- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Videós, mozgóképes topik
- Billentyűzet gondom van
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
coffee93
csendes tag
hello az lenne a problémám hogy pár napja vásárolt 4670 es videókarival próbáltam játszani és az elsimítást hiába áliton maximumra nagyon csunya marad.. :/ egyépként minden maxon megy nemis szaggat szinte semmi a nfs shift esetén a legroszabb a helyzet ha valaki tud valamit segíteni létszi irjon :/ egyébként friss a driver és nemhinném hogy a kártyával lenne valami probléma mert elég megbizható ez a tipus.. :/ talán azért mert a tápom csak 350w ?
segitséget elöre is köszi : ) -
fer
őstag
Az enyém sem veszi vissza a ram órajelét, mindig 2000Mhz-en megy!
-
Stirlitz
senior tag
És mégis menyivel fogyaszt többet? Ne aggódj ezért. Saját mérésem szerint, a teljes konfig fogyasztása 2wattal tért el 300mhz és 800mhz memoria sebbeségnél. A gpu sokkal jobban számít. (Nem találtam meg milyen gyártmányu a vga-d, nekem Gigabyte van, az sem veszi vissza a memoria órajelét. Gyárilag.)
-
Ukraan
aktív tag
ko-ko82: én is köszönöm a linket a gadget-ekkel, sok hasznos van közöttük
vikcsi: a legújabb ATI driver (asszem 10.1) 165/250-re veszi vissza az órajeleket, ez Win 7-es személyes tapasztalat, én is ezt használom(a kártya ismerős lehet Neked...).
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9190 üzenetére
Mag sebességében van különbség, egész pontosan 150mhz... egyébként egy azon gpu hajtja őket, pici tuning és már meg is van a fullos 4670-es kártyád
Más:
Nah most felraktam a 9,10-es drivert, viszont ez nem veszi vissza csak 300/1000-re a 750/1000-ről a gpu-t, ha idleElőző 165/250-re vette le, a gyári... valakinek van hasonló tapasztalata? Mert így azért mégis többet fogyaszt, meg fölöslegesen fűt.
Kinek veszi le ettől a drivertől újabb hasonlóan alacsonyra? És pontosan melyikkel -
vikcsi
senior tag
válasz
BullKoxa #9185 üzenetére
+táp? nem fogyaszt sokat, ha csak azért akarsz nagyobbat venni...
Mellesleg boltokban már fehér holló szinten van, de elejében még lehetett kapni 4650-est kártyákat ddr3-as memóriával szerelve, ami jobban megéri, mint a 4670, mivel minimális különbség volt teljesítményben, árban viszont 5-6k körül -
BullKoxa
őstag
Hi kérdésem a következő ebben a 46XX szériában is jó márka a Sapphire?
-
kriszbon
őstag
(Másik topikból loptam).
(Hogy válogatni tudj még) ezt nem most lopiktam. -
leyo76
senior tag
valaki tudna esetleg egy win7 4670 minialkalmazást (gadget -et)?
-
BullKoxa
őstag
Köszi mindenkinek a segítségét!!
-
szilchi
őstag
Hi.LCD Tv-re kötöttem a gépemet HDMI-n keresztül.Majd feltettem a 10-1 x32-64 hdmiaudio programot az Ati oldaláról.Kép van de hang nincs
.Le kell szedni elötte a régi audio drivert vagy mennie kellene azzal együtt is?Ja és Gigabyte 4650-em van.
-
boeing
őstag
válasz
kovacsroli #9161 üzenetére
Akkor használd a 9.10 drivert hozzá az jobb is.
-
boeing
őstag
válasz
kovacsroli #9159 üzenetére
Ennyi,ez mindent el árrul,és 18000Ft-ért van zsir uj vga.
Te melyik drivert használod?Én a 9.10-est. -
kovacsroli
senior tag
Én is megteszem ha megelégedsz vele
Felbontás 1024x768, alkalmanként 1280x1024, beállítások túlnyomórészt legmagasabb:
Call of Duty 2: ~400fps
Call of Duty 4: ~120fps
Call of Duty 5,6: ~60fps
Crysis Warhead: ~50fps /játékos beállítások/
The Saboteur: ~45fps
Assasins Creed: ~100fpsszerk: Sapphire Radeon HD4670 512MB DDR3
-
boeing
őstag
Ez a 4670 piszok jó lett,a mai játékok is szépen futkároznak rajta.
-
leyo76
senior tag
válasz
BullKoxa #9151 üzenetére
Szerintem régebbi játékra elég az, xp alol az 1gb is megteszi. Régebben én is need for spped-ezterm 1gb memóval, de már nem emlékszem melyik rész volt. A táp csak a biztonság kedvéért kell, ha hosszan játszik, az komoly igénybe vétel, gyenge táp behány és ezzel egymenetben tönkre vág még egy néhány alkatrészt. Érdemes befektetni egy megbízható tápra, pl Chieftec. Amúgy a fenti gépet akár egy 350W táp is kiszolgálja, azt meg 10-es alatt megúszhatja...
-
BullKoxa
őstag
válasz
jenei92 #9147 üzenetére
igen az én művem,mert ezt egyszerűbb volt megcsinálni.Ez szinte ugyan olyan volt mint ami az ismerősömnek van. Cpu:Intel Pentium E2180,1 GB DDR 2 memo,Asrock lap amin most van az integrált Vga. Monitor 1280x1024.Játékra kell.Ez jó lenne?FSP 400W 80plus tápegység:Tap FSP 400W 12cm FSP400-60APN Aktív PFC 80+ vagy ilyen,HKC 565W tápegység:Tap 565W HKC 12cm SATA PFC USP-5565 az a lényeg tudjon játszani 35 fps körül kellene,4650 nem elég erre?
-
Chaser
legenda
válasz
kovacsroli #9143 üzenetére
Próbálkozz másik driverrel. Gondolom sp2 a winen fenn van, esetleg sp3?
-
Chaser
legenda
válasz
kovacsroli #9141 üzenetére
Milyen OS-sel használod azt nem mondtad. Sztem driver vagy esetleg túlmelegszik és azért lép ki. Én ha jól emlékszem win7 x64 rc-n toltam végig, nekem a végleges win7-nél a cod mw2 lépdelt ki sok pályánál.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacsroli #9139 üzenetére
Biztos nem fogy ki a ramból, én 512-essel végigjátszottam a warheadet. 1-2 durva belasulás volt, akkor talán elfogyhatott a ram, de nem lépett ki.
-
leyo76
senior tag
Találtam egy nagyon jó tesztet, részletesen és összehasonlítva egy nvidiával. Angolul van ugyan, de gondolom ahogyan nekem sem, másoknak sem akadály.
-
JJános
addikt
Csak egy jelzés. A 4670-es Sapphire-om még mindig tökéletesen működik. A ventije is gyönyörűen dolgozik. Örülök is. Köszi!
-
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Előre is elnézést, de most sok hülye kérdést fogok feltenni:
Szeretném összekötni a TV tunerem S-video csatlakozóját a Gainward 4670em HDMI-jével, csak nem vágom, hogy vajon létezik-e erre megoldás, valamilyen átalakító? ( Röstellem, de nagyon fáradt vagyok google-hoz, pedig előbb azt nézem, mint kérdezek ) Jah egyébként windowsról akarok videót felvenni...
További kérdésem: Kérem szépen, valaki mesélje el, hogy a Display Port mire való?
HDMI csatit már összekötöttem az LCD TV HDMI-jével, a képet áttom lőni, egész szép... hangot is átlehet vajon varázsolni?
Köszönöm szépen
-
jenei92
senior tag
válasz
kovacsroli #9131 üzenetére
1280x1024 medium beállításokkal 2x élsimítással E3200@3,2ghz
normális fpseskekkel megy(Frapsszel majd megnézem).
Erősebb procival meg VGA tuningal biztos menne jobban is.. -
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9127 üzenetére
tapasztalat, vélemény?
-
vinistv
tag
Nekem 1 Sapphire Radeon 4670 1G DDR3 Lite-os karim van, még friss darab, GPU órajel: 750 MHz, Memória órajel: 1746 MHz, idáig úgymond szépen muzsikál.
-
leyo76
senior tag
Sziasztok!
vga csere előtt állok, és a következőt néztem ki:
Sapphire HD4670 512MB DDR3 Ultimate PCIe
azokat az emberkéket keresem akiknek van vagy volt dolguk vele, tapasztalat, előny, hátrány
a segítséget előre is köszönöm!
-
gorlin
őstag
Sziasztok
Vettem egy HD4350-es kártyát ,és a HD felbontás közben (youtube) a processzor használat 90-98% között.Nem az a lényege a 4xxx szériának hogy van benne hardveres gyorsítás?
Egy Core E6400-assal hajtomElnézést hogy itt tettem fel a kérdést.De elvileg ebben a témában nincs agy különbség a kistestvér és a nagytesvér között.
Köszönettel:Gorlin
-
jenei92
senior tag
válasz
kovacsroli #9120 üzenetére
1-2fps növekedésért többet eszik és jobban fűt a kártya ha neked megéri..
Próbálj be a procival a belőni 3,8ghzet lehtet hogy még megy értelmes feszen.. -
jenei92
senior tag
válasz
kovacsroli #9117 üzenetére
Igen.nem nagyon.
Inkább szerintem a procit húzd.. -
vikcsi
senior tag
Nekem is volt asusom, már pontosan nem emlékszem mennyi volt °C-ra, de 75 tuti nem
60-at sem érte el szerintem, pedig folyamatosan 5v-ot kapott átalakítóval... mondjuk egy házventi sokat számít. Most igaz S1 van a 4670-es karimon, de passzívan és 60-63 fok fölé nem megy sosem... pedig néha megizzad rendesen -
kovacsroli
senior tag
Hali!!
A catalyst overclock menüjében meddig húzhatom az órajelet? Lesz valami érdembeli különbség az alaphoz képest?
-
Stirlitz
senior tag
-
Hell
tag
Sziasztok!
A leírtak alapján, a múlt héten egy Zalman fordulatszám szabályzót (Fan Mate 2) beaplikáltam az ASUS 4670-es kártyámhoz. Azóta nagyon halk lett. Minimális fordulaton (ami 5V) sem megy 75 fok fölé. Mindig elfelejtem felcsavarni a fordulatszámot.
Izzasztom játékkal és fánkkal is. Így már teljesen elégedett vagyok vele.
Üdv,
-
Titaa1991
csendes tag
Hali!
Nekem MSI 4650-em van (1g ddr2) melyik driver lenne a legjobb választás????
Win7 Home Premiumom van. -
Chaser
legenda
350-es PNF-et nehezen izzasztana azért meg
szerk: vikcsi : Olyan táppal ami neked is van, 3Ghz-re rántott e3200-t meg 4850-et használtam, load alatt se ment 200W fölé a konnektoros érték, valahol 160W környékén lehet a tényleges fogyasztás...szóval tényleg pazarlás volt még nálam is 250W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest