- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- Nem kellett sokat várni a friss GeForce driver gyorsjavítására
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
egy mai, friss tapasztalat:
ez csak azoknak szól, akiknek erős gépük van, az f1 dx9 mégis vsynk 60-ról leesik a fps, meg microlagg, stb...
borítékolom, hogy az f1-etek nektek is win7-en fut. tessék előbányászni a régi win xp 32-t. kell sp3 is legyen.
helyreállt a világ rendje. pedig 2 win7-en is próbáltam, összes beállítás teljesítménycentrikusra, 3 driver is kipróbálva....
ráadásul más játékoknál is komoly gyorsulás lett. gtr2-ben, a megszokott referencia pontomon +100(!!!)%, 3dmark06 +10%, stb.
hónapok óta szenvedek, és csak véletlenül jöttem rá.nem akarom bővebben kifejteni, sem magyarázkodni, és legfőképpen győzködni senkit...
csak egy ötlet, ha valakinek szétkqúrja az agyát a jelenség, mint nekem, tegyen egy próbát.
igaz, hogy nem lesz dx10-11, és kevesebb befogott ram lesz, de érdemes pár játék miatt egy külön os és egy kis winyó. (szerintem)(480-hoz 257.21_desktop_winxp_32bit_english_whql)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest