Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"Mire tudod használni?"
Zenét hallgatok rajta
Viccet félre téve...tulajdonképpen házibuli, karaoke, kerti-party, vagy ha épp olyan hangulatunk van csak egyszerűen zenét hallgatni, sokszor bömböltetve
..kb.ennyi. Nyilván mivel van itthon többféle hangrendszer (házimozi, soundbar, hifi, bt. hangszórók stb.) így azért már ritkábban használjuk, de annyira jó a dizájn, hogy kimondottan jól mutat a nappaliban, nem is tervezem eladni. Igazából lányunknak vettük mikor tanult zenélni (szintetizátort kötöttem rá, de van rajta gitár input is) csak aztán egyszer kitoltam a nappaliba, hiba volt... azóta ott is maradt

Lassan 7 éve teszi a dolgát, papíron 1000W ...szerintem ezt azért kezeljük a helyén, de mondjuk nem lehet túl messze mert szó szerint bontja a házat rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
..kb.ennyi. Nyilván mivel van itthon többféle hangrendszer (házimozi, soundbar, hifi, bt. hangszórók stb.) így azért már ritkábban használjuk, de annyira jó a dizájn, hogy kimondottan jól mutat a nappaliban, nem is tervezem eladni.