- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Dehogy akarok hűtőt cserélni.
Csak ps_feri -nek próbáltam segíteni a váasztásban, hogy még az 5V-ra kötött ventivel se keljen küzdenie, ha van pluszba pár ezer forintja a ddr4-re.
Aztán jött TA68 és MMIX csak nekik válaszoltam, ha elolvasod.
Nekem amúgy olymindegy milyen hűtő van bármelyiken és hogy hogy készül hozzájuk a 5V-ra kötött venti.
Már az elején megtudtam melyik kártyát kell vegyem és azt is vettem, azóta sem bántam meg. -
-
profi
aktív tag
"a ventijét 5V-ra kötve halk és még megfelelően hűt"? ezt esetleg privátban kifejtenéd bővebben? Sajnos nem értek hozzá. Előre is köszi
Csak autós játékokkal játszom (azt is csak ritkán), így az általad írt játékok nem mérvadók számomra. Abban viszont biztos vagyok, hogy sokkal gyorsabb a 8600GT-nél.Kisza25: A 4650-nel csak az a bajom, hogy DDR2-es
Akkor inkább legyen aktív a hűtése. A Sapphire 4670-ez viszont már én is kinéztem
Már csak az árával kellene megbarátkoznom + meg kell győznöm magam, hogy erre van szükségem.
-
Ukraan
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest