Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

Elkészült az első modding. Fogtam az Xpertvision 2600Promat, és a bordából kicsavaroztam a ventit (megis lepődtem, hogy a 3 csavarból csak 1 volt belegyilkolva a fémbe, ált. mindet belegyilkolják a gyártók), és ráraktam először egy 8cm-es SES ventit, 5V-on 2d ben elment, de 3d alatt nem bírta, felraktam 12V-ra, úgy már jó volt csak bazi hangos volt. Aztán azt leszedtem, ráraktam egy 9,2-es Coolink ventit (Alcomp bordáról szárm.), 5V-on ugyan az sem vitte el, de 12V-on alig van hangja, és igencsak küldi a levegőt neki. Gyári hűtéssel RTHDRIBL 71-73 fokra melegítette fel a karit, venticsere után kb. 65 foknál megált a melegedés. Egyenlőre úgy néz ki, hogy éjszakára visszakapcsolom 5V-ra, játéknál meg 12V-ra, de lehet h. beépítem egyik szabályzómat, csak most nincs kedvem forrasztgatni...

Szóval röviden amit a zalmi kinézetű xpertvision hűtőbordáról mondhatok: soklapátos pici venti a szokásos sivítós hangal pörög, bár nem túl hangos, engem zavart. Jah és a borda nem leszedhető, csak garivesztés ellenében, mivel összematricázták...

Feltettem egy képet, elég impozánsan néz ki a venti a kis kártyán: [link]

Új hozzászólás Aktív témák