- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Na hát akkor vegyük akkor szép sorban,vagy megfogadod amit irok vagy nem de nem rossz szándékkal irok.
Gondolom kb 2G RAM van a gépedben vagy még annyi sem,és nincs egy atomerömüved...
Elöször is buhera XP-t sosem használunk,mert nem tudhatjuk hogy az aki buherálta mi a frászba durkált bele,és ez majd milyen hatással lehet egy telepitett játékra alkalmazásra,vagy egyáltalán a hosszu távu stabilitásra.A GTA4-et éppen át lehet verni egy reg beállitással és el lehet inditani SP2-es XP-n is de a stabil müködés nem várható el töle.
No,mivel relativ "gyenge" géped van játékhoz,ezért törekedni kellne arra,hogy minnél kevesebb program fusson a háttérben,pl klasszikus win skin használata,háttérkép mellözése,virusirtók,tüzfalak okos megválasztása,kodekek kerülése,stb stb stb...
Akkor nézzük csak a DX10-et...NEM tudod a DX10-et instalálni XP-n.Tudom miröl beszélsz de az csak egy kamu reg. bejegyzést készit neked amiröl azt gondolod hogy a DX10 jelen van... kernel szinten lehetetlen XP-n a DX10-es API futattása...
Egyébként a DX10-röl...én éppen most raktam vissza a minden gépemre az XP-t még a legerösebb gépemen is az van mert a játokok tulnyomó része alig szebb vagy nem is támogatja a DX10-et.Ahol támogatja ott is alig alig látom a difit játék közben....Mivel nem ismerem a géped paramétereit,igy látatlanba én egy XPSP3-at ajánlok és lehetöleg buheramenteset...
Remélem tudtam segiteni, a topictol elnézést a massziv offért... -
TTomax
félisten
Milyen oprendszert használsz?Ha XP-t akkor csak DX9-ben fognak a játékok indulni mivel az OS nem támogatja a a DX10-et.Ha Vistát vagy Win7-et használsz akkor választható,hogy a játék Dx9-ben vagy DX10-ben induljon,általában jobb klikk az ikonján és ki tudod választani.Na most akármelyik OS-t használod a DX9-et frissiteni kell mindig a legujabbra,ezt amugy a játékok 90%-a megteszi..
Ha akadozik valami akkor bizony meg kell keresni az a grafikai beállitást ahol nem teszi,néha egy driverfrissités vagy csere,estleg a felbontás megváltoztatása is segithet...mondok erre egy jó példát... pl a CoD4-et medium beálitásokkal csak 1280X1024-ben hajlandó nekem akadozás nélkül vinni a radeonom...még 600X800 is akad... -
TTomax
félisten
válasz
MMSZoli #8344 üzenetére
1)Csak is kizárólag gyártói driverral,de akkor sem garantál a régebbi alaplapoknál.
2)Ha megvan alá az elég "vas"
3)Igen van ilyen és működik is de csak és kizárólag ha a gyártó ezt neked garantálja mert akkor drivert is ír hozzá.
Néhány dologgal tisztába kell lenni.Ezek a radeonok az AMD-töl semmiféle támogatást nem kapnak,amit az AMD hotfixet kirak az kb arra való hogy a kártya elinduljon menjen hibaüzenet nélkül úgy ahogy.Ezeket a kártyákat agyártük a saját szájuk íze szerint készítik ezt/azt lehagynak róla vagy tesznek rá.Értelemszerűen a driver is szinte gyártóként más... itt jöna képbe az,hogy miért drágább egy HIS mint egy PowerColor... nézd meg a két oldalon az aktuális legfrissebb AGP drivert, a HIS-é a friss a PC-é pedig hetedik havi...
Szóval ha nem megy a drivered vagyis a VGA-d ahogy elvárod akkor nézd meg a konkurens gyártok hasonló kártyáihoz készített drivereit is... ez tudom mókás játék de én pl a HIS oldalát merem ajánlani,az én Powercoloromhoz bevált...
És jut eszembe overdive nem lesz egy catalystban sem ne is keresd....próbáld meg esetleg ezt....[link] -
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #8325 üzenetére
Hát pff... kivárom mi lesz itt a VGA fronton,addig egy pár hónapig most nem veszek semmit,várom az USB 3.0-ás lapokat az olcsó DDDR3-as ramokat,meg hogy kiforrja magát a DX11...
Addig elvagyok ezzel amit összeguberáltam,ugy sem sok idöm van mostanában játszani,heti pár óra csupán,VGA-t azt vennem kellett a SM3 miatt a többi szinte a "kukábol" van...
Egyébként amikor el tudtam inditani a CoD5-öt a konfigomon,és még türhetöen játszani is tudtam egy kicsit elégedett voltam magammal... -
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #8323 üzenetére
Hát nem tudom,az én procim most 2.5GHz-en megy,persze csak egy mag...és például a section8-at tolom 1360X768-ban egyedül a cudat- kell 1-re állitanom,minden 4-en van,néha kicsit laggol mert 1G RAM nem nagyon elég..de nagyon szépen megy,sima folyamatos...
Jut eszembe,eddig probáltam mindenféle drivert ehhez az AGP-s csodához...Rá kellett jönnöm mitöl is jó egy HIS például...
A powercolor oldalán még a 9.7-es drivernél tartanak amikor a HIS WHQL drivert rak ki 2009/10/15-i dátummal az oldalára....(az ICEQ agp-s radeonrol ne is beszéljek)
[link]
Aki esetleg AGP-s 4670-el nyomul annak melegen ajánlom ezt a drivert... -
TTomax
félisten
válasz
Plazmacucci #8320 üzenetére
Igen,ezek a tesztek....a gyakorlatban nincs annyi...
-
TTomax
félisten
válasz
MMSZoli #8213 üzenetére
Igen,nálad van az igazság.Ilyen az én 4670-em és vastagon ott van táblázatban hogy nincs HDMI support.Engem csak azt tévesztett meg hogy a Powercolor oldalárol letöltött driver azonnal felrakja a Ati hangdrivert.Ezért nincs is olyan AGP-s radeon amin nativ HDMI van...
HDTV-t ugyan támogat de igy semmire nem megyek vele..Amugy S-video-rol nem lehet valahogy játszani?Amugy most nézem járt volna HDTV kábel de olyat nem kaptam ,nem volt a dobozban...bár biztosan találok itthon ilyet...
-
TTomax
félisten
Hát vettem egy DVI-HDMI kábelt,és rákötöttem a 19"-es LCD TV-et a gépre vele,eddig D-SUB-al volt bekötve de ugy gondoltam hátha megszólalt a atv,és akkor levehetem a kiegészitö hangfalakat... hát nem sikerült... amugy a képminöség és a kalibrálhatóság komoly kivánnivalókat hagyott maga után...
Például azonnal 22"-os TV-nek látta a gép a monitort... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Hogy egy kicsit a topichoz is.... ezt az AC hütéses 4670-et merem ajánlani mindenkinek,rendkivül csendes igy "kézrátétellel" pedig olyan 60 fok körül tartja GPU-t egy jó fél óra CoD5 után is...
(#8086) Chaser
Én most kiprobálom,mert én is egy HD ready 19"-os TV/monitorral használom... éppen a kábeleket nézegettem... -
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #8074 üzenetére
A héten megrendelem ezt a lapot...
300FSB-t simán tud...12X-es szorzóval az 3.6Ghz... egy E5300 vagy egy E3300 simán elég lesz az uj AGP-s rekordokhoz...
(#8079) Móc
Volt már ilyen lapom, a PCI-E inkább csak disz,viszont elég stabil lap .. ennél jobb jelenleg nincs AGP alá,és nekem megér ennyit a hobbim...
Biztos vagyok benne,hogy lesz egy-két meglepö eredményem -
TTomax
félisten
Hát igy hirtelen... baromi csendes... még nem tudok sokat mondani rola,hatalmas procilimitem van.Még csak azt sem tudom megnézni amugy,hogy éppen hány fokos... imádom az ilyet máris nézek valami jo kis AGP-s öszvér lapot és aztán meglátjuk hátha meg tudok dönteni néhány rekordot...
Ez az igazi kihivás... -
TTomax
félisten
Sziasztok,most vettem egy ilyet...
-
TTomax
félisten
hát speciel 28 az.... nézd csak...
De ettől független marhaság... ebben a játékban én biztos vagyok,hogy mindent ráadhatsz,mégsem 28fps-ed lesz... még minimum se...én ezt a játékot sokat toltam mert tetszett.
A clear sky meg egy újabb szeméthalmaz (elnézést ha valakit megsértek vele) mert egy GTX280-on is vista alatt DX10 1680X kb 12fps... rosszabb mint a crysis,és még csúnyább is... szoval az megint nem egy mérvadó...én úgy látom a 4670 közel azonos erejű,mint a HD3850....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest