Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz #89 üzenetére
Helló!
Nekem szintén elmosódott képet produkál a Sapphire 2600xt GDDR3.Nálam DVI-VGA átalakítóval, de TFT-n. Ugyanakkor az átalakító a régi nvidia kártya DVI kimenetén keresztül jó képet ad. MSI átalakítóval is rossz volt a kép a Sapphire kártyával. Viszont kipróbáltam haver Philips TFT-jén. DVI-VGA átalakítóval rossz a kép. DVI-DVI kábellel viszont szuper. Felhívtam boltot, azt mondták ez natív DVI kimenet és nem tudja tökéletesen alakítani VGA-ra a jelét.Szóval ez ilyen. Biztos nem szeretnék kicserélni...
Nem igazán akartam most DVI-os TFT-t venni, de filózok, hogy karácsony körül veszek egyet és megtartom a kártyát. Vagy töprengek még én is a kártyacserén. 3D-ben egész tűrhető a kép, csak olvasni baromi rossz róla 2D-ben. Levettem a felbontást 1024x768-ra, most szódával elmegy, de korántsem mondanám jónak. Vártam, hogy tudjak írni tesztelést egy DVI-VGA Samsung kábellel, de még nem került hozzám. Egyelőre ennyi. Bánom, hogy nem 8600GT-t vettem.Haver lehet, hogy megveszi így is a kártyát, én meg nézek valami mást, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PowerColor RADEON RX 7900 XTX HellHound Spectral OC 24GB - Garancia
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Eladó XFX RX 6600 XT 8GB DDR6 Speedster SWFT 210 videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest