- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
<Adamsky> #18222 üzenetére
Így van, azt írtam. Végigpróbálgattam egy csomó országot beállítani célnak, és melyiknél mondja azt, hogy nem szállít.
Magyarországra már korábban is ugyanezt írják, akkor ezt betudtam a Black Friday terheltségének, nem hiszem, hogy Carl18 miatt tették volna feketelistára. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Hoffer #18199 üzenetére
Úgy látszik, Magyarország másodlagos országként van kezelve, Szlovákia, Szerbia a környékről az, amit kiválasztva a globális oldalon ugyanezt mondja (és még ilyen országokra, mint Reunion, Pitcairn-szigetek), mindehova máshova már szállítanák.
Ha nem kell a pénzünk, akkor nem is fogják megkapni. -
GhanBuri Ghan
őstag
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
<Adamsky> #17631 üzenetére
"@alanrossreviews 7 days ago
i dont even have the speaker yet, they only asked me if i want one on Friday."Egyébként nem figyeltem oda, ezért értettem félre, másfél hete kérdezték, hogy akar-e tesztpéldányt (nem pedig múlt péntekre ígértek egyet neki)
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Albert.Tamas #17568 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy az UboomX egy felfújt marketing dolog - pont az ellenkezőjét: attól tartok, hogy hiába a minőség, lehet, hogy sok vevő inkább veszi majd a jobban marketingelt Soundcore-okat.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Albert.Tamas #17561 üzenetére
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
tibbike01 #17492 üzenetére
"Ha a Passat és a Yaris egy árban lenne, de nekem csak a Yaris fér be a garázsba, akkor a Yarist venném..."
És lebeszélnéd a Passatról azokat, akiknek beférne a garázsba?"Blődség lenne azért lenézni pl a JBL Charge 5"
Ki nézte le?Egyszerűen csak arról van szó, hogy az árkategória minden keresésnél ott van. Akinek a méret korlátozott, azt szintén megadja.
A cél ugye az, hogy mindenki megtalálja az igényeihez legjobban illő eszközt. -
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
<Adamsky> #17124 üzenetére
És ott van még az Alan által említett Ankeres módszer, "ingyen a tied lehet a hangszóró, csak olvasd fel az általunk küldött anyagot". És biztos vagyok benne, hogy nem ők az egyetlenek, akik úgy gondolják, hogy az influencerek sokkal költséghatékonyabbak, mint a reklámhely megvásárlása. Ezzel már a megvásárlás előtt lenyűgözik a lehetséges vevőket.
-
GhanBuri Ghan
őstag
És azt is írta Oluv, hogy a vevőket nem érdekli a hangminőség, ezért a gyártókat sem. "Bejáratás" alatt megszokják a hangját.
Itt is ugyanez volt a konklúzió pár hete.
Lehetne sokkal jobb dolgokat gyártani, de kinek, ha a nagy többséget meg lehet győzni a szponzorált videókkal?#17114 <Adamsky>
Szerintem Oluv arra utalt, hogy őt mobbingolták, tömegesen jelentették a YT-nál.
Az tény, hogy lényegében bármit csinálsz nyilvánosan a neten, hamar meg fognak jelenni azok, akik mindenbe belekötnek. -
GhanBuri Ghan
őstag
Persze, hogy a profit minden felett - azaz a nagy gyártók akkor kezdenek el tovább fejleszteni, amikor a feltörekvő kicsik már az ő profitjukat veszélyeztetik.
A hangzás fejlesztése meg elég drága dolog, kísérletezni a dobozzal, a hangszórókkal, adc/dac-cal (adc-t persze meg lehet spórolni, ha csak digi bemenet (pl. BT) van), esetleg keresztváltó helyett bi-amp, szóval rengeteg a kombináció, és sokszor egy kis filléres tétel is hazavághatja az egyébként igényes és drága rendszert - vagy akár egy kis vacakból is meglepően jó hangzást lehet kihozni (persze ez a ritkább)
Aztán persze ha bejön a feltörekvő kicsinek, akkor ő is profitot szeretne, nem jótékonyságból gyárt - szóval ideális esetben az egész kezdődik elölről.#17010 carl18
Amíg az emberek egy részének a termék alatti ár a legfontosabb, egy másiknak pedig az influenszerek véleménye, addig meg fognak élni azok is, akik messze nem a legjobb ár/érték arányon árulnak. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
<Adamsky> #16992 üzenetére
Kár, hogy videók helyett nincs olyan weboldal, ahol a három hangsáv szinkronizálva futna, és az lenne az aktív, amelyik hangszóró fölé állsz az egérrel. Sokkal jobb lenne összehasonlításra.
Vagy akár úgy, hogy két hangszóró monóban szólna, egyik az egyik, másik a másik fülben (ez menne YT-on is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged