Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
picur220
üzenetére
Nem egy és nem kettő amatőr (értsd nem F1 pilóta, de még csak nem is autó versenyző, hanem pl. újságíró, híres ember, stb.) ült már F1 gépben, és érdekes, mind el tudott indulni, és egyiket sem láttam pörögni forogni, mind tudott menni rendesen vele. Persze volt, aki lefulladt, volt aki megpördült, de az nem igaz, hogy nem tudtak elindulni, meg menni vele. Nyilván, nem pályarekordokat autózva, de ez a vezethetetlen, el se lehet vele indulni, ez baromság.
JColee Semmivel nem csúszkálnak többet, mint ebben a játékban. Lehet, hogy neked tojás van a pedálod alatt, de én bizony képes vagyok nagyobb gáz hatására ebben a játékban is keresztbe állni már a kanyarból kifele jövet is, nem még a csúcsponton.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Disney+
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs