Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96
üzenetére
Igen, vészhelyzet esetén én is gondoltam ilyesmire. De a Dockin D fine esetén még nincs ilyen hiba így csak majd akkut kell cserélni.
#20528bwoay
Igen, szerintem itt azt is meg kell értenie sok embernek hogy a végtelen nővekedés nem tartható fent örökké. Már a JBL is újra hasznosított műanyagot használ a új hangszóróknál. Mert mondhatni a műanyag nem bomlik le 1000 év alatt se.
Láttam filmet hogy a 80-as évekbe használt CRT monitorok java része hová került? ( "AFRIKA".
De láttam arról is filmet hogy talán a 70-es évekbe nem tudtam mit csinálni a sok gumihulladékkal. Valami okos ki találta dobjuk a Oceán mélyére....
Abba biztos vagyok szemét van bőven, de ahogy írod nem mindegy hogy egy komplett termék kerül-e hulladékba csak a hibás komponens Adott esetbe Woofer.
Mondjuk én esetembe a Dockin D Fine régi woofere is el lett dobozolva. Mert csaka Mebrán szélet kell cserélni, utána még simán használható.
Még pár éve akart a "EU/Unió" valami olyasmit hogy egy adott termékre a gyártó írja rá a várható élet tartalmat órába. Ez már Informatikába jelen van a MFTB (Várható élet tartalom egy ventilátor vagy Tápegység esetén oda van írva hogy 25.000 vagy 50.000 óra.
Utoljára ezt a Kádár rendszerbe láttam egy Dokumentumfilmbe szintén hogy akkori hűtő és fagyasztó ládától a 25 év élet tartalom terveztek.
Nekünk volt is egy lehet fagyasztó 1990-es évekbeli, 30 év után lett cserélve mikor jött a energia válság és kiderült sokat eszik.
Egy lehet fagyasztó volt, nyáron éjjel nappal ment a fagyasztó és durva ha nem emelkednek a energia árak ez még mindig működne.
A Másik mikor vásároltam egy 1978-as Phillips "Ősi" boomboxot. Aztán neki adtam apámnak, minden fajta javítás nélkül mai napig működik úgy hogy én is úgy vettem próba gyanánt. Nyilván mai világba ez nem Jó hangminőség, de hogy majd 50 év után is működik elég meglepő.
Még a THEVR Csatornán is volt egy Podcast ahol Jani és Pisti pont arról beszéltek volt egy cég aki olyan "Hifit/Erősitőt gyártott ami sose ment tönkre" De még is tönkre mentek, mert a szabályok szerint muszáj volt raktárat bérelni a garanciális javításokra.
Azért most ha lenne egy hatóság és kalap kabát rá lenne írva hogy a 10.000 forintos termék 1000 órát bír, ezzel szembe a 20.000 forintos termék 10.000 órát nyilván mindenki a drágábbat venné. Csak néha ez zavar hogy sokan csak azt nézik a adott termék olcsó legyen, de én azzal is számolok meddig fogja bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest