- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elkészült az első modding. Fogtam az Xpertvision 2600Promat, és a bordából kicsavaroztam a ventit (megis lepődtem, hogy a 3 csavarból csak 1 volt belegyilkolva a fémbe, ált. mindet belegyilkolják a gyártók), és ráraktam először egy 8cm-es SES ventit, 5V-on 2d ben elment, de 3d alatt nem bírta, felraktam 12V-ra, úgy már jó volt csak bazi hangos volt. Aztán azt leszedtem, ráraktam egy 9,2-es Coolink ventit (Alcomp bordáról szárm.), 5V-on ugyan az sem vitte el, de 12V-on alig van hangja, és igencsak küldi a levegőt neki. Gyári hűtéssel RTHDRIBL 71-73 fokra melegítette fel a karit, venticsere után kb. 65 foknál megált a melegedés. Egyenlőre úgy néz ki, hogy éjszakára visszakapcsolom 5V-ra, játéknál meg 12V-ra, de lehet h. beépítem egyik szabályzómat, csak most nincs kedvem forrasztgatni...
Szóval röviden amit a zalmi kinézetű xpertvision hűtőbordáról mondhatok: soklapátos pici venti a szokásos sivítós hangal pörög, bár nem túl hangos, engem zavart. Jah és a borda nem leszedhető, csak garivesztés ellenében, mivel összematricázták...
Feltettem egy képet, elég impozánsan néz ki a venti a kis kártyán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest