- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackthorn
csendes tag
Sziasztok!
Becserélték a sapphire 2600xt-met, ami homályos képet produkált VGA átalakítóval egy ugyanolyan csak ultimate változatra. Eddig minden ok, nem homályos a kép VGA átalakítón keresztül.
Csak az ultimate passzív hűtésű és fűt rendesen. Kell vennem házventit.
Köszi még1szer a hasznos tippet a cserére vonatkozóan. Én meg majdnem vettem egy DVI-os monitort.
-
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz #152 üzenetére
-
blackthorn
csendes tag
Köszi a válaszokat elmosott kép témában!
A sajnálkozásom, hogy inkább nvidiás kártya kellett volna végülis tényleg felesleges, mert egyébként tetszett a kártya, 3D-ben pl. nem tűnt fel az elmosódottság. Ezért is filóztam, hogy megtartom, de megerősítettetek abban, hogy inkább gariban kéne nézni valamit. Szerintem maradok a 2600xt-nél. MSI, Asus vagy amire esetleg becserélik. Még egy ugyanilyet is megkockáztatnék...
HDMI-vel is kipróbáltuk, frankó képe volt, ment szépen minden.
Ha nem csak VGA-s a monitorom fel sem tűnt volna ez a hiba. -
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz #89 üzenetére
Helló!
Nekem szintén elmosódott képet produkál a Sapphire 2600xt GDDR3.Nálam DVI-VGA átalakítóval, de TFT-n. Ugyanakkor az átalakító a régi nvidia kártya DVI kimenetén keresztül jó képet ad. MSI átalakítóval is rossz volt a kép a Sapphire kártyával. Viszont kipróbáltam haver Philips TFT-jén. DVI-VGA átalakítóval rossz a kép. DVI-DVI kábellel viszont szuper. Felhívtam boltot, azt mondták ez natív DVI kimenet és nem tudja tökéletesen alakítani VGA-ra a jelét.Szóval ez ilyen. Biztos nem szeretnék kicserélni...
Nem igazán akartam most DVI-os TFT-t venni, de filózok, hogy karácsony körül veszek egyet és megtartom a kártyát. Vagy töprengek még én is a kártyacserén. 3D-ben egész tűrhető a kép, csak olvasni baromi rossz róla 2D-ben. Levettem a felbontást 1024x768-ra, most szódával elmegy, de korántsem mondanám jónak. Vártam, hogy tudjak írni tesztelést egy DVI-VGA Samsung kábellel, de még nem került hozzám. Egyelőre ennyi. Bánom, hogy nem 8600GT-t vettem.Haver lehet, hogy megveszi így is a kártyát, én meg nézek valami mást, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged