- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
A 12x10-es felbontásban még elég a 256MB, de csak az ATi-nál! A kis 2600-as sem csinál gondot abból, ha 150MB-ot a rendszermemóriából kell használnia, Hasonló frekin jár a kétfajta memória, a PCI-E busz sávszél elégnek tűnik és az ATi memóriakezelése olyan jó, hogy egy ilyen túlcsordulás esetén is csak 8%-on belül van az FPS csökkenés a kiterjesztett vmem használat miatt. A 3850 hasonlóan viselkedik, tehát max 1280x1024 felbontásig elég a 256MB.
tzsolesz: én csak a drivert használom, a Catalyst-ot rég elfelejtettem, ha kell hasonló, ott az ATT!
-
sajna pont ott van egy lyuk, a következő realisztikus kártya a 3850.
van még a 8800GTS 320, ami valamivel a 3850 alatt van (nem tudom, milyen áron), ill. az x1950Pro (ha lehet még bárhol kapni), ami valamivel a 2600XT fölött, legalábbis AA-val. de javasolni egyiket sem tudom
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Számít az? meg kell venni, és boldog leszel...
tzsolesz: mikor vígan eljátszok a 98-as caesar3-al, akkor szerinted minek vegyek új karit? Talán majd ősszel, v. karácsony felé, de akkor már 4850-et. Egyébként meg szinte nem is jut időm játszani, ha egy nap 1 óra jut játékra, akkor már jó napom volt...
Jah és + ram az a magasabb felbontásokban jöhet jól a textúrák tárolására.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem tudom, csak azt hogy nagyon megéri. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez a kártya nem profitálna 512MB memóriával semmit. De kérdezd meg ezt a kari saját topic-jában is, engem is érdekel a 256bites memóriabuszon mire elég 256Mb ram, és mennyivel jobb az 512Mb-os változat.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem éri meg, csak plussz 500-1000Ft-ot. Hát igen ezekszerint annak nem vitték még le az árát, mondjuk 10K-ért még nem láttam csak az Ipon-on a GDDR3-as verziót.
Máshol valóban 14-16K a GDDR3-as is meg a GDDR4-es is egy árban.Az eredeti 800/700-ról én most 857/857-en használom. AMD GPU Clock Tool-al a GPU megy 900, esetleg 1000 környékén is, a ramok úgyszintén, már aki szerencsésebb.
A GDDR4-es verzó kb 5-10%-al jobb, de inkább csak 5%-al. Valahol meg semmit nem számit. Azért nem éri meg.
CPT.Pirk: De mi 10K-ról beszéltünk eddig. Tudsz valahol 14-ért 3850-et? -
tzsolesz
nagyúr
Körvonalazd a játékok listáját, és megmondom hogyan is futna hellyel közel. Én általában csak 1280x1024-ben játszom, ott majdnem minden játéknál medium, vagy egy kicsit jobb beállításokkal nyomatom.(pl. Cod4, Jericho, Pro Street, Mass Effect, The Witcher, Turok (itt minden maxon) Gothic 3, Gears Of War, Overlord(minden maxon)
1024x768 minden középen, és élsimítás kikapcs: Crysis, Na meg ezekkel is csak 1024-ben, de megy 1280-ban is: Assasinse Creed, Lost PlanetMilyen karid van most?
-
tzsolesz
nagyúr
Mi a drága?
Nem rég vettem 24.000.-Ft-ért.
Nem hülyéskedtem.
Az a VGA még most is bőven megérne 16-18K-ót. Az iponon úgy tudom 10.5 környékén van.
Vagy vegyél használtan 8500GT-ét, biztos van már 5K-ért is, az sem drága, csak gyenge mint a harmat.
Egyébként soha nem gondoltam hogy valaha ennyibe fog kerülni ez a szuper VGA.
Szószerint ajándék a javából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest