Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz BrandonXXV #20545 üzenetére

Nekem pont tegnap érkezett meg a SoundCore Boom Plus, tetszetősen néz ki egymás mellett a kettő az Uboom X-el. :C

Hivatalos Soundcore oldalról rendeltem, amikor nemrég BF kereteiben ugyanúgy €80 volt, mint amennyiért most jelenleg a sima Boom-ot adják, szóval érdemes lehet várni valamennyit, ha jó hangszórót akar az ember, mert nagyon megszerettem ezt a hangszórót is, ahogy próbálgattam (persze valamelyest lemarad az Uboom X-hez képest).

Volt amúgy aggodalmam, mert rendelés után itt is az UPS-től kezdtem kapni infókat, ennek ellenére végül itt a kedves Express One-os srác hozta ki, aki rugalmas is volt, mert meg tudtunk egyezni, hogy másnap hozza ki nekem, mert aznap nem tudtam átvenni.

Ez is Amazon Prime dobozban volt, ami az Uboom X esetében rendben is volt, hiszen az német Amazonról jött, viszont ezt ugye hivatalosan Soundcore oldalról rendeltem.

Kicsit lelombozott, mikor átvettem a csomagot és az egész csomag súlya jóval könnyebb volt, mint az Uboom X csak úgy magában, de végülis hangzásilag teljesen okés ez a hangszóró is tényleg.

Egyelőre csak egy custom EQ-t próbáltam ki valakitől, az nem igazán jött be nekem, jelenleg a gyári Treble preset-el azt mondom elvagyok, de majd még nézelődök további custom EQ-k után is, hátha végül jobban megtetszik majd valakié.

Az pozitív volt, hogy alapból fél töltöttséggel érkezett a hangszóró (az Uboom X-et csutkára lemerülve kaptam meg), viszont lehet az én példányomnak van valami hibája, legalábbis a hangszóró nem jelzi nekem, ha teljesen fel van töltve, ugyanúgy pirosan világít a power gomb, mint töltés alatt (az mindegy, hogy be van-e kapcsolva vagy nincs).

Új hozzászólás Aktív témák