Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- VR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Elkövettem olyan hibát, hogy valamelyik vasárnap bevittem melóba az UboomX-et, hogy jobban teljen az idő, aztán már azon veszem észre magam, hogy már hétköznapokon is sűrűbben viszem be, mert rácuppannak a kollégák is, szinte igénylik a létét, miközben nekem elég lenne csak alkalmanként hurcolgatnom be és ki…

Olyanra gondoltam, hogy mégse a saját hangszórót kelljen cipelgetni, kéne szerezni oda melóba egy állandó hangszórót, maximum valami 25eFt-os költségig (az árát szétdobnánk kollégákkal).
Használt valami is bőségesen megfelelne, így el is kezdtem nézelődni Aprón és pl geri0 nevű eladót látom, hogy több hangszórót is hirdet.
Esetleg valamelyik hangszórójáról van valakinek személyes tapasztalat, hogy esetleg melyik érhetné meg?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest