- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bezár az Anandtech
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
az XpertVision HD2600 XT-m tényleg garanciális cserés, kitesztelték a nagykerben
a HWTBoltban kell levásárolnom, ezért két VGA-t néztem ki:
ASUS HD2600 XT 256 MB GDDR3 PCI-E: 29.5K (4.5 K ráfizetés)
Sapphire x1950GT 256 MB GDDR3 PCI-E: 28.5 K (3.5K ráfizetés)
inkább az ASUS 26XT-t rendeltem meg, remélem nem döntöttem rosszul...(kicsit motoszkált a fejemben, hogy a GT-t Pro szintjére lehet húzni, dehát régebbi architektúra, többet fogyaszt és az újabb játékok egyre inkább shader orientáltak, amiben a 26XT előnyre fog szert tenni, a régebbi játékokban meg simán elég a 26XT sebessége, AA nélkül, ráadásul az ASUS hűtője is kellemes darabnak néz ki)
úgyhogy ha meglesz, írok néhány sort az Asus HD 2600XT 256 MB GDDR3-es kártyáról nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bittorrent topik
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest