Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
jó, mert végülis nem ugyanolyan az ízlésünk pályákat tekintve: ő monzát és isztambult annyira nem kedveli, viszont catalunyát megint ő csinálta (azt a pályát én nem csípem), monte carlo-val meg megerőszakoltam magam
nagyjából felváltva játszunk... de mondjuk a flatout-ot is együtt játszottuk végig... meg pár fps-t is... kevés nőnek van ilyen jó ízlése...
(ja, a focit is szereti)#3150: büntetésekkel kb a 20. hely körül
bekapcsolt segítségekkel, törések nélkül megyünk (így szórakoztató 1-1 kemény nap után, meg olcsó controllerrel nem is nagyon lehetne szerintem máshogy... majd, ha veszek xbox360 controllert, akkor nehezítünk... addig is szokjuk a pályákat)#3151: töröld le, hozz létre mondjuk egy 0 méretű, megegyező nevű fájlt és adj neki írásvédett attribútumot
(gazdaságos megoldás, nekem bevált)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPHONE 12 MINI 128GB, KÉK, AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- IPHONE 12 MINI 128GB, ÚJ , 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nagyjából felváltva játszunk... de mondjuk a flatout-ot is együtt játszottuk végig... meg pár fps-t is... kevés nőnek van ilyen jó ízlése...
(ja, a focit is szereti)
bekapcsolt segítségekkel, törések nélkül megyünk (így szórakoztató 1-1 kemény nap után, meg olcsó controllerrel nem is nagyon lehetne szerintem máshogy... majd, ha veszek xbox360 controllert, akkor nehezítünk... addig is szokjuk a pályákat)
(gazdaságos megoldás, nekem bevált)