Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
MIFtIli
üzenetére
Az én házam meg valami szar kódegány (asszem, mert ráírva nincs semmi csak az aprók között láttam hogy valaki ilyen házzal árult gépet
), ami nem oldalhűtős, így csak hátulra tudtam berakni egy házhűtő ventit, ami nem tudom mennyit ér. Az előbb már írtam, 45 fokos a vga alapon, de házhűtő nélkül nem volt benne a kari, és a ház oldallapja is le van szedve, bár nem tudom ez javít vagy ront e a helyzeten (a hangerő rohadt nagy a gyári procihűtő miatt, ami még meg is van hajtva, az egész gép olyan mint egy traktor
) -
Száni
tag
válasz
MIFtIli
üzenetére
Mennie kell annak! ATT-->jobb klikk-->hardver-->túlhajtás beállításai-->venti-->beállít-->ment...ment...mendegélt... Én 2 profilt használok automata túlhajtással és annak megfelelő ventiszabályzással. De mindezt a rivatuner is tudja.
Med1on: ok, én a sajátomból indultam ki, ami alapfeszen viszi a 2.8-at és terhelve sem több 44-45 foknál.
-
Száni
tag
válasz
MIFtIli
üzenetére
Ha Sapphire a kártya, akkor próbáld ezt: 8.5 AGP hotfix
Az xp-s verzió gutsőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Akciókamerák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Napelem
- World of Warships
- Arc Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak az fut DX10ben ami támogatja illetve amin te beállítod (Crysisben például ha jól tudom a Very High jelenti a DX10et)