Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Winner_hun #679 üzenetére
Jó kérdés...
Tegnap komolyat szoptam...lazán bevállaltam egy komoly munkaállomás összelapátolását...négy monitoron kell nyomni egy rakás videot egyszerre...
Gondoltam, semmi gáz...két passzív 8600GT bőven sok a feladatra...csináltam már ilyet (két NVIDIA kari egy masinában...nem SLI-ben) régebben is...
Egész délutános szívás lett belőle.
Rakat drivert kipróbáltam, nulla eredménnyel. Azt se nagyon akarta észrevenni a driver hogy két kari van benne (pedig telepedett mindkettőhöz).
Amelyik észrevette, az meg csak egy monitort akart használni mindkét karihoz...fel se kínálta a clone meg dual display módokat...
A vége az lett, hogy ennek a drivernek buheráltam meg a 8600GT-hez rendelt beállításait, mintha Quadro kari lenne (azoknál alapból mennie kell a DualView dolgoknak).
Erre a következő indításnál lett 3 (három!) képernyőm...
A negyedik csak úgy jött elő, ha már a bekapcsolásnál rajta volt mind a négy display...mint az ősidőkben...tiszta agyrém...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest