Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Aprósólyom #20582 üzenetére

Egy példa volt, mert "Dögös Robinak hallotam egy "ikonikus számát! :D
    Dögös Robi - Bomba FULL by G.
    De minden esetre ettől ez a Termék még a maga nemébe akkor is egy féle (E-Szemét)
    Mert minden téren az "Olcsó kategória"és nem hiszem egy ilyen hangszóró tartos is.

Egyik ismerős kapott egy hasonló olcsó Kínai tornyot, de még egy 60 éves se volt elégedett. Szerintem az ilyen nagyon olcsó kínai hangszórók maga nemébe egy szegénységi bizonyitvány is.
    Mert ha 48 Euroért már van "Soundcore Motion Boom is". 20.000 forint körüli ár, ami nyilván JBL Xtreme szintjén van.

#20586francz'70
    Szerintem azért függ a szomszédtól és hogy milyen távol is van a szomszéd háza.
    Esetleg a jó szomszédi viszony és társai, de azért szinten függ mennyire hangos is az adott zenélés.

Például ha nincs szomszéd ( Ez eléggé javítja a hangos zenehallgatási arányt) ! :D
    De itt a kérdés hogy mi a hangos, mert én sokszor néha napozás közbe hallgatok zenét, és ha 1-2 méterre vagyok a hangszórótól a DOckin D Fine 50-70% között elég hangerőt add, igaz egy a Earfun Uboom X-re is.

AMúgy van ismerős aki néha tart házibulit, és annyi a dolga hogy a önkormányzatnál előre tesz bejelentést hogy az nap éjszaka lesz egy kis "Zaj".
    1 évbe 1X van házibuli szóval belefér, zárt falak között azért (ritkán outdoor)
    És az biztos az a hangerő mellet a Uboom X és a Dockin D fine is elbujhat (Pa hangszórók) :D

Mert azért megint más mikor egy esti közös Bögrácsolás mellé mondjuk egy 90 Decibeles háttér zene szól. Ami nem veri fel a környéket, és más mikor 2 utcával odébb is hallom szól a zene és a egész környéket felveri.

Én (Idén teszteltem magam) A Uboom X Maxon meddig megy el, és a 110 Decibel ellenére is nem volt extrém. (Sarki házba vagyok) És a fal tővébe raktam a hangszórót, a Fal és a kerités között van 6-8 Méter talán. És azért szemtől szembe hallom, de ahogy oldalra megyek már jelentősen csökken a Decibel.
    Írtam ez csak egy pár perces teszt volt, mert közelröl ez nagyon hangos volt de 8 Métteről már nem volt olyan extrém.
    Csak én magam is tudni akartam az átlag zenehallgatás a udvaron "Mikor a néhai napozásom tartom mennyire megy el".
    A Dockin D Fine+ esetén (Ezt használtam sokáig) 50-60% között árnyékba megy a fal tövébe egy 30-60 percre. Szóval ez esetén a 6-8 Méter távolság után már alig lehetett hallani, és még van egy 3 méter utca a szomszéd és a kerités között.

Még a Budapesti szomszéd volt nálunk, ő mondta a "Kis hangszóróm" Nem zavaró.
    Neki a szomszédje a JBL Party Boxot ki rakja és max hangerőn hallgatját. :K
    A Panelről ne beszéljünk, ott fingani se lehet mert az is át hallatszik. Szerintem ott a zene hallgatás alapból ki van lőve. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák