- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Igen, mini-itx-ben is akár. Jwele (Mo-n is kapható, PCIe 4x is van rajta ami akár egy 4670et is kiszolgál nagyjából), albatron, jetway.
20 wattba senki nem rokkan bele, 24/7-ben sem jelent havi 3-400 forintnál többet. (erra viszont nem ionos lapot használnék).
Én is szemeztem egy ilyen lappal, de végül nem sikerült magam rávenni a megvételre.
Persze azért lesz akinek nyílván ez a tökéletes alaplap, szerintem addig szarakodtak vele, hogy piacot vesztenek lassan, nem is csodálom, hogy az intelnek az a pár hónapos csúszás amit elértek sokat jelentett, megis mondom szerintem miért:
- A fullHd lejátszók elkezdtek lehúzódni 20-40eFt közötti magasságba, ami megkérdőjelezi ezen lapok létjogosúltságát hd-re, munkára meg egy sima atomos lap s elég feleennyiért.
- Megjelent a fogyasztásra is jobb alternatíva.D945SEJT pl 10 watt, igaz nem HD képes, 2 satával kevesebb, viszont teljesen passzív és olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest