Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming Notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
picur220
üzenetére
Nem egy és nem kettő amatőr (értsd nem F1 pilóta, de még csak nem is autó versenyző, hanem pl. újságíró, híres ember, stb.) ült már F1 gépben, és érdekes, mind el tudott indulni, és egyiket sem láttam pörögni forogni, mind tudott menni rendesen vele. Persze volt, aki lefulladt, volt aki megpördült, de az nem igaz, hogy nem tudtak elindulni, meg menni vele. Nyilván, nem pályarekordokat autózva, de ez a vezethetetlen, el se lehet vele indulni, ez baromság.
JColee Semmivel nem csúszkálnak többet, mint ebben a játékban. Lehet, hogy neked tojás van a pedálod alatt, de én bizony képes vagyok nagyobb gáz hatására ebben a játékban is keresztbe állni már a kanyarból kifele jövet is, nem még a csúcsponton.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi