Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Akciókamerák
- Fujifilm X
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Nekem pont tegnap érkezett meg a SoundCore Boom Plus, tetszetősen néz ki egymás mellett a kettő az Uboom X-el.

Hivatalos Soundcore oldalról rendeltem, amikor nemrég BF kereteiben ugyanúgy €80 volt, mint amennyiért most jelenleg a sima Boom-ot adják, szóval érdemes lehet várni valamennyit, ha jó hangszórót akar az ember, mert nagyon megszerettem ezt a hangszórót is, ahogy próbálgattam (persze valamelyest lemarad az Uboom X-hez képest).
Volt amúgy aggodalmam, mert rendelés után itt is az UPS-től kezdtem kapni infókat, ennek ellenére végül itt a kedves Express One-os srác hozta ki, aki rugalmas is volt, mert meg tudtunk egyezni, hogy másnap hozza ki nekem, mert aznap nem tudtam átvenni.
Ez is Amazon Prime dobozban volt, ami az Uboom X esetében rendben is volt, hiszen az német Amazonról jött, viszont ezt ugye hivatalosan Soundcore oldalról rendeltem.
Kicsit lelombozott, mikor átvettem a csomagot és az egész csomag súlya jóval könnyebb volt, mint az Uboom X csak úgy magában, de végülis hangzásilag teljesen okés ez a hangszóró is tényleg.
Egyelőre csak egy custom EQ-t próbáltam ki valakitől, az nem igazán jött be nekem, jelenleg a gyári Treble preset-el azt mondom elvagyok, de majd még nézelődök további custom EQ-k után is, hátha végül jobban megtetszik majd valakié.
Az pozitív volt, hogy alapból fél töltöttséggel érkezett a hangszóró (az Uboom X-et csutkára lemerülve kaptam meg), viszont lehet az én példányomnak van valami hibája, legalábbis a hangszóró nem jelzi nekem, ha teljesen fel van töltve, ugyanúgy pirosan világít a power gomb, mint töltés alatt (az mindegy, hogy be van-e kapcsolva vagy nincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen autót vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- OLED monitor topic
- Jövedelem
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest