- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
blackthorn
üzenetére
Nekem tegnap kicserélték a Sapphire 2600XT-met PCLand-ben egy Leadtek 8600GT-re.
Ezzel a kártyával az ég világon semmi de semmi problémám nincs.
Gyári hűtője nem hangos.
Nagyon erős tuning esetén sem megy 70fok fölé.
Driver teljesen jól működik, semmi gondja a monitorommal.
nVidia ATI-val ellentétben olyan drivert írt, hogy a TV-t kapásból felismeri(kiírja a pontos típusát!), klón módban tudom használni monitorral teljesen különböző felbontás illetve képfrissítés mellett.
Gyönyörű képminőséget produkál a monitoron illetve a tv-n is!
05-ben 11000 pontot dobott (húzva persze), de sztem olyan kártyát makkeroltam ki hogy fog még többet is bírni.
Hát kell ennél több?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
blackthorn
üzenetére
CPT.Pirk -nek teljesen igaza van. Ezt a kártyát bizony elk*rt*k. Nem kicsit, nagyon.
Mindenképp cseréltesd ki gariban, nekem minden gond nélkül kicserélik ma (legalábbis eddig úgy néz ki) PCLand-ben. Hozzám nagyon normálisan álltak, mondta a srác hogy ha gondolom, még várjak a cserével, mert a beszállítójuk most levelez ezügyben Sapphire -al, aztán megkérdezte, hogy végülis én mit szeretnék. Mondtam, hogy mindenképp ki szeretném cserélni nVidia kártyára, egyrészt a tököm tele lett az AMD-vel, hogy hónapokig spórolok egy nyomorult kártyára, hazaviszem - titta öröm é bódottá - és nem működik rendesen.
Másik problémám az volt vele, hogy egy Philips LCD tv-vel kötöttem össze DVI-HDMI kábellal (ez pedig ugye digitális jel!), de sehogy nem sikerült elérnem hogy képet produkáljon.
El tudod képzelni, kicsit elegem lett...
Szóval ajánlom neked is hogy cseréltesd ki garanciába, mert jelenleg bizony -ha tetszik ha nem- Te is egy szar kártya tulajdonosa vagy, és gondolom neked sem az ablakon lapátolják be a pénzt...
U.i.: haverodnak se add el, mert ezt a kártyát később senkinek nem fogja tudni eladni, főleg ha addig esetleg lejár a gari és időközben még el is feledkeztek erről a problémáról... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
blackthorn
üzenetére
Feltehetőleg teis gyárilag elbarmolt kártyát kaptál (kis számban kikerültek a gyárból), és ennek semmi köze a ''natív'' DVI kimenethez, ugyanis a DVI kimenetben szabvány szerint bennevan az analog jel is. Ha bennevagy még a vásárlástól számított 3 napban, akkor vidd vissza, és kérje egy másik márkát, vagy egy másik sapphire-t, mert jó eséjjel megoldódik a probléma. Ha kicsúsztál a 3 napból, akkoris vidd be gariba, hogy nem tudod használni a gépet, cseréljék a karit, és közöld velük, ez a natív dvi-s magyarázat baromság.
A 8600GT nemvételét meg ne bánd, a karidat mindenképpen cserélniük kell.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Szemüveges topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Milyen processzort vegyek?
- eBay
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest