Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
PiciKenny
senior tag
hali all
Másnak is volt már gondja az új nvidia driverrel? 186.18 (9600gt+vistabusiness64) felraktam restart majd szarakodik a képelmegy visszajön és a végén elmegy és kész nem dolgozik a hdd
ötlet? ( majd ha ráérek felrakok egy régebbit ) mekkora ratyi hogy nem müxik a honlapról leszedett driver
-
PiciKenny
senior tag
Estét!
mivel ez azonnali kérdések totyikja, itt is megkérdem hátha..
Vistán hogy csinálja meg a klónt hogy müködjön is?(intel/nvidia) xpn ment...tudom tudom rengetegen kérdezték már..de vag nekem van ennyire este..vagy senki se írta le hogy mégis hogy müködne ?
-
PiciKenny
senior tag
válasz
PowerBuldog #15829 üzenetére
vagy van egy boot cd nevü iso file..torrenteken..azt arrol bootols..valahova felrakod a nvflasht, és dos ként beírod a cuccot nvflash -r , majd nvflash valaminév.rom
-
PiciKenny
senior tag
válasz
japeen_hun #15749 üzenetére
Volt húzva a kari? mert ha igen, túlhúzás, esetleg ahogy a kollega mondta. driver gond..felrakod gyors az újat azt reménykedünk jó
mod: lehet h memória gond
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Atomcsipesz #15747 üzenetére
Gigát szeressük
-
PiciKenny
senior tag
csöcs all
Vista ult. 32bit.. giga 9600gt driver felrakás után miért kapcsol ki a kép? pas be asztal megjelenik, és nincs kép elmegy..valaki erre valami ötlet? -
PiciKenny
senior tag
válasz
Daemon09 #13993 üzenetére
mondjak konkrét példát? OKÉ mivel 800as fsb-n fog menni a 2180 alapjáratom..de mivel 2ghz a lófa...x..igy 3ghz ra felhuzod..tessék 1333 fsb..
..mivel ha nemtábomagtja lehetnek fagyások..kékhalál stb stb..de te biztos okosabb vagy ehhez....
p35
(mielött még valaki megkérdezné hogy miért 6os szorzó..ajánlom figyelmébe a villanyszámlát x)meg mellesleg hagyuk ebben a topikban ezt az offozást
van rá másik topik ott lehet
ui: a srác helyében mindenképp p35öt vennék..hiába 7+ e -
PiciKenny
senior tag
válasz
Bandee2 #13990 üzenetére
pl jobb teljesítmény : e2180 as -> 9*333 szorzó*fsb..= 3ghz, ez gyorsabb mint a 10*320
3.2ghz..mert nagyobb az fsb..igy nagyobb az északi és a déli híd sebessége is ha jól tudom mármint az egész rendeszer gyorsabb ha nagyobb fsb van..persze ez szvsz vande egy 9600gt nek nem p31 való
bár mindenki mondjon amit akar :]
ezazért fontos mivel a 2ghz-s cput mindenképp megkell húzni ugy 3ghz ra vagy 2.66 ra..hiddel kell..és akkor stabil a rendszer ha az alaplap birja azt az fsbt..
ha hülyeséget beszélnék, kérlek titeket javitsatok ki
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Daemon09 #13985 üzenetére
csupán ennyi..
nemhülyeségből tukmáltak a phn hogy ezt vegyemezért upp a ph!nak
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Bandee2 #13983 üzenetére
hát nekem is elég lett volna a p31..de erösködtek az okosok hogy nem nem felejcsd el és p35 ötöt vegyél..nem 31....stb stb...én ezt választottam nagyonjó lap minden elismerésem!!
te tudod mi kell neked..hogy biztos lap ami sokáig jó..vagy -7e ft
mellesleg nézz összehasonlítást a 2laphoz és megtudod.. -
-
PiciKenny
senior tag
-
PiciKenny
senior tag
megjött a 9600gt-m
zalman ventivel
-
PiciKenny
senior tag
válasz
greatchaos #13846 üzenetére
1 jó hűtővel nv5 vagy zalman akkor talán 15 ( én annyirért adtam el )
-
PiciKenny
senior tag
válasz
zsolt1129 #13841 üzenetére
a 24tü bevandugva a lapba?
meg az a plusz nemtom én mennyi volt? 12v asszem
és a +12v ?
próbáld másik karival esetleg..nézd meg pl 1 rammal..( hátha az.. kitudja)
esetleg nézd meg a manuálját a lapnak hátha irnak valamit. én most megyek aludni..ha tudok holnap segítek..de sztem a szakik segítenek..na bye jo8 mindenkinek
holnap megjön a vgaaaaaalécci MOD olj.
-
PiciKenny
senior tag
-
PiciKenny
senior tag
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Bandee2 #13828 üzenetére
mivel látom OCSOt akarsz
igy elég a 9600gt..esetleg hd3870 dx10.1 ével..bár néha ebben-abban lassabb mint a 9600
( 20% al jobb a 8800 abbol a plusz pénzböl vegyél rá 1 jó coolert
)
egy e2180al kitudod hajtani..picit meghúzod.és még olcsóis, veszel hozzá egy ga p35-ds3 lapot..meg egy fsp350es vagy 400as csiftit..osztkész.. de pár hszel már leirtam ezeket
ja meg 1gbramot felejcsdel
1066osakat vegyél megtolod még 1 1gbrammal és nesze neked 17gb sávszél
-
PiciKenny
senior tag
-
PiciKenny
senior tag
válasz
stargazer #13812 üzenetére
tudtommal sli-be csak azonos karit rakhatsz.. ( ha nem akkor bocs
)
magasabb felbontáson többet látsz 1 szerre. és a texturák élei nemlesznek lépcsösek..de erre való a 4xA
..pl én nemszeretek 1280ba játszani..akkor fontos lenne az 512
mod : esetleg 256 talán.....talán..mivel sok shader..de kevés ram..pl 3dmark06 ban pár pontal kevesebb mint az 512
eagle : nagyobb felbontáson miért kevesebb cpu ?
- jaj hülyevagyok oké leesett
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Bandee2 #13807 üzenetére
hát pl giga 9600gt + ac s1 es cooler..és jól kijösz..pl 8800gt 256 ot nevegyél..( szakik aztmondták h semmiképse pfuj.. ) bár szvsz ha nemjátszol nagy felbontásban jóvétel érte 22k
a giga vga ugy 30 k ( pcx ) nehogy OC verziot vegyél a ( 700mhzst ) szvsz annál a verziónál van "fekete kép " effektus
mod : árat irtam át
pcx -
PiciKenny
senior tag
válasz
stargazer #13805 üzenetére
ne msit vegyél..pl vegyél gigát..és vegyél rá Coolink GFX Chilla <- vagy ac s1 es coolert..és jólesz..és még nemis 50e
hm..ez vitatható..én pl hallotam róla..hogy crysisben belehet kapcsolni "enyhe beakvatkozással" a dx10et
..csak hallotam mondom még 1x
Sokan szidják hogy az xp game re jobb mint a vista..mert h sokat eszik a gépből kevesebb fps stb stb...hát nemtudom gondolkodok h megvegyem-e a vistát..sok pro vs kontrát hallotam már róluk -
PiciKenny
senior tag
mert most gondolkodóba vagyok 9600ot biztos..de 8800 nemvalószínű
most vegyek azért erösebb karit mert wowozok meg cszek..oO esetelg egy két game ami érdekel ( ut3 jerkio stb..) azért most 4k val többés rizikó h elég lesz-e a táp? hát lehet h nemveszek 8800at
Jólelbeszélgettem magammal. de azért köszi -
PiciKenny
senior tag
most nézem h az asus 8800gt csak ugy 4 e vel több mint a 9600gt ( giga ) elbirná a gépem? 400as chifteck
gyorsan kéne a válasz..1 hdd meg 1 dvd író van rajta
meg érdemes lenne 4+t rádobni? -
PiciKenny
senior tag
megvan az utód
Gigabyte GV-NX96T512H-B remélem jó választás lesz.. ja meg ugye attol még belemegy a ga p35 ds3 ba hogy pcie 2.0
ti mit mondtok?
-
PiciKenny
senior tag
miért ne 256al? nemjátszok nagy felbontáson
-
PiciKenny
senior tag
Sziaszok!
Hm.. Mit szoltok egy galaxy 8800gt ( 256mb ) os vga hoz?
Ahogy nézem most az a +256 ram (512höz képest) talán pár fps külömbséget produkál..
Nemjátszok 1600as felbontásban megtalán 1280asba se nekem bőven elég a 1024 4xA val
Megérné ezt venni? mert hiába pl hd3850 512 de gyorsabb ez a pici csoda 256al
Elöre is köszi a válaszotokat! ( csak anyu mennyen bele)
-
PiciKenny
senior tag
válasz
Terminandor #13612 üzenetére
szvsz nem vennék passzív vgat..ha felmelegszik 1 x fokra..az befagy vége..ennyi..
ui: de tudod javítani, halk ventivel -
PiciKenny
senior tag
van a hátoldalán egy ilyen kis állitani való biszbax "ke meg on" ezek fel le lehet öket kapcsolni ezmi?
-
PiciKenny
senior tag
sziasztok egy rettentő nagy bajom lenne. (x1950pro sappire)
levettem róla a müanyagot és raktam a bordára még 1 bordát cpu coolernek a bordája és arra 1 8cm ventit. jóvolt szépvolt.aztán most levágtam csak az ati ventijénél levö müanyagot, hogy arra azért rárakom hogy a levegőt ne összevissza fujja. erre no kép
egyszerüen nemkapcsol be a monitor, átrakom a nvidia karit jó minden. egyszerüen nemtudom elhinni mi az aminek baja lettmert egyszerűen szét b...az ideg
-
PiciKenny
senior tag
válasz
littlelion21 #13557 üzenetére
igen, ez zúúg mintha muszály lenne, de most idlében 30%on van 52C~ kb..házibarkácsal1ütt persze..eddig iponon 4.5e ért láttam, valahol esetleg olcsobban?
-
PiciKenny
senior tag
válasz
littlelion21 #13555 üzenetére
ajha, végülis, 1et eltakar a zalman venti, szal 2ö marad
majd ha gyüjtök kis pénzt, akkor veszek én is ac-t rá, addig jó ez
-
PiciKenny
senior tag
válasz
littlelion21 #13553 üzenetére
ezt hogyérted? integrált hang karit használok, nincs pézem pci osra :]
most 1 normális coolert kell rá majd vennem, van valakinek eladó?
ui: igen maradt még üres
-
PiciKenny
senior tag
nah, próbáltam egy ilyen össze állitásal házigyártmány
ugy 70%on terhelve 75-6C
idle ben meg 50C kb 50%on -
PiciKenny
senior tag
válasz
Eagle16 #13538 üzenetére
rendben, sappire x1950pro nál, ezt a kék müanyag vackot, lelehet venni? sérülés nélkül? mert akkor arra a bordára raknék valami coolert, hátha jobblenne, és nemkéne 5kért külön vga hűtőt venni
esetlet valakinek otthoni megoldás?
mod: ja meg ha csak msn,vagy firefox 60/61 C
30% on de legalább nemhangos
-
PiciKenny
senior tag
jah még 1 kérdésem lenne, 580/695 ön megy az x1950prom, és van ugy hogy 75-80c ra is max! felmegy, max 80 az még "elmegy"? vagyink ne emeljek a gyári coolerrel, s vegyek egy ac coolert rá
elöre is köszi a választ
-
PiciKenny
senior tag
sappire x1950pronak miért 7300valamennyi a kitöltési sebessége 608mhzn? a régi 7800gtm en 500on volt 10k
milehet a gond? vagy itt nemgond ?
Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- XFX RX 6600 SWFT 210 - eladó!
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest