Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Projektor topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Igen én is úgy láttom hogy egy szaki nem fog 500 forint órabérért szerelni.
már én is azt láttom a D fine Woofer csere is egy pár órás javítás volt.
Amit írtál az volna korrekt ha a gyártó adna leírást vagy lehetőséget a későbbi cserére. De jelen esetbe ott tartunk ha a termék meg adja magát neked kell szét szedni és azonosítani hogy mi hol ment tönkre.Néha akku esetén csak a Bms áramkör mondja fel a szolgáltatot. De itt az a ez megint külön szerszámot igényel. Ezért írtam hogy ponthegesző kéne cellák kötéséhez.
De igen nekünk is a mosógép szerelő 15.000 forintot kér ki szállási díjként.
Néha azt láttom egy filléres olcsó alkatrész adja meg magát. Egy ellen állás vagy egy kondenzátor.Csak ha egy termék mondjuk ér működőképesen 25.000 forintot használtan és a javítás 20.000 forint mondjuk alsó hangon. Akkor megint ott a csapda hogy nem éri meg javítani.
Votl egy Kolléga itt a Topikba akinek a Doss Sound XL adta fel a szolgálatot. Úgy látszott alaplap hiba és mindenhol kereste a lehetőséget de a gyártó és mindenki más is mondta nincs lehetőség.
Csak a új monológ hogy a termék tulajdonosnak joga van a javításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már én is azt láttom a D fine Woofer csere is egy pár órás javítás volt.