerakok feladás készre
Na sebaj, ajándék pacinak ne nézzük a billentyűjét, já?
Vicces ez is, hogy csak "partner" van benne, maga a CÉG nincs. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Nephylim13 #106 üzenetére
Én 16.-án jelentkeztem és 22.-én érkezett rá az elutasító válasz. Kiszállítást ugye nem tudom értelem szerűen, de 1-2 héten belül gondolom megoldják, ha megfelel nekik is minden
-
Nephylim13
csendes tag
-
AtHoS
nagyúr
Nekem is ma jött meg a Spigen Rugged Armor tok és Ez.fit üveg....de érzésre az üveg felülete sokkal érdesebb, mint a gyári. A ceruza húzgálásakor olyan érzésem van, mintha érdes lenne a felület amin húzom. A gyári üvegen sokkal simább érzés volt húzgálni, amit most érzek nem tapasztaltam üveg nélkül
Ujjlenyomatot kezeli egyből, nem kellett újra tanítani
A frissítés pedig eléggé semmitmondó:
• Stabilitás és megbízhatóság
Az eszköz viselkedése javult.
• Biztonság
Az eszközt feljavított biztonsági funkciók védik.Nephylim13
Én Membersben próbálkoztam az ajándék tokra rámenni, de ugye 2 lehetőséget kínál. aug 10-ig vásárolt és a hosszabbított aug 11-től vásárolt -> TAB S9 sorozatot reklámoz mindkettő!!!
Az enyém aug 10. vásárlás kereken és innen lett véve:Samsung Electronics Magyar Zrt.Gateway Office Park (tower 1)
1138 Budapest Dunavirág utca 2.
Tel.: 4531-180A 10-ig vásároltat megnyitva membersben, majd onnan amikor átdob a weboldalra nem lehet TAB-ot választani az eszközöknél, csak Watch-ot
no mondom fasza, jól dolgoznak samunál.
Megnyitottam a 11-től veziót, itt lehet TAB-ot választani, de ugye a dátum minimum augusztus 11. Gondoltam giliszta a fülükbe, kijelöltem dátumnak 11-et és elküldtem úgy.
Erre ma visszaírtak, hogy
"Az általad megadott adatok alapján sajnos nem vagy jogosult a kedvezményre.
A terméket nem egy, a Promócióban szereplő partnernél vásároltad."Szóval rossz oldalán állok valaminek
Hát igen, nem olvastam a feltételeket, lehet a Samu hivatalos oldala nincs a "partnerek" között, mert saját magának ezek szerint nem lehet partnere, így pedig lófütty -
Talib21
tag
Kint az augusztusi frissítés a tabra,ahogy nézem szinte csak biztonsági,mondjuk nagyon nem volt mit javítani ,elég jól sikerült a szoftver elsőre .
-
Nephylim13
csendes tag
Valakinek van tapasztalta a Promóciós billentyűzettel?
Tegnap vettem S9 Ultrát személyesen SES üzletben, és bárhogy próbálom sehogy nem sikerül a Membersben érvényesíteni a promóciót, mindig azt írja Próbáljam később mert hiba merült fel... -
AtHoS
nagyúr
Kikapcsolt állapotban raktam töltőre és töltés végéig nem akartam bekapcsolni. Kb. 1 órára számítottam, hogy 100% lesz, mert úgy emlékeztem a gyorstöltés alapból engedélyezve volt (bekacsolás után csekkoltam is és valóban jól emlékeztem, be volt kapcsolva).
Viszont kikapcsolt állapotban töltőre rakva csak százalékot ír. Azt, hogy milyen sebességgel tölt nem írja.
Hazafelé összeszedtem a T6530-at és ellenőriztem azzal + bekapcsolt állapotban ráduga a Mi töltőt is.
Kicsit meglepődtem ezért megnéztem S23al is, de azzal meg ment a szupergyors. Lehet a jelenlegi szoftver miatt van ez?
-
AtHoS
nagyúr
Van egy Mi GaN 65W Charger 1A1C EU töltőm. Ma ezt a töltőt használtam az S9 gyári kábelével, de a TAB "csak" gyorstöltést jelzett ki és 3 óra volt mire "nulláról" maxra töltődött. Közben ma megérkezett csomagautomatába a Samu EP-T6530 65W adapter, amellyel már szupergyors töltést jelzett az S9.
Ami érdekes, hogy S23 a Mi töltővel + a TAB gyári kábelével szintén szupergyors töltést jelzett
érdekes
-
Frozen
addikt
Sracok egy gyors kerdes. Akinek van s9 ultra es messengeren videohivasozik,ha pl a kezeddet kozel teszed a kamerahoz a szelfi reszen nektek is vam csikozodas? De csak akkor lehet latni amikor kozel van a kezed a kamerahoz. Nektek is ilyen vagy ez hiba?
-
AtHoS
nagyúr
Átolvastam a topik forráscikkét, jelezném, hogy az S9+ akkukapacitása rosszul lett feltüntetve, mert "csak" 10090 mAh az írt 10900 mAh helyett.
Mondjuk a Samu gyári oldal is ír hülyeségeket pl. S9 5G Audio lejátszási idő (óra, vezeték nélküli használat) akár 149.
Ehhe, persze...nálam Wifin lógva (igaz SIM-et azért nem veszegetem ki) 1% / óra a merülés úgy, hogy nem nyúlok hozzá és ugye zenelejátszó sem volt elindítva, nem üzemeltek a hangszórók, stb...Mondjuk a wifi-s specek kopipaszte...kivéve, hogy LTE adatokat nem adnak meg ott
Szóval előbbit értelmezve, ha az 5G-s TABletbe nem raksz SIM kártyát, akkor akár 149 óra is lehet az audio lejátszogatós képessége
-
AtHoS
nagyúr
válasz
bounty123 #93 üzenetére
Így belegondolva van abban valami amit írtál
csak elsőre fura volt, hogy "baszki ez nem akar kijönni"
mondjuk nem igazán lesz mozgatva
Tétlenségi teszt megvolt, 12 óra alatt 13%-ot esett az akku (100-ról 87-re). Ez picit hibahatáron belül az S8+ idejét hozza (1% / óra). A képernyőidő lesz még érdekes, ott az S8+ 4-5-6 óra SOT-ot hozott (aktuális felhasználástól függően) akkuvédelemmel 85%-ra korlátozott töltésről.
Az a hülye PEN egyelőre tok nélkül hajlamos 1-2 centivel odébb felragadni a hátlapra, én meg csak nézek, hogy miért jelzi a TAB, hogy meg van-e
-
AtHoS
nagyúr
Ma megérkezett hozzám egy 5G-s verziójú TAB S9
[Spigen Rugged Armor Pro] Tok és [Spigen Glas.tR EZ Fit] üvegfólia majd csak jövőhét elejére van ígérve amazon.de irányából.Sikerült átköltöznöm S8+ -ról röpke 3-4 óra alatt
és közben olyan hülyeségekkel is meg kellett birkózni, hogy pl. a Samsung régiónkban letiltotta a SoundAssistant alkalmazást
Az átköltözés közel 4 órája alatt 4 óra SOT-ot sikerült belerakni (nem aludt egy másodpercre sem az S9) kb. 40% akkuból (SIM és microsSD első bekapcsolás előtt belekerült a készülékbe). Mondjuk a SIM/microSD tálca eléggé szorosan volt benne, S8+ -hoz képest úgy éreztem, mintha szorulna
Ami furcsa volt, hogy bár azonos wifi hálózaton volt a két TAB wifi-n sehogy sem találták meg egymást SmartThings
Első meglepődésem az volt, hogy a hátára rakva a cerkát - töltés miatt - másik cerkával már nem lehet kezelni a TAB-ot, csak ujjal...mondjuk ennek nem sok értelmét látom, de hát ez van...
Első bekapcsolás után gyorsítani szerettem volna a nyelvválasztást, erre Business beüzemelési átugorhatatlan Knox Development BT, QR vagy admin eszközös csatlakozást erőltetett, de szerencsére vissza lehetett lépni és kivárni azt az alig "4-5 percet", míg auto a magyar nyelvet kínálja induláshoz (bár lehet csak rá kellett volna nyomni akármilyen nyelven a Kezdés gombra, mert utána úgyis listázta a nyelveket
)
Egy gyári alapra állítást követően Telefonnal hozzákapcsoltam a Samu fiókhoz, majd SmartThings-el másolgattam az S8+ -ról a szükséges adatokat, APPokat és beállításaikat.
meglepődtem, de olyan 80%-os sikerességgel átemelte az APPok beállításait is, bár volt pár, amit kézzel kellett vagy újra beállítanom az S9-en vagy kínált az APP mentés-visszaállítás lehetőséget, így a mentési fájlt kellett átraknom az S9-reFile Manager Plus volt ezekben a segítségemre, mert az S8+ -on létrehozott szerverhez S9-ről közvetlenül egy kereséssel tudtam csatlakozni ill. a Sound Assistant apk-ját S8+-ról QuickShare-el azonnal dobta is át S9-re.
Szóval +1 ismét a File Manager Plus-nak [link]
Most feltöltöttem az S9-et, majd reggel meglátjuk mennyit is eszik net-es SIM-mel nagy tétlenség közepette, idővel pedig mennyivel lesz kevesebb az üzemideje az S8+ -hoz képest, már, ha éppen az 1600 mAh mínusz akkukapacitást a kisebb méretű kijelző véletlen nem kompenzálja
na meg persze az elvileg energiatakarékosabb SOC is segíthet ebben, de elméletek helyett a puding próbája az evés lesz itt is
-
lge73x
tag
válasz
BusinessGuy #82 üzenetére
[link] 75% learazas 1660Ft ert egy probat meger, megrendeltem...
-
Frozen
addikt
válasz
Én ugy szoktam felrakni,hogy köpök 4 sarokra egyet és kb szemre a gép fölé helyezem a foliát majd elangedem. Szépen odasimul az egész és oldalra ki lehet simogatni az extra adalékot, de egy picit amíg alatta van lehet mozgetni és játszani pár mm ide oda.
-
bag53
tag
válasz
Felraktam. A keret is tökélrtes hozzá és szuper a fólia is.
-
Frozen
addikt
berendeltem én is s9 ultrát 512 tárhelyel 1160 euroba állt meg ingyen adják a tök billt meg vettem hozzá foliát 30 euro körül.
-
zsdulka
csendes tag
Na csak a TAB S9 11.0 maradt, felkuponozva 253.800ba állt meg+tok.
Tab S9+ 311.000, S9 Ultra 388.000 körül mozgott így + ajándék tok.Elvileg érkezik MAR-os kódom, ha valakinek kell majd.
-
BusinessGuy
őstag
A protector maga jó viszont amibe belerakod tartó hogy feltedd a fóliát elméletileg nem, a kamerakivágás miatt mert S9 Ultra kamera kicsit át lett pozicionálva.....
Én ezt vettem, a felrakás kicsit nehezebb mert nincs kvázi semmi segitséged, de hibátlan rajta és tökéletesen érzékel. [link] -
gretzky77
veterán
Sziasztok ezek a kuponos dolgok nem egészen tiszták nekem! Elvileg feliratkoztam a Members appon az unpacked eseményre, ha itt kaptam kupont, azt hol kéne megkapnom vagy látnom, mert sehol sem észleltem, hogy kaptam volna! Illetve mi ez a MAR kupon meg állandó 10%? Valamint ha régi készüléket szeretnék beszámíttatni akkor csak adott típusokat lehet nem? Köszönöm
Van egy honor 7 lite telóm de nem fogadja el! -
VivienR
tag
Az S9+ alapján a kivágások továbbra is jó helyen vannak, de a 8+ -> 9+ esetében nagyobb a hely a kijelzővédő és a keret között, mint korábban. A 9+-ra mérve ~1 mm mindenhol marad az üveg és a keret között. Egyenlőre még nem helyeztem fel az enyémet, gondolkozok, meg várok tapasztalatokat az antiglare kijelző vevővel kapcsolatban.
-
zsdulka
csendes tag
válasz
Donki Hóte #28 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták hogy ha leadom az igényt telefonon a rendelés számával együtt Akkor később amikor készleten lesz küldeni fogják a tokot.
-
-
bag53
tag
Szerintetek ez a screen protector jó a Galaxy Tab S9 Ultrára?
[link] -
zsdulka
csendes tag
-
VivienR
tag
Pontosítás, a tapasztalataimról: a 8+-os kiegészítők 9+-os kompatibilitásról:
A nagyobb kamerák miatt, a régi book cover és a keyboard book cover nem tud rásimulni a tabletra. Továbbá a bekapcsoló és a hangerő szabályzó gombok is odébb vannak, mint voltak, így pl a szilikon tokok vagy az armor jellegű tokok sem kompatibilisek vele.
Továbbá a billentyűzet sem működik (keyboard cover - tapi pados). Csatlakoztatás után (ami legalább megmaradt) megjelenik a figyelmeztetés, hogy lehet nem fog megfelelően működni. Természetesen nem is működik. A tapipad alig működik, hirtelen megy az egér a kijelző egyik végéből a másikba, gépelés közben, meg 20-30 leütésből, jó ha 5 megjelenik.
Szerk.
gondoltam, hogy esetleg megúszom egy 9+-os smart book cover vásárlásával a billentyűzet dolgot, de jelenleg nem úgy néz ki... Hacsak nem jön valami frissítés, persze ettől még a hátlapi tok gondja nem oldódik meg a régi kiegészítőknek.
Nem is beszélve, hogy a smart book cover jóval nehezebb és 2*+ drágább, mint a régi book cover. -
AtHoS
nagyúr
Szia!
Én pont fordítva használnám, az S9+ vékony bill tokot használnám S8+ -al (ezt a fajtát [link] )
Az S9+ nagyobb kameranyílásába nyilván az S8+ kisebb kamerái gond nélkül beleférnek, de a megvariált gombok alatt mit értesz?Az sem világos abból amit írtál, hogy a régi billzet a kamera kivágás miatt nem érintkezik alul a csatlakozóknál megfelelően azért nem működik vagy a hátlap rárakása nélkül is megnézted a csatlakozást és úgy sem működik, tehát a csatlakozók kiosztása is más lett
Ezt a részét pontosítanád? Köszönöm
-
Talib21
tag
válasz
kakuk.tamas #70 üzenetére
Hát így is lehet nézni igen. Ha élelmes az ember akkor viszont jó áron lehet viszonylag megvenni a samsung cuccokat főleg megjelenéskor.
-
zsdulka
csendes tag
Na ez most fájt. Én azt hittem ez jó deal volt. Készülékbeszámítás esetén nem kell visszaküldeni a készüléket? Milyen Imei t és milyen típust választasz ki olyankor?
Meg ez a S10AYCM is fájt, így tényleg 300 alatt lett volna bőven
Az ajánlói kódokat melyik fórumon keressem? -
sjay177
csendes tag
Van esetleg valakinek samsung webáruházban felhasználható unpacked-es kuponja?
-
Talib21
tag
Hát azért ennél a samsung.com olcsóbb volt , ott a unpacked kuponnal, meg beszámítással (aminél ugye nem muszáj telót küldeni ) meg az egész évben érvényes 10 százalékossal olyan 285 körül jött ki a sima tab s9 (12/256-os) ajándék tokkal. És még erre az ajánlóit is elfogadta ,amit szintén annyira nem nehéz szerezni.
-
zsdulka
csendes tag
válasz
Donki Hóte #12 üzenetére
eMag-nál vettem. A Galaxy Unpacked kódot ők küldték ki leghamarabb.Tehát volt egy Unpacked 20.000 Ft os kuponom, 50.000 jött le a tárhely kedvezménnyel, mondjuk ezt mindegyik hivatalos webáruház adja.Erre még az eMag is adott egy 20ezres utalványt, valószínűleg valamit elrontottak itt amúgy
Ez volt a legjobb ajánlat, a Samsung webáruházában 345.000re lehetett beárazni+a billentyűzetes tok (ami mondjuk szintén 60e körül mozognak), de az nekem nem kellett.
Ha kell Unpacked kód, van még. -
Frozen
addikt
válasz
kakuk.tamas #51 üzenetére
Van aki ezen dolgozik és egy pezsgőfürdőbe vagy egy medencébe simán beviszi vagy csak a szélén nyomogatja és nincs para ha rámegy vagy beesik a vízbe...
#55kakuk.tamas
Nekem tapasztalatom van s8+ al semmi baja nem volt a földközi tengerbe és nem 1x voltam vele. Utána még kb 1,5 évig ment a teló és igazából egy hajszálrepedés a kijelzőben hiba maitt ment a lecsóba hozzáteszem mindvégig tok nélkül hordtam így bárhol odakocolhattam bármihez, a házon is volt nyoma.....Szóval a vízálóság szerintem a mai teloknál már alap és biztonságos annak ellenére hogy a tengervízet nem ajálja a gyártó ettől függetlenűl... -
Talib21
tag
válasz
kakuk.tamas #55 üzenetére
Hát benne van a pakliban ez is, de azért ha tenger után le van alaposan öblítve egy ip 68as telo, az talán túléli a dolgot maradandó kár nélkül
-
kakuk.tamas
addikt
Hát azért tengerbe még az IP68-as mobilt se vinném. A sós víz csodákra képes szinte bármivel. Lehet egy alkalmat kibír, utána meg a másodikra megette a sós víz a tömítést.
Anno volt pár ilyen eset, az S8 vagy S9 topikjában volt jópár eset, hogy meghalt a teló…Amit VivienR írt, számomra jobban elfogadható; a párára nem gondoltam…
-
VivienR
tag
válasz
Pl éjszakai fotózás közben, így a pára lecsapódás nem fogvzavarni. A tabletről irányítottam a Raspberryt. Továbbá van macskám is és néha repülve érkezik az asztalra, ahol már borított fel pohár vizet. Ahogy a telefonomat is védte már meg a véletlenül fellökött korsó sör tartalmától, utana meg simán lemostam (nem szeretem sem a sört sem a szagát).
Rengeteg helyzetben tud jól jönni.
Ugyanakkor ha nem ment volna gajra a 8+ akkor nem váltottam volna. Persze pont nem a pára okozta a végzetét (ha nagyon elkezdett parasodni, akkor úgy is elraktam) ... Töltő port kapott zárlatot és olvad el, igaz akkor már hetel óta nem járt párás környezetben. A TMX megbontotta, majd közben a kijelzőt is szétcseszte, de gariban azért nem javitotta. Végül a tönkretett kijelző miatt, cserére került a sor, de mivel azt a vodanál vettem, ők meg hónapokon keresztül képtelenek voltak szerezni 8+, adtak egy Ultrát. -
Talib21
tag
válasz
Tabletnél szerintem véletlen balesetnél lehet jó, például valami ráborul, ez telónál is ugyanígy ,ott nagyobb nyári zápor vagy nyáron medencébe ejtés is lehet vagy lefröcskölik ha beviszed mondjuk fotózni .
Kollégám fia pl. bement véletlen a zsebében telóval(talán xiaomi note 11) kb 5 percre tengerbe , aztán annyi . Azóta is halott a teló. Szerintem ez az ip 68 ennyit ér ,de semmiképp se víz alatti fotózásra ,videózásra találták ki. -
kakuk.tamas
addikt
Ez mondjuk tényleg köcsögség… Főleg azoknak akik az előzöről váltanak.
Amúgy…Nem kötekedésképp, de az IP68-at hol fogod “kihasználni”?
(Vagy bárki?)
Víz alatt akarsz kamerázni? Esetleg zuhany közben mozizni?Komolyan nem értem, hogy egy tabletben miért olyan fontos az IP68. Igaz, mobilnál se, amikor nyáron az összes topikban van 4-5 kérdés, hogy milyen vízálló tokot vegyen a júzer.
Egy kis esőtől se a tabnak, se a mobilnak nem lesz baja. Még IP védettség nélkül se. Hameg annyira “Jajjdejó IP68!” Akkor minek a tok? -
BusinessGuy
őstag
Helló!
Beléptem a klubba egy s9 ultrával.
Kérdésem lenne:
Használt valaki Second Screen opciót régebben? A neten mindenhol ahol bekapcsolják van opció hogy Gamind mode vagy munka....Itt S9 Ultra menüben semmi ilyen nincs. Csak indithatom a second screent..... -
VivienR
tag
Megérkezett a 9+-os tabom. Mit ne mondjak a Samsung maximális szintre emelte a pofátlanságot. Szerintem teljesen feleslegesen átvariálták a kamerákat a hátlapon továbbá a gombokat is, így semmilyen kiegészítővel nem kompatibilis a korábbi plusszos szériából. A book cover nem fér a kamera miatt, a keyboard cover szintén nem, alul rácsatlakozik, de rögtön jön a figyelmeztetés hogy nem biztos, hogy megfelelően fog működni, lám nem is működik, néha megmozdul a tuchpad hatására az egér mutató és néha megjelenít néhány betűt is, de lényegében használhatatlan.
Legalább nem éheznek majd a Samsung fejesei...
Teljesítményre persze rendben van és az IP68 is üdvözölendő, csak kivitelezhető lett volna a korabbi széria felhasználóinak szopatása nélkül is. Plusz, lassan ideje lene legalább még egy type-c portnak is, hamár annyira 'világmegváltó' tabletnek akarják eladni. -
VivienR
tag
Nekem holnap érkezik a 9+ cserébe meg van egy eladó bontatlan 8 Ultra 5G. Amivel nem vagyok kibékülve, hogy megvariálták a hátát és a régi tokok így már nem kompatibilisek. Vagy szét kell vagdajlam a régi 8+-os billentyűzet tokot, vagy talán az új smart coverel együtt használható felesben. De alapvetően nettó pofátlanság, felesleges volt valtoztatni a kamerán... Mindeközben hirdetik hogy mennyire zöldek....
-
bounty123
őstag
Vettem egy smart book covert is a tabhoz, az S6-os egyszerű könnyű tok után csalódás, nehéz. A tokkal együtt 852g a tab, ami magában 500g. Igaz, hogy viszont álló és fekvő helyzetbe is támasztható, plusz levehető külön az elő vagy a hátlap.
-
Dr.NX
addikt
Ajánlom a keyboardlabor{at}gmail(dot)com-ot (West fórumtárs), az ő matricáival magyarítottam az S7+ billentyűzetet.
A matricákat egyesével kell felragasztgatni csipesz segítségével, de hamar megvan.
Jó a felülete, egyáltalán nem zavaró. -
bounty123
őstag
Én ma veszem át a sima S9-et. A billentyűzet magyarítás érdekelne engem is.
-
bag53
tag
Bejelentkezek egy Galaxy Tab S9 Ultrával.
[kép] -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Donki Hóte #41 üzenetére
Szerintem a notis topikban kellene érdeklődni, egy fotóval…
Nem hinném, hogy olyan nagyon speciális lenne a kupak alja, tuti valamelyik bevált módi a megoldás.
(Tippre olyan lehet, mint az újabb Samsung notik kupakja) -
válasz
kakuk.tamas #40 üzenetére
Ez hasznos infó, tudsz olyan linket adni, ahol csere-kupak szakértők vannak?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Donki Hóte #39 üzenetére
Ki kell pattintani egy billenytűt, és megnézni milyen az alja. Szinte 100%, hogy van olyan kupak, ami magyar.
-
-
ChrissTa
tag
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
Igazából minden magyar betűnek van rajta hely. Még a í-nek is. A jobb felső sarokban vannak kicsit másképp, mint egy rendes magyar billentyűzeten. A egy soros enter miatt az ű van az enter felett azon a picike szélső billentyűn. A többi a rendes helyén van.
A tab s7+-nak is ilyen kiosztású a billentyűzete.
-
Talib21
tag
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
Szívesen , amúgy a P,L gombok melletti billek alapból ékezetes karaktert írnak ,úgyhogy egy egyszerű matricázással magyarosítható
-
-
Talib21
tag
válasz
Donki Hóte #17 üzenetére
-
ChrissTa
tag
Ses.hu-n rendelt mar valaki? Ott is adnak ajandek tokot? (Mar ha van nekik).
Ott nem latom listazva a kedvezmenyek kozott. -
DjGod
újonc
válasz
Donki Hóte #28 üzenetére
Nem az Ultrát számítom be
, hanem a végén kéri az új készülék imei számát véglegesítésnél azt nem fogadja el
Sajnos a 12db 0 se jó :( -
bajaki
őstag
válasz
kakuk.tamas #25 üzenetére
Az előbb rákérdeztem a chat-en, ott azt írták, hogy ha nincs készleten a rendelsénél, akkor nem kapom meg később sem.
-
-
DjGod
újonc
Másnál megy a készülékbeszámítás? Nálam a Telekomnál vásárolt S9 Ultra-t. A samsung-foxway kéri, hogy adjam meg az új készülék imei számát de nem fogadja el. “Data field '3442' value is not accepted.”
-
ChrissTa
tag
Koszonom szepen!
A nyilvanos meg a 20 ezres feliratkozossal is egesz jo aron van.
Mar csak MAR kupont kell kunyizom.Viszont sajnos azt irja, hogy az ajandek tok mar nincs raktaron.
Holnap megzaklatom az ugyfelszolgalatot, hogy tenyleg el fogyott-e az osszes tok. Azert az csak egy 63 ezres ajandek lett volna, es amugy is akartam billentyuzetes tokot hozza. -
Talib21
tag
Ami mindig megy szinte az a S10AYCM, MAR az ajánlói kupon , a kupon kunyeráló topikba gyakran segítenek a többiek, én is ott kaptam, meg tesznek be kupon generálós linket is hozzá(ahhoz gyorsnak kell lenni
). És emellé ugye volt egy 20 ezres feliratozós is az unpackedre.
-
Talib21
tag
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Azért most előrendelésben sokkal jobb akció van ,mint a s23 szériánál,ahol csak tárhely duplázás volt. Most egy MAR kuponnal, készülék beszámítással, meg a nyilvános kuponokkal nekem pl a 12/256-os tab s9 billentyűzettel 253-ra jött ki, ugye az eredeti az talán 415. Azért így annyira nem vészes .
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Donki Hóte #17 üzenetére
Tudtommal az S8 szériához sincs magyar gyári bill, szóval szerintem ehhez se.
Kicsi a magyar piac, felesleges nekik párszáz ilyet csinálni. -
Talib21
tag
válasz
Donki Hóte #17 üzenetére
Én rendeltem egy sima s9 tabot, szerintem holnap jön , mert szállítás alatt a státusz , úgyhogy megírom majd ha addig nem szolgál valaki infóval .
-
Azt lehet tudni, hogy a Samsungnál rendelt akciós S9 tabokhoz adott billentyűzet vajon magyar kiosztású?
-
Frozen
addikt
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Én ezt azért nem mondanám , egyedül a samsung gyárt 14,6" os tabletett nincs rivális....
De kezdenek ébredezni a konkurenciánál is,hogy a nagyobb méret kelendöbb és használhatobb. Lásd pl a oneplus tabot ami nemrég jelent meg már ennek is 13" körüli a kijelző , apple még le van maradva szintén 13" nál. A hardwer igazából nincs jelentősége már egy közepes cpu,gpu kombo is mindenre is elég,felesleges többszörös árat fizetni érte. -
-
Kb. 100k rokkant nyugdíjamra nézve baromi nagyon drágák, olyan mint a Ferrari autó!
-
Frozen
addikt
En a samsung helyeben megvartam volna a gen3 as chipet.
Ez így kb majdnem ugyan az mint az elod par apro kulonbseg extrával.
256gb ultra 1470 euro ennyiből laptopot lehet venni ami messze lekorozi felhasználásban a masinát. -
Azt meg hogy? A legkisebb méretű tablet esetén a 12/256-os wifis is 414 eFt-ra jön ki a Samsung oldalán. Sajnos wifis verzió nincs is már raktáron, csak 5G-s van 60 eFt-al drágábban
Ráadásul úgy látom, hogy a régi készülék beszámításán is csavartak egyet, a beszámítás során nem árkedvezményt kapsz, hanem egy kupont, amivel később egy másik készülék vásárlásakor csökkentheted majd az árat.
-
Ádám16
addikt
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Annak örülnék, ha a többi foldable készüléket gyártó termékei odavernének a Samsung eladásainak.
Rendesen beleültek a meleg pocsolyába idén. -
hegedus001
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #2 üzenetére
Minek?
Arra ott a Fold 5
-
zsdulka
csendes tag
Már meg is rendeltem a legkisebbet. 325be állt meg a 12/256os verzió. Üdvözítő a 11 colosnál az Amoled. Reméljük jó lesz a hűtése játékhoz is, TAB S8 picit azért melegedett.
-
kakuk.tamas
addikt
Talán a mai nap legérdekesebb bemutatott cuccai lettek a tabok. A Foldot meg a Flipet kár volt erőltetni idén…
-
-
Somatom
veterán
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Nekem nem kéne. Ahelyett már inkább laptop. Az S7+ -t választottam és az újak közül is azt választanám. Tokkal együtt pont A4 -es méret. Bár, abba a választásba az is beleszólt, hogy a 7 -esnél, 8 -asnál az alap méret IPS volt. A 9 -esnél mindegyik Amoled.
-
AS
félisten
512-es S9+ a legjobb ár teljesítményben
A Gond, hogy a Tabs 6 mai napig tökékéletesen működik. -
De kipróbálnám a legnagyobb 14,6 inches kijelzőjű modellt. Tuti szuper lehet.
-
Garada
őstag
Brutál gépek lettek, Ipad mellett android fronton ezek a gépek az igazi alternatívák.
-
vodrosjozsi
addikt
Én annak jobban örültem volna ha egy hajlítható tabletet mutatnak be.
Amíg ez nem történik meg, addig nem cserélem le az s7-et... -
roli543
őstag
Android fronton ez most a csúcs
Nagyon vagány gèpek
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung új táblagépein 120 Hz AMOLED kijelzőt találunk és víz alatt is működnek. A tollal együtt.
- Le Mans Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest