Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
ps_feri #7617 üzenetére
Igazad van az Asus féle hűtő cserével kapcsolatban. Én is pont ezért nem venném meg, miért kezdeném egyből a barkácsolással, ha nem szükséges. Pár ezerest megér a csend.
"A Gigánál meg az UltraDurable dolog tetszik."
Hát nem tudom.. hosszú élet ide vagy oda...emiatt nem gondolkoznék el a vásárlásán.
Hiszen a régi Asus 6600 Gt -m ( amit tegnapelőtt eladtam ) mai napig megy és amúgy sem hallani olyat, hogy kipukkant a kondim, segítsetek.
Előbb fogod le cserélni új kártyára, mint hogy a kondi miatt tönkremenne.Nem ismerem a piaci készleteket, de nekem anno itt volt egy nap alatt webshop-ból rendelve. Még van 3-4 napod, szerintem sikerülhet.
-
wetomi
aktív tag
válasz
ps_feri #7606 üzenetére
Én személy szerint az Asus-t ajánlanám, még ha az is a legdrágább. Igaz, hogy a gyári ventilátor (nekem az eddigi csak táp+procihűtő után) hangos, de normális borda van rajta, tettem rá egy 9-es noctuát és még az 1600-as fix fordulaton sem hallom a többi cucc mellett és zárt házban, újrazsírozás nélkül alapjáraton 30 terhelve max 60 fokig ment. A DDR4 fölösleges, a ramok rosszabb időzítése miatt a plusz órajel csak kompenzálja a kettő közti különbséget, igaz azon is normális borda van, a ventillátorok szabályzásáról nem tudom melyikkel mit lehet kezdeni, az asusommal nem nagyon szórakoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android szakmai topik
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest