Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
a short és a long raceweekend között nem tudjátok mi a különbség.Mert nálam mind a kettőbe volt practice, qualify és race is. q1, q2, q3 viszont nem.
A másik hogy delelőtt játszottam elkezdtem a melbourni nagy díjat practicet hoztam is első helyre, de aztán mennem kellett el itthonról mondom quit to paddock, erre kiirja hogy qualifijon utolsó lettem mondom anyád.
Nem is lehet megszakitani versenyhétvégét egybe le kell nyomni az egészet vagy mi?!
Kiszállni is egy kinszenvedés, elsőre nem is találtam hogy hol is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest