Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Sziasztok.
Lenne egy olyan gondom, hogy vettem egy 8800GT-t, aminek a biosa flashelt a magasabb órajelek érdekében. Eddig Zalman VF1000-rel volt hűtve, de eladtam róla, és szeretném viszarakni a gyári hűtőjét, de nem tudom visszavarázsolni az eredeti biost. Félek hogy megpirul a kártya.
Letöltöttem innét a nvFlash.v5.72-t de nem sikerül a dolog. Próbáltam az eredeti tulaj álltal használt 5.67-es verziót is, de azzal sem megy a dolog.
Felmásolom a flopira az itt leírtak szerint, és azt írja amikor elindítom a gépet, hogy: Vegye ki a lemezt. Nyomjon le egy gombot.
Léci segítsetek, mert baromi fontos, és minnél gyorsabban kellene.
Előre is köszönöm. -
max20
csendes tag
Hali!
Olyan gondom lenne hogy vettem egy Gigabyte 9600 Gt 512 ddr3 -as típusú videókarit!
3Dmark- ban 5000 ponttal többet kapok mint az előző karimmal! a gondom az hogy viszont COD2 -ben meg egyáltalán nem látni a teljesítmény növekedést , sőtt kevesebb az fps - em mint a régi karival!!!
légyszi valaki valamilyen megoldást mert az örületbe kerget -
degu
senior tag
Lesz egy 5000+ AM2-es ketmagos procis gepem...
Milyen Nvidia karit erdemes venni bele,ami nem csucskari,de nem is gagyi?
/Jatekgep lesz,de nem a legujabb jatekok,hanem a regebbiek,+egy-ket onlany.../
-
suddenly
csendes tag
Tehát akkor nem éri meg 9800GTX-ről 3870X2-re cserélni?
-
lsc
nagyúr
válasz
napoleon2323 #19790 üzenetére
Igen.
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Nem értek nagyon a videókártyákhoz és lehet,hogy értelmetlen lesz a kérdésem de azért felteszem
:
Most egy Asus X1050 Series kártyám van és szeretnék venni egy Nvidia 8600GT.Szerintetek megéri ez a csere(azaz jóval jobb-e az Nvidia)
Köszönöm előre is!
-
MAC72
tag
válasz
raskolnikoff #19787 üzenetére
Köszönöm a megnyugtató és gyors választ!
Akkor mégis játszom karácsonykor -
MAC72
tag
Na, ez egy "mostani" probléma. Ezt jól megfogalmaztam!
-
MAC72
tag
Sziasztok!
Egy amatőr kérdésem van.
Nem tudom kivárni mire összejön a pénzem az új gépre,
egyrészt mert türelmetlen vagyok másrészt meg nem jön össze karácsonyig
a teljes összeg.
A mostani gépem az adatlapomon.
Az a kérdésem, hogy a választott HD4850 kártya beletehető a mostani gépembe?
A mostani alaplapomban még nincs PCI-Express 2.0, csak a régebbi verzió.
Az új csak nagyobb adatátviteli sávszélességben különbözik, vagy a csatolása
is megváltozott méretileg?
Ha működne így, akkor megvenném karácsonyra az új kártyát, meg a VX450-es tápot
a mostani gagyi helyett.
Fél megoldás, de játszani szeretnék ünnepek alatt és a 6600GT már
nem elég a mostani játékokhoz.
Köszönöm ! -
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Rögtön kimerítem a kérdéskeretet. ;)
Egy elromlott 6600GT-t kéne valamivel (jobbal) pótolni, ami 10-12k körüli összegbe kerül. Fontos még hozzátennem, hogy FPS játékkal is szóbajön. Kaptam egy ötletet:
- Gainward 9726 BLISS 8400GS 512MBSzerintem meg:
- Sapphire Radeon HD4350 256MBFontos még megjegyeznem, hogy én azért ajánlottam az ATI-t, mert a deszka AMD-s, a chipset pedig az ATI (1150+SB600) terméke.
Melyikkel járna jobban? Esetleg egyéb kártya ötlet? A passzív hűtés nem gáz FPS-hez? Mondjuk egy 8 cm-s venti tudna segíteni a ház hátulján.Előre is köszönöm a segítséget!
-
raskolnikoff
őstag
-
Benhill
senior tag
Üdv. Gyors help kellene.
Ez a ket vga mukodik SLI-ben:?
GALAXY 9600GT 512MB Xtreme Tuner PCIE
GALAXY 9600GT 1024MB Xtreme Tuner PCIE2.8ghz-en Q6600 eleg lesz neki?
8gb ramnak kesobb meg lesz ertelme? -
suddenly
csendes tag
Hy, kaptam egy hirdetést, hogy 9800GTX-emet, nem akarom-e elcserélni egy Sapphire Ati Radeon 3870X2-re? Én úgy tudom, hogy a 3870X2 jobb mint a 9800GTX, szóval sztem egérné? Ti mit mondtok? Belemennyek?
-
Pee-Tee
tag
Sziasztok!
Adott 2 laptop, 2 Vga:
Acer - Intel Mobil GMA X1300 128MB
Fu.Si. - Sis Mirage 3+ 64-256MBA kettő közül melyik használható már játékra is és milyen minőségben?
Előre is köszi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
veresdaniel #19771 üzenetére
Próbáld ki másik átalakítóval vagy cseréld fel a portokra kötött monitorokat. Ha úgy is zöld akkor a monitor a ludas.
Nézd meg, hogy az érintkezők nincsenek-e elahjolva pl. Több driverrel is próbáltad?
-
lsc
nagyúr
válasz
Szines1984 #19772 üzenetére
Semmilyen hátrány nincs .
-
Szines1984
csendes tag
Sziasztok!
egy sima PCI express ajzatba raknék egy 9600gt PCI 2.0 (gondolom kompatibilis) mien hátrányok érnek a kártya teljesítményével kapcsolatban?
Előre is köszönöm! -
veresdaniel
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 9800GT-t. A régi kártyán egy d-sub és egy dvi-i csatlakozó volt, tökéletesen működött. Ezen 2 dvi-i van. Az egyik monitorom (ami eleve dvi csatlakozós) szépen megy is, de a régi d-sub-os monitoromnak tiszta zöldes a képe, ha a kártyához adott átalakítóval rákötöm.
Miért lehet ez az elszineződés??
Köszi a segítséget.
-
VKalman
csendes tag
Helló!
ASUS EN 8800 GTS 320 Mb kártya miért melegszik mint a ...? Tudom h elég nagy hőfokon mennek, de néhány játék kb 3 perc után durván szaggat. addig meg full-on jól mennek. fél perc szaggatás, utána jó 3 percig megint. Lavalyst 90 fokot ír GPU-ra.
driverek a legfrissebbek az Nvidiáról.köszi
-
Amoroso
aktív tag
Üdv!
Sikerült hozzájutnom egy Gecube x1950pro-hoz, az a gond vele, hogy a ventije ördít, sztem folyamatosan 100%-on teker. Ezt hogy lehetne megszüntetni, és tudom, ha kettétöröm akkor megszünik, de előtte kipróbálnék mást is. Rivatuner 2.20-al néztem, de nam adja be a fan fület.
Előre is köszi. -
suddenly
csendes tag
Hy,
volna nekem egy kérdésem. Geforce 9800GTX helyett szeretnék új vga-t venni. A kérdés: vegyek-e még egy 9800GTX-et (addig amíg nem szolgált tökéletesen működött, maximálisan meg voltam vele elégedve), vagy amire még gondoltam, váltsak-e 4850-re? A 9800GTX hogy teljesít a 4850, 4830-al szemben? 4870 azt tudom hogy jobb, lehetséges hogy arra kerül a választás, de az azért jóval drágább, Kérem segítsetek, előre is köszi. -
mcsabee
senior tag
Szamomra egyertelmunek tunik a videkartya hiba, ha a masik monitorral hibatlan volt. En is jartam hasonlo modon egy ATi 9800SE-vel es egy NVidia 6600GT-vel, elsonel szetcsuszott a kep, masodiknal meg foltos volt, fura helyen jottek elo pixelek, amik nem voltak odavaloak. Javaslom, hogy tedd at masik gepbe esetleg, hogyha ot tis hibazdik a kep, akkor tobb, mint valoszinu, hogy videokari hiba van ^^.
-
Varoz
addikt
válasz
Badman 4ever #19761 üzenetére
Köszi, de már tárgytalan mert behalt a kari úgy hogy megy vissza a boltba.
-
Mian
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Olyan problémám lenne, hogy a monitorom vagy mi váltogatja néha a szineket meg egyéb furcsaságok, a videokártyára gyanakodtam legelőször, de már nem vagyok benne biztos mert előző gépemmel is ilyen gondok voltak (kb fél éve), és ott is rohangáltam a videokártyával mindenhova.
Ma kicseréltem testvérem gépét az enyémmel h a monitor-e a hibás, de ugy tünik hogy nem, mert az ő gépe nem csinál ilyet, az enyém az ő monitorjánál meg ami kb 3om hónapos nem csak h szineket váltogat hanem le is fagy kb 2 percel bekapcsolás után.
Nem tudom már, hogy én lennék ennyire pekhes hogy mindig hibás videokarit veszek vagy mi....(amugy a vicc kedvéért tesóm 9600proja 3om éve meg állandóan lefagyott....) Ha tudtok segíteni azt nagyon megköszönném mert én már nem tudom mi a baja a gépemnek vagy monitoromnak.
A videokarim egy ATI Radeon HD3650
Lehet jönni fognak a Geforce-ok mostmár :SÜdv, Máté.
-
Varoz
addikt
Üdv. Mindenkinek!
Villám kérdés: Melyik Catalyst jó egy 9600Pro alá.
XP-n illetve Vista-n mert Vista-n lesz kipróbálva, de XP-n lesz használva.Mind a kettő 32Bites
Na szóval a kérdés adott várom a válaszokat(Előre is köszi) -
mcsabee
senior tag
Sziasztok!
Ide is leirom a gondom, hatha valaki tud segiteni :-).
Nah, a GTA IV-nel is elojott a melegedes problematikaja (mar korabban is volt egyeb jatekoknal), de itt nem varja meg mig belelendulok az akcioba, kb 1 perc utan sipakol. A kepen latszik, hogy a proci huto, pont a kartya hatara fujja a levegot, ez esetleg problema lehet? (Jah es nincs rajta a haz oldala, de ma veszek egy ventit ra, es kiprobalom, hogy azzal a ventivel mit mutat.) Alap esetben igy nez ki a homerseklet (9 oraja van bekapcsolva a gep). Ez esetleg sok vagy keves, netalan atlagos (a homerseklet ofc)? Most hirtelen nem tudok mit kitalalni, lehet odaallitok melle egy ventit (a nagyobb fajtabol :-D) es kiprobalom, hogy ugy mi a helyzet, mert mostmar kezd idegesiteni... Lehet lecserelem egy 4670-re..., de ezt az 1950-est mar ugy megszerettem, csak ez a melegedes ne lenne ~~. Mondjuk komplett gepet akartam cserelni, de nem ugy jott ossze a cash...
A fontosabb infok:
Videokártya: MSI RX1950Pro (MS-V076)
GPU kódneve: RV570
GPU órajele: 574 MHz (eredeti: 575 MHz)
RAMDAC órajele: 400 MHz
Busz típusa: GDDR3
Busz szélessége: 256 bit
Valódi órajel: 688 MHz (DDR) (eredeti: 690 MHz)
Effektív órajel: 1376 MHz -
Qru
MODERÁTOR
DVI-HDMI kábellel pl. Hangok a hangkariról tudod átkötni, mert ha jól tudom csak a Radeonok tudnak hangot is közvetíteni.
-
kem
addikt
Sziasztok!
8600GT-t hogyan kötök rá TV-reHDMI csatlakozóval? Hang mennifog ezen, vagy azt hangkártyábol JAck-RCA-val kell?
-
ProRobchee
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy leadtek 9600gt + egy accelero s1 rev2 borda. A voltage regulatorok az eredeti hűtéssel nem értek a bordához, csak a venti fújt oda levegőt. Az accelero bordái meg nem kompatibilisek ezzel a kártyával (nem férnek oda). Így elkezdtem átszabni a kis bordákat, hogy elférjenek. A kérdésem: a feltöltött képeken mit kell még bordával ellátni? Az baj, ha olyat is lebordázok, amit nem kéne? A felénél tartok, jó lesz ez így? A válaszokat előre is köszönöm!
A képek:
[link]
[link]UI: Ha ide nem jó, melyik topicba való a kérdésem?
-
thomas4
csendes tag
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P45TurboTwins2000
-
sto1911
veterán
Udv!
P4 3 Ghz proci (+ NF2 alaplap, DDR1 ramok) melle kellene venni egy regebbi AGP kartyat, amit a proci maximalisan ki tud hajtani.
GTA Vice City, NFS Carbon, hasonlok fussanak rajta jol.
-
thomas4
csendes tag
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)! Alaplap neve ASRock P45TurboTwins2000 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)! Rendszermemória 2048 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Az XP van fenn SP3-al!
-
thomas4
csendes tag
Újra lett telepítve akkor sem lett jó a bios-ba PCI helyett átraktam PCI EXPRESRE az sem segítet!
-
thomas4
csendes tag
Nincs tuningolva!Amit adtak hozzá CD-ét azt raktam fel de a legújabbat is felraktam akkor is azt csinálja és nem csak játék közben!
-
Marci6p
csendes tag
Sziasztok!
Írtam már a melegedési bajomat. Most sokan mondják, hogy azért lehet, mert nulla a tápegységem. Azaz küzd a karim és nem tud felvenni elég kraftot. Azért írok ide mert vga miatt akarok leginkább tápot cserélni és kérdezném, hogy mi tudtok erről:
hkc usp5565 -
Schumika
csendes tag
Nvidia 9600GSO-t vagy inkább az ATI 4670-es VGA-t ajánlanátok? Melyik jobb játékok terén?
-
CtrlZe
csendes tag
Hello MIndenki,
Először is elnézést, ha nem olvastam el minden hozzászólást, de kezdek teljesen összeomlani.
Amiben segítséget szeretnék kérni:
Vettem egy komplett gépet: Gigabyte EP43-DS3, 2GbyteRAM KingMAX 1066Mhz, ...HDD, Chieftec 450W-os táp, és ami a lényeg inno3D 9600GT 512-es videókártyát. Telepítgetek, és azt tapasztalom, hogy induláskor, amikor töltődik az XP, és villanna a képernyő (gondolom ekkor ismeri fel a VGA kártyát) megáll a betöltés, és sehova tovább. Csak safe mode-ban indul el, és vagy háromszor újra kell indítani. Utána nagy nehezen elindul. Aztán ha elindul, minden jó, de ha leállítom, és újra indítom a gépet, ugyanez a jelenség.
Még játszani komolyan nem is tudtam vele, mert ez a jelenség addig tart, amíg az xp-t újra nem húzom. már próbálkoztam a Microsoft Update oldallal is, mert ha a videókártyához adott cd-vel próbálom, akkor fekete képernyő a telepítés közben fehér korzur villogásával, és csak újra xp telepítés segít.
Valaki tudna segíteni, hogy ez most garis csere legyen, vagy béna vagyok? -
Kötelező
senior tag
üdv
a 8800GTX vagy a HD 3870 X2 a gyorsabb?
Érdemes-e 1:1 ben GTX-em elcserélni egy ilyenre?
-
csatahajós
senior tag
Sziasztok!
Többszöri kísérletezés után nagyon úgy néz ki hogy VGA-s jellegű problémám lenne ezért kérném a segítségeteket.
A történetem röviden: vettem egy 32"-os full HD-s Samsung TV-t (Le32A656), és felköttöttem a HD4870-esemre a kártyához kapott átalakítóval, HDMI-HDMI kábelen. a TV képe 1366ig teljesen jó színű és relatív éles, de ha feltolom full HD-ra akor a kép kisebb is lesz és a színek is elmásznak sőt az élességből is veszít. Az overscannel a méreten lehet játszani meg egy kicsit visszaáll a szín is de nagyon messze van a tökéletestől, az összes betű körül fehér "felhő" vanstb. Átkötöttem analógra, a kép így tök jó full HDban is de nincs meg az a penge élesség és ráadásul a betűk ghostolnak, világos színű függőleges vonal van minden szó után.3 HDMI kábelt próbáltam ki, a 2500 forintostól a 17.000esig, minden ugyanaz. Gondoltam akkor jöjjön a VGA maga. EKkor ugrott a majom a vízbe. Beraktam a tartalék kis X1550-esemet és miután felinstallálta és újraindítottam tök magától gyönyörű szép éles képe volt digitálison, egyből és még overscan sem volt! Na mondom ilyen nincs. Errem egkértem havert hozza már át a 4870X2-jét, megnéztük azzal is ugyanaz mint az én sime 4870emmel.
Nála Vista alatt működik teljesen jól, bár overscant ott is kell állítani. Nálam XP SP3 alatt nem, pedig a 11-es Catalyst van fent.
Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet és az X1550-es miért működik kifogástalanul?
Köszi
-
-
tizeske
tag
válasz
Success555 #19725 üzenetére
Igen, littlelion21 tömören megfogalmazta az én véleményem is!
-
littlelion21
addikt
válasz
Success555 #19725 üzenetére
Lényegében bármely C2D - hangsúlyozom C2D - amelyet fel tudsz húzni min. 3Ghz-ig.
-
peet88
csendes tag
Hali. Van egy MSi GF8400-asom.
A kérdésem pedig az lenne hogy a tv-out kimenetébe milyen csatlakozó való? A 4 tűs S-Video nem ment bele. HELP! -
-
tizeske
tag
válasz
exception #19722 üzenetére
Szia!
Az előzőtől lemaradt! [link]feri555 esetében, nem azt mondtam, hogy ne fejlesszen, -de én magamból indulok ki,- egyszerre kellene procit és VGA-t venni-e, ami jelen esetben min. 60-70.000 Ft lenne.
Ha meg tudja tenni, jó, de ha nem, akkor most vegyen egy gyenge VGA-t, csak azért, mert a proci úgy sem hajtja ki, és 6 hónap múlva egy teljesen új konfigot, vagy most egy teljesen újat?Különben meg pont az itt a prohardveren végzett tesztek alapján a 9800 GT alig erősebb, mint a 8800 GT. Az, hogy ez miből adódik, azt a szakavatottabbak
el tudják magyarázni, de a lényegen nem változtat.
[link] -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Success555 #19717 üzenetére
hát a proci már régen régi(
), szal az már nem fogja neked kihajtani az újabb karikat, sőt...
-
exception
aktív tag
Nekem a C2D E4500 sem hajtja ki teljesen a 8800GT-t,érdemes normális processzort rakni mellé,különben pénzpocsékolás.
-
tizeske
tag
válasz
Minden pénz kérdés, és igények kérdése, ezért azt mondom, hogyha nem akarsz költeni egyenlőre, és nem akarsz nagy felbontáson játszani, hanem csak a normál 19" (1280x1024 v. 1440x900) akkor egyenlőre elég, és a játékokban, szinte minden beállítás high lehet.
De ha jól emlékszem, a proci tokozása 775-ös, így bele tudsz tenni, egy erős 2 vagy 4 magos procit is a helyére, ha szerencséd van, akkor BIOS-t sem kell frissítened az alaplapon.
A D2C 7400-8500, 3Ghz körüli procik, már a teljesítőképessége határára hajtják a 9800 GT-t is, és ha az alaplapod is támogatja a tuningot, akkor 4-500 MHz-t, feszültségemelés nélkül, és akár a gyári hűtéssel is elbírnak plusszba.
Legalább is az Öcsémnél ez így működik és neki csak a D2C 7200-as van, 3 GHz-re húzva. -
littlelion21
addikt
válasz
Nem véletlenül írták...
Attól még hogy felteszed minden 2. topicban a kérdést, még nem fogsz más választ kapni...
Invesztálj C2D-ba, amellé lesz értelme 9800GT-t venned. -
D®. GeNy@
aktív tag
válasz
Sajnos az a proci nagyon kevés egy olyan kaliberű vga-hoz!
-
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz
Success555 #19715 üzenetére
Csövi!
Segítség képpen: Én most cserélem a vadi új 2 napos Sapphire HD4870 Toxic Full-t, ami 512MB-os egy 1GB-osra, mert időtállóbb és nem szeretnék 0,5-1 év múlva ott állni ,h. muszáj cserélni...
-
Sziasztok!Egy 7950GT 256MB-os kártyát szeretnék lecserélni,és segitségetek kérem hogy mégis melyikre lenne érdemes,mostanában keveset foglalkoztam ezzel,és nem vagyok biztos benne hogy mi érné meg,néztem 9600GT,9800GT kártyákat elsősorban Nvidiát vennék de ha meggyözne valaki hogy az ati sokkal nagyobbat teljesit akkor az is szóba jöhetne!
Érdemes venni 1Gb-os játékra vagy elég az 512mb?előre is köszönöm
Konfigom: Intel Dual Core 2.8 2*2MB,2*1024 DDR800 Kingmax,Asus P5B alaplap
-
clayman
aktív tag
Sziasztok! DisplayPort-os VGA-t keresek a célból, hogy ki tudjam próbálni, hogy azon keresztül meghajtva a monitorom rendesen kezeli-e a 75Hz-et natív felbontásban. Mivel korántsem valószínű, hogy menni fog, egyelőre csak kölcsönbe keresnék néhány órára egy ilyet. Ha valakinek van ilyen, és tettre kész, kérem ne habozzon megkeresni
-
D®. GeNy@
aktív tag
Igen, könnyű lenne...de le kell utaznom érte 120Km-t, és ha nem menne, akkor nem utaznék.
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon extrém kérdésem!
Van egy 1MB-os Macronix MX86200AFC D-SUB kimenetes PCI-os vga karim, namost ezzel elmenne az XP ideiglenesen? Csak netezés lenne, se film se más egyéb vga terhelő alkalmazás...
A gond az, h. vissza kellett küldeni a Sapphire HD4870 Toxic-ot még a 3 napos visszavásárlás érvényesítése miatt, de a gép kellene szövegszerkesztésre.Van egy 17"-os CRT-m meg egy 22"-os TFT monitorom, melyiket tudná meghajtani?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék venni egy új videókártyát (PCI express,SLI/Cross-fire nem lesz) az lenne a lényeg hogy a játékokat ( főleg GTA IV,Crysis) vigye 1680x1050 felbontásban akadozás nélkül.Ezekhez a játékokhoz szerintetek elég 600 MHZ GPU órajel és 512 mb memória?Árban 30000-40000 Ft-között kellene hogy legyen.
Én erre gondoltam:
[link]Köszi!
-
Gézengúz
addikt
válasz
z0d1AK #19704 üzenetére
Hi
Nem bírtam magammal felflasheltem.... Tökéletesen működik... Bár nagyobb hőfokesésre számítottam...De lemonitoroztam Everesttel és ahogy az Rmclock kapcsolgatja a procit terhelés függvényében (3Dmark) úgy kapcsolgat a kártya is 2 és 3d közt........
De miért nincs ez benne gyárilag????
M ilehet a minimum amin érdemes megtartani?
-
Kötelező
senior tag
üdv
Légyszives valaki mondja már meg nekem melyik az erősebb vga... A 8800GTS 512MB vagy a 8800GTX 768MB? Mert össze vissza beszél mindenki...Melyiket érdemes venni?
Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest