- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Én ezért ajánlottan a Sapphire kártyáját [link] Az 1GB-s kártyákra lassabb RAM-okat szoktak rakni. Az 1 GB kihasználására nem elég erős a kártya. Pár 100 Ft plusz költséget talán megér, ha ugyan olyan gyors RAM-okat szereltek rá mint az 512MB-s változatra. Ezen a kártyán jó és halk hűtés van.
-
artiny
őstag
Helotok
Szeretnek venni egy 4670 karit,de nem tudom h birni fogja e a tapom360w chieftec,a 9500gt 1gb ment vele,amd 4200+ 2,1GHZ,3GB ram, Szerintetek fogja a 4670est?
a masik h meik markat ajanjatok....errol az oldalrol fgom vasarolni [link]En az asus 1gb osra gondoltam.....szerintetek?
-
Brekkk
őstag
Sziasztok,
Én is beneveztem egy 4670 1 Gb-os karira. 9600 Gt-ről átpártoltam.
Első tapasztalataim nagyon jók. Tényleg igaz az 12-13 watt körüli stanby fogyasztás
Filmeknél pedig sokkal kontrasztosabb és színhűbb a kép. Ez naon teccik
Csak ajánlani tudom. -
Chaser
legenda
VNF 100 hogy pontos legyek, 2 hőcsővel, anno egy HIS 26xt-n volt, kártyát eladtam, hűtés maradt. Az új gazdi valamit fabrikált rajta, de már nem használja, kiderül jó lesz-e még így vagy nem. Jó kis kártya lenne vele.
Ezt a tuningot csak "úgy" néztem, vga-t sose szoktam tuningolva használni. De a procit mindjárt csomagolom, 1 darabig sehogyse használom a vga-tHa nem válik be a zalmi, akkor megnézem műanyag burkolat nélkül 12-es ventivel mire megyek, ha úgy se jó eladom, és GB vagy zafír 1 gigás jön helyette, azoknál biztos nem kell hűtést cserélni.
-
Stirlitz
senior tag
Köszi, elsősorban órajel emelést szeretnék, nem csökkentést, mivel elég csendes, a fesz. csökkentés hiánya nem hátrány
(akkor egy olcsóbb karit vettem volna, ha csak a filmeket szeretném nézni) BIOS-t szeretném buherálni, mivel fíx tuningot szeretnék, pont a nagyszerű hűtés miatt.
-
zodo
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8288 üzenetére
Ok, várjuk.
Én ilyet akartam, márcsak a hűtője végett is, de csak azon a helyen árulják, így mást rendeltem. -
Chaser
legenda
Felraktam a CCC-t, "hátha" alapon...64 bites win7-es, de az overdrive rész szürke, rivatuner már nincs fenn. 5let?
-
Chaser
legenda
Kipróbáltam a shiftet, 1280, details talán middle, vagy middle-high, korrektül megy, épp olyan részeken éreztem lassabbnak egy kicsit a kelleténél ahol nem lett volna indokolt 1vs1 meccsen.
Aki talál ilyet 14k alatt újan, az bátran vegye meg, jó cucc
Efölött az 1 gigás 4670 AC verzió, vagy a GB 1 gigás zalmi verzió, ha 600-as gpu-val és 700-as rammal így megy a kártya, azok csak jobbak lesznek 750/800-zal.
-
zodo
nagyúr
Nem is láttam (nem is kerestem) , hogy van már 4670 ddr3 -as kari Ac-s hűtővel.
-
Chaser
legenda
Változtak az üzemmódok újabb restart után
165/250
300/250 vagy 700
600/700
Ezek vannak. A középső üzemmódot eddig csak a tunernek sikerült elérni, egyébként az első verzió él filmek alatt is. Jó kis kártya ez -
Chaser
legenda
Ahogy zodo mondja, kevered a szezont...
Igaz van tápcsatis 4670, de az agp-s, nyilván az agp portnak valahol vége lehet 40-50W-nál. Pcie vonalon nem volt tápcsatis 4670, pcie 1.0 tud 75W-t, a 2.0 150W-ot.
Becopatott a vga, nem lehet levenni a műanyagburkolatot, csak ha leszedem az egész hűtőt -amihez most nincs kedvem-, kapott 5V-ot a venti így el tudom viselni
A műanyag burkolat miatt erősödik fel a szélzaj. Rivatunerrel próbáltam lentebb venni a fordulatot, de ott 25% a minimum, ez alapból 3-on ment...
-
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
A külön tápcsati nélküli 4670-es müxik a pci-e 1.1-es alaplapban? A fogyasztás miatt kérdem, elvileg csak a 2.0 tud leadni 70 wattot. Vagy nem?
-
Chaser
legenda
Azt nem szeretem, fel se raktam.
Gyuri27 : Számítson, én még ha garis procit is veszek, garlevelet nem kérem
Sokan mások is így vannak ezzel. Használt 4670-ért 1-1.5 évvel meg nem adok 16k-t elvből, legyen az zafír ddr4-es is, ha GB 1 gigás zalmannal bruttó 18kxxx ft 3 év garral, egy ilyenért adtam volna ha jó helyre garis 2+ évvel. Lényeg, HD kis 5-ösig van vga-m
és nem is rossz
-
Chaser
legenda
Ventiszabályzást mivel lehet 64 bites win7 alatt buherálni? 3%-on megy idle, hát elég csúnya
Most nem akarom kiszedni a gépből.
-
Chaser
legenda
válasz
V.Stryker #8259 üzenetére
Az AMD oldalán megtalálod könnyen. HDMI kábel vagy jó, vagy nem, ki kell tapasztalni.
Feltelepítettem a vga-t, tv-t kezeli natív HDMI-ről
2D-ben gpu-t visszaveszi 200-ra, ramhoz nem nyúl, most furmark, aztán 1-2 game...
Furcsa, a dobozán 2DVI+tvout típust írnak, de ez HDMI-s kiadás. -
zodo
nagyúr
Na, ez gyors volt.
Akko sietnem kell, mert este már csak full int.-ba nyomom egy darabig.(#8257) V.Stryker
Átmegy, ha drivert is megkapja.
Ha nem lenne hozzá akkor a keresőben, rátalálsz.Szerk.: Hdmi driver vagy választhatsz régebbi kiadást.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
No, vagyon egy 4670 vga. Adtak hozzá dvi-hdmi átalakítót. Ha azt használva egy hdmi kábellel összekötöm a tv-vel, akkor a hang is átmegy?
-
Chaser
legenda
Néztem a shiftes cikket, már nem is érdekel annyira, nincs rendőrös ótós' üldözés? Mennyenek' már...
-
Chaser
legenda
Itt egy ph-s teszt a ddr3-as 4650-től, nem marad el olyan sokkal a 4670-től, hogy ne élném túl
szerk: csak a link maradt le...
-
Chaser
legenda
válasz
Stirlitz #8234 üzenetére
Nem fogom tuningolni
zodo: Ahol én néztem nincs, meg ilyen árakon?
lol 18k pár száz ft a GB zalmis 4670
12.5-13.5k közt volt értelmes helyeken mikor még "szezonja" volt. Mért ezt vettem? Mert használtra nem jött értelmes ajánlat, a végén erre a 4650-re igen, amikor már letettem róla hogy veszek valamit. Annyiért vettem amennyit ér, pár hét-hónap és valszeg 4670 úgyis feledésbe merül, akkor még kis buktával eladom, de az is lehet marad.
ha kezeli rendesen a tv-t, Q3, MW, generals, zero hour nálam a főprofil, meg 1nsaneha az új wolfensteint eltolja meg shiftet valamennyire az külön öröm
Gyuri27: Hagyhatod a garis dolgot, vga-nál én nem hagyom
Akinek jó 16k-ért egy ddr4-es 4670 cc 1 év garral egészségére
-
V.Stryker
nagyúr
Hát remélem, hogy azért nekem jól fogja szolgálni a 20"-os moncsimat. Bár én lexarom általában, ha véletlenül vissza kell vennem 1280x1024-re és ott is mediumra...engem a történet izgat.
Melyik drivert ajánljátok hozzá leginkább? Most a 9.7-es Catalist van. A win 7 most ajánl valamit az update-ról, de még nem mertem feltenni.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8244 üzenetére
Lehet, hogy én is elhagyom a klubot.
Mivel már beharangoztam, létrehoztam. -
Gyuri27
félisten
válasz
V.Stryker #8243 üzenetére
Mivel sokat alkudtál a gddr3-l fel sem kináltam a gddr4-t (de provibe emlitettem, hogy van pénz amiért megszabadulok tőle).
Amúgy csak agyaltam és beesett a gondolat és már rohamoztak a vevők. A kolléga meg vitte is.
Teljesitményben a két kari hajszálra ugyanaz 2200-s gddr4-s ram ide vagy oda. Ami a difi, hogy a gddr4-s játék közben is halk. A 3-t meg lehet hallani (nem tolakodó így sem a hangja).Vazz én meg kiárultam magam a klubból.
-
randras
veterán
-
gyuromoj
veterán
Ugy néz ki hogy jövő7en belépek a clubba egy Saphire HD 4670 512 GDDR4-essel, hála Gyuri27 kollégának!
Remélem a jó öreg 7900GS-nél jobb lesz ! -
Gyuri27
félisten
14k egy ilyen vga. Szvsz egy használt gddr4-s 16k-t nem rossz vétel.
Sőt. A zafir 2 dvis 1000MHz-s 4670-m több mint egy év garival 14k-t adtam el. Az is jobb vétel ennél.
Ez persze csak az én véleményem. Mondjuk a vevő is hálás volt (bejött neki a drága).Chaser: ezt a garis dolgot hagyjuk.
-
zodo
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #8225 üzenetére
Mesélj már, hol?
15-16k-s ajánlatnál jobb nem jött ilyenre. 18300 bruttóért volt helyben 3 év garis 1 gigás zalmi hűtéses GB, Zafír eleve 2 évet ad...szóval...Nagy nehezen sikerült vennem egy ddr3-as 4650-et, talán még a tv-met is kezelni fogja. Ha beválik jó lesz hd5670-ig
-
fer
őstag
Ha már a halkság a téma, én meg ezt ajánlom: [link]
-
kutjaaa
tag
válasz
Stirlitz #8226 üzenetére
Nem am ossze vesztek heee!
Koszonom mindenkinek a hozzaszolast, es a segito szandekot!
Jelen pillanatban ugy nez ki, hogy ugyanilyen arban es nagyon hamar kapok egy 9600GT-t ugyhogy az lesz a befuto, remelem nem banom meg... Dehat a jo pap is holtig tanul!
Megegyszer koszonom mindenkinek a velemenyet!
Udv.: kutjaaa
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Gyuri27 #8225 üzenetére
A mem. mérete örök vitaforrás, de nem a memoria mérete miatt ajánlottam. Egyszerűen a zalmann hütő miatt, és mert gigabyte márkájú ez is, ahhoz hasonlóan mint amit linkelt. Másodszor meg nekem ez van, ezért tudom, hogy halk, csak ezért mertem válaszolni is rá egyálltalán.
-
kutjaaa
tag
Sziasztok!
Az alairasomban szereplo konfigba nezegetek uj kartyat!
Errol mi a velemenyetek?
Udv.: kutjaaa
-
TTomax
félisten
válasz
MMSZoli #8213 üzenetére
Igen,nálad van az igazság.Ilyen az én 4670-em és vastagon ott van táblázatban hogy nincs HDMI support.Engem csak azt tévesztett meg hogy a Powercolor oldalárol letöltött driver azonnal felrakja a Ati hangdrivert.Ezért nincs is olyan AGP-s radeon amin nativ HDMI van...
HDTV-t ugyan támogat de igy semmire nem megyek vele..Amugy S-video-rol nem lehet valahogy játszani?Amugy most nézem járt volna HDTV kábel de olyat nem kaptam ,nem volt a dobozban...bár biztosan találok itthon ilyet...
-
Móci
addikt
válasz
MMSZoli #8213 üzenetére
DVI-n csak a kép megy, én is így tudom. Maga a hangkodek egyébként rajta van a kártyán, csak külön kell rávarázsolni a hangot. A mikéntre nem emlékszem pontosan, pedig haver 8800gt-jeis hasonló volt ebből a szempontból, s ott is kellett szórakozni a hanggal.
Persze lehet, hogy ebben az esetben tévedtem, valaki javítson ki. -
MMSZoli
tag
A DVI-on nem megy ki hang.
Legalábbis a szabványoson nincs ilyen láb.
[DVI lábkiosztáa]Ergó a HDMi oldalon lehetne hang, de a VGA kártya oldaláróól nem megy be semmi oda.
Ha van natív HDMI vagy Displayport kimenete a kéátyának, akkor tudja rápaterorni a hangot, bár az én AGP kártyámnál rá van írva a doboza, hogy "HDMI sound not supported"
Vagy valamit félreértettem...
-
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Ati videokártyám: Sapphire Radeon HD 4670.
A kérdésem Hozzátok:
ha játszani akarok egy 1440*900-as monitoron nagyon szép grafikával (minden full) akkor jobban járok-e úgy, hogy veszek még egy ugyan ilyet, és CrossFire-ben összekötöm őket, vagy egy Gigabyte HD 4850-et vegyek, és akkor azt kössem a meglévővel össze Crossban? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
randras #8205 üzenetére
Ezt az oldalt felejtsd el gyorsan. Az AMD hivatalosan AGP-és 4650/70-et nem jelentetett meg, csak a Sapphire nem akar megfeledkezni a régi motorosokról, így megcsinálta ezeket a kártyákat. Az AMD meg muszályból támogatja havonta egy hotfix-el, ami jó az AGP-és verziókhoz.
Ha rá akarsz keresni a jövőben a friss driverekre, akkor ez a kulcsod:
Catalyst 9.8 AGP hotfix. természetesen a "9.8" egy változó ebben az esetben. -
randras
veterán
sziasztok, agp-s 4650 hez szeretnék windows 7 alatt működő catalystot!
valaki légyszi segítsen, mert a videókarin kivül már minden működik rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest