Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Akkor megsem megy jol!"
Félreértesz.
Ha közös tápról (akksiról) megy a lap és a motorok, akkor is brownout-ol, ha konvertert használok, és akkor is, ha direktben kötöm őket az akksira. Sőt, mivel nincs elég nagy áramot leadni képes konverterem, a pucér elemes megoldás még stabilabb is, főleg teljesen feltöltött cellánál. Kb 10 percig teszteltem.Gugliztam a témában, és sok hasonló kérdést találtam. Van, ahol kondi + diódát javasoltak megoldásként, van, ahol külön tápot a lapnak és a motoroknak. Előbbihez most nincs itthon schottky diódám, de az utóbbi tűnik a legbiztosabb megoldásnak, csak ezzel az a probléma, hogy egyrészt súly/helyigény miatt 1 cellával szeretném megoldani, másrészt ha két egyforma cellát használnék, a motoré biztosan előbb kezd merülni, és akkor megint ott tartok, hogy nincs közös potenciálon a szervó tápja a vezérlőjellel, és mi van, ha a vezérlőjel magasabb, mint a szervó Vcc-je? Nem hiszem, hogy egy szervó tervezésénél számolnának ezzel a lehetőséggel, inkább gondolom, hogy megpörkölődik a szervó elektronikája. Erről empirikus úton tudnék legkönnyebben meggyőződni, csak sajnos nincs feláldozható szervóm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha közös tápról (akksiról) megy a lap és a motorok, akkor is brownout-ol, ha konvertert használok, és akkor is, ha direktben kötöm őket az akksira. Sőt, mivel nincs elég nagy áramot leadni képes konverterem, a pucér elemes megoldás még stabilabb is, főleg teljesen feltöltött cellánál. Kb 10 percig teszteltem.
ekkold