Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96
üzenetére
Na írok én csak mostanság megborult egy kicsit a élet....
Szóval a új Dockin D Fine (NEO) Legyen ez a neve.
Egyszer Oluv írta Patreon oldalon hogy kell egy jó hardver és azt lehet jól hangolni, és úgy lesz igazán jó a hangolás és így lesz értelme is.
(Úgy látszik a új Driver óta nem Bommy többet a Dockin hangja)
Néha-néha láttam amazon vélemények alatt hogy "támadták a Dockint a néha túltolt basszus miatt. Most a Új driver után a hangszóró hangja sokkal nyitotabb és szerintem ez már szebben is szól, ha Audiófil fülel mérjük akkor bátren merem állítani jobb a hangja.
Bár a hangszóró még a gyári "DSP"-t használja ami a régi Wooferek alapján hangoltak.
De így is komoly a különbség, itt már csak az Kéne hogy Oluv a hallása alapján be hangolja. És szerintem egy Vifa Helsinki nyomába érhetne.
Csak ilyenkor valahogy feljön bennem a kérdés ha 2 Random 65mm Full Range Driver házilag beépíthető Aliexpressről és "Így javul a termék hangzása" akkor a gyártó miért nem csinált ezt meg maga. Még másik érdeksség hogy a új Neodimium mágnes miatt sokkal több hely maradt a hangszóróba így lazán beleférne már a 3X21700 Cella is a 18650-es helyet.Szóval jogos gondolat a Dockin D Fine az új Aliexpress Sotami Drivereket mellet már komolyan előrelépet. Ezek mellé jöhetne egy 5.0 Bluetooth és egy APTX Kodek például, és mellé még ha Oluv úgy meghangolná mint a Uboom X-t akkor ez egy elég erős piaci termék lehetne. Még azt hallom, hiába váltom a Uboom X-en a Oluv EQ-t egyik mellet se lesz olyan jó a magas tartomány mint a Dockin D Fine ("Modding mellet")

Persze itt lehet fantáziálni, de már láttom ha valamit akar az ember megcsinálja házilag.
A nagy cégek az olcsó gyártásra mennek, mert mondjuk gyártanak belőle 10.000 darabot.De érdekes a új hangszóró súlyának vége 1280 gramm elég komoly súly csökkentést értem el. Ez már Majd nem a Soundcore Motion Plus súlya (1100 gramm)

Nem is túl rég írt egy tag hogy vett egy T6 Maxot amit ő is házilag változtatott. A Borzalmas full range Drivert cserélte "Valódi magas sugárzóra" és ő is írta ég és föld a különbég a gyárihoz képest. Szóval részbe láttom a házi változtatásnak van értelme.
Persze az alapból rossznak láttom ha egy új hangszóró esetén azzal kell nyitnod hogy "szét szeded".
Ami nálam van D Fine 8 éves így már nem féltem szét szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Jövedelem
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest